Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
.
Последно промяна от Николай Неделков на Сря Фев 25, 2009 11:12 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Чипи , на разположение съм отсекъде батка ! ГСМ да ти пратя ли ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Сега чакаме Вал да обясни какво точно е имал предвид?
Според мен си беше чисто метафорично изказване за рибата, а де факто есенцията е друга...
Вал, дръж си хората, докато не почнеш да ходиш за риба...за да преживяваш от това.
Ама то в кризата едва ли ще остане и риба, де.

Вал, дръж си хората, докато не почнеш да ходиш за риба...за да преживяваш от това.

Ама то в кризата едва ли ще остане и риба, де.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Ако ми позволите да изкажа моето мнение по темата.Има моменти било скриза или без криза всяка фирма да има сътресения.В следствие на което, собственик или ръководител на същата да предприеме някакви мерки за доброто на тази фирма.Аз например имах 50-60 Човека които,работеха за мен но съкратих 5. Във всяка фирма има ниско квалифициран персонал, логично е да се започне от там. Разбирасе ще се увеличи работата на другите,но да не забравяме все пак,че сътресението не е само унас а по целия свят.Поздрави на всички колеги и наслука!

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле,
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
Пеню Пенев
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Който не е бил шеф ,той не знае как стоят нещата .Всяка една от страните иска своето и има интереси да защитава ,така че ,можем да кажем : 2 е равно на 4. ...

Към тебе нищо личноПавел Иванов написа:Чипи , на разположение съм отсекъде батка ! ГСМ да ти пратя ли ?

Не винаги работника е некадърен и пияница.
На вънка има такива агенции за крадене на кадри.
Но тук охранените ни гъзове още не са почнали да го разбират това.Тука им дай роби.

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вижте момчета и моми, става въпрос за много пари и ако в други години съм си позволявал да рискувам сега положението не е същото. Факт е , че обема който реализираха банките от транзакции е спааднал с пъти. Аз се опитвам да си запазя специалистите , в които съм инвестирал много пари и пак не става.
Преди оставях в риболовните магазини по стотина лв. на седмица , тази сесмица нищо.
Но нали съм си маняк все пак купих една пръчка от колега с цел тест, от магазина на форума. Нали трябва да се помага на колеги.
Преди оставях в риболовните магазини по стотина лв. на седмица , тази сесмица нищо.
Но нали съм си маняк все пак купих една пръчка от колега с цел тест, от магазина на форума. Нали трябва да се помага на колеги.
Ти си хубав човек.КИРО написа:chipi_ написа:
Пенсионер не става ли?
Само ще ти изловя рибата.

- КИРО
- Обратна връзка:
То там си има лаф,ама
щом ще ти мине кризата,фащай я.
щом ще ти мине кризата,фащай я.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Специалисти могат да се наемат колега и за по-малко пари.
Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле,
Пеню Пенев
Пеню Пенев
- КИРО
- Обратна връзка:
chapara написа:Ако човек знае кога ще пукне,предния ден ще иде за риба и нема да се върне,кеф за ближните.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз мисля, че ние сме в постоянна криза още от по Тошково времеsharanko написа:ние БЪЛГАРИТЕ сме свикали на кризи тей че никва криза не може да ни спре от РИБОЛГВА !!!!!!!!!

Взех вече мерки и аз - например, отказах цигарите и това веднага ми се отрази осезателно на джоба

Колкото до работодателите, те навсякъде са като поповете - гледат да вземат, а не да дават \да ме прощават колегите\

Най-добре са мангалите - ми те за нищо не мислят - кот изчукат-изпукат

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- krokibg
- учете се от него
Ех,де да можеше на всеки да се угоди.Но в живота винаги е така,за едни е добре за други зле.В крайна сметка,каквото и да се каже,винаги ще има средно положение и ще е хубаво ако може да се спасят ценните кадри.Който е имал провинения,който е работил слабо и се е скътавал понякога,който те е излъгал дори и с нещо дребно,това ще са първите хора които ще си ходят,от всяка една фирма.Няма значение дали е на Вал,моя или на някой от Вас
Имах в предвид,с одевешното си изказване,че ако това няма да баталяса всичко и човек трябва да се лиши просто от някакъв си риболов,Еб.... съм го и в риболова,не е по-важен от съдбата на хора с които съм работил 4-5 години.Ако трябва обаче да се спасяват инвестиций а не някакъв риболов,тогава наистина се правят драстични промени в фирмата,дори и уволнения.Вал си знае,виждам че се терзае от това което евентуално ще се наложи да направи,но мисля че е пич и каквото трябва щего направи.Викам да спрем да се дръгнем,защоно наистина има хора и от двете страни на барикадата.90 % от хората тук сте пичове и няма нужда да се стига до такива тежки думи и в едната и в другата посока.Дайте да сме разумни и да вървим в кръчмата и да забравим за тази тема,която си е направо за ключ,иначе ще се испокарате за отрицателно време
Що се отнася до това,как ще се отрази кризата,то моето мнение е че ще е много зле за хората които ще останат без доходи през тази година.Имам в предвид че кризата няма да се размине бързо и поне ще откара до другата година.Дано да имаме късмет и сили да издържим всички,и работодатели и работници

Що се отнася до това,как ще се отрази кризата,то моето мнение е че ще е много зле за хората които ще останат без доходи през тази година.Имам в предвид че кризата няма да се размине бързо и поне ще откара до другата година.Дано да имаме късмет и сили да издържим всички,и работодатели и работници

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- КИРО
- Обратна връзка:
KROKI BG.Дано да имаме късмет и сили да издържим всички,и работодатели и работници
Много точно изразено.
Много точно изразено.
-
Много глупости като винаги се изписаха.Лично аз съм и ще бъда и работодател и работник.Нещата стоят така,работника не го ебава работодателя,същото се однася и за работодателя.Всичко е въпрос на интереси.Проблема при работодателите е че за разлика от западните си колеги,нашите искат за една година да станат милионери и искат да реалезирват печалби над 100%.На запад 20% са достатъчни.По въпроса за кризата-има и то голяма.Принас се издържаме от курорт и строителство,всичко се върти около тези 2 фактора.Бнките спряха кредитите,овеличиха лихвите.Спря строителството.Световната криза и др.фактори намалят туризма.Отам каво се получава.Хиляди безработни при нас,от свя страна те намялят покупките по магазини,ресторанти,складове,бензиностанции и много др.Много предприятия и малки фирми фалират или са на ръба.Преди лично аз бях ангажиран 1г.напред заради качетвото си на работа,независимо от цената,че е с 2лв по скъпа от некъдърните цигани.Сега обаче нещата са така,че аз незнам каво ще правя утре.Нека не се изказват колеги които им е далеч от ку...а и неразбират за каво става на въпрос.
По въпроса за Валентин.Познавам го лично,мога да кажа,че той е човек с главано Ч.Винаги се е сремял да им дава големи заплати само и само да ги задържи и да работят.Предполагам,че сега ще вземе най правелното решение а то е.Или намаляне на заплатите на всичките,или съкращаване на част от персонала,за да може останалите да получават същите пари.Относно риболова,няма да го спираш,но ще е хубаво да се ограничи.Аз миналата година ходих всяка седмица за по 4 дена,но таз година на месеца веднъж.
По въпроса за Валентин.Познавам го лично,мога да кажа,че той е човек с главано Ч.Винаги се е сремял да им дава големи заплати само и само да ги задържи и да работят.Предполагам,че сега ще вземе най правелното решение а то е.Или намаляне на заплатите на всичките,или съкращаване на част от персонала,за да може останалите да получават същите пари.Относно риболова,няма да го спираш,но ще е хубаво да се ограничи.Аз миналата година ходих всяка седмица за по 4 дена,но таз година на месеца веднъж.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.