Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Отново за гостите
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: Отново за гостите
Ето в момента ситуацията потребители / гости :

Общо на линия са 58 потребители :: 29 регистрирани, 1 скрити и 28 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Пон Юли 16, 2007 7:46 am е имало общо 170 посетители наведнъж.
Регистрирани потребители: 6ef4eto, chirusa_bg, dian75, doktora27, Google [Bot], HARRY77, IDA, joreto661, kRaikkonen, lubo_stoilov, Marco Polo, milo69, moholovka, nas, Nedeltcho Delev, nikolco, ogibg58, plamen.grami4, radodar, rikosheth, st1967st, tamahur, tarkalana, Teodor, Vasilii, vodi77, whs, Yahoo [Bot], каридата

- krokibg
- учете се от него
Съгласен съм със IDA и GODzilata,така или иначе,активните тук повечето се знаем,дори и задочно.Повечето наистина са само консуматори !!! И аз се чудя,къде аджеба са тези останалите 16000 елемента.Ми ако и те са тук,да си спретнем една рибарска партия и да им го начукаме на всички видове политици,дето само изнудват и крадат от труда на хората !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Те тия двамата трябва да ги баннем, че само киризят, а не пишат!IDA написа:Ето в момента ситуацията потребители / гости :
Регистрирани потребители: ...Google [Bot], Yahoo [Bot], ...

@Любак, верно можем да си спретнем партия и да се коалираме с ловците - изборите ни са в кърпа вързани!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- КИРО
- Обратна връзка:
Включете и морски риболов.Мнооого четат там,а много малко членове дават информация,да не кажа,на пръсти се броят.Засичал съм,давам инфо че има сафрид пред Галата.В деня в който бях там,десетина лодки,на другия ден са били повече от 30,но никой не писа какво е направил.А и не само този пример.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Krokibg написа:Съгласен съм със IDA и GODzilata,така или иначе,активните тук повечето се знаем,дори и задочно.Повечето наистина са само консуматори !!!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Киро прав си,
Не можем да ограничим кой знае колко посещенията,защото това все пак е отворен форум,но трябва да се разчисти малко от така наречените "мъртви души",а колкото до консуматорите,наистина са много и мен адски ме дразнят,регистрират се, пуснат една две теми от сорта на :"ААА..КАК Е НА ТРАКАТА","КАКВО ДАВА ЕДИКАДЕ СИ"и само гледат отстрани.
Еми и аз не ходя много често но почти винаги пиша за резултата.
Не можем да ограничим кой знае колко посещенията,защото това все пак е отворен форум,но трябва да се разчисти малко от така наречените "мъртви души",а колкото до консуматорите,наистина са много и мен адски ме дразнят,регистрират се, пуснат една две теми от сорта на :"ААА..КАК Е НА ТРАКАТА","КАКВО ДАВА ЕДИКАДЕ СИ"и само гледат отстрани.
Еми и аз не ходя много често но почти винаги пиша за резултата.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
не би требвало да се позволява!!
КОЕ???sharanko написа:не би требвало да се позволява!!
Спамерите като тебе ли??? Дето и едно свястно мнение немат!!!!
Стига си измъквал теми от нафталина за да пишеш глупости по тях. Като си вдигнеш броя на мненията нема да станеш по голем рибар... Вервай ми!!!
Няколко пъти вече си предупреждаван на ЛС ама не вдяваш.
ВРеме е вече да се вземеш в ръце!!!

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Павел Иванов
Вай , вай , какви лоши колеги мордератори имало в тоя форум , вай 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- ivan_yo
- разбира нещата
само киризят,GODzillata написа:Те тия двамата трябва да ги баннем, че само киризят, а не пишат!IDA написа:Ето в момента ситуацията потребители / гости :
Регистрирани потребители: ...Google [Bot], Yahoo [Bot], ...![]()
![]()
![]()
![]()
@Любак, верно можем да си спретнем партия и да се коалираме с ловците - изборите ни са в кърпа вързани!
И ОЩЕ ЕДИН
Връзка с потребителя paunov_57
ЛС: Изпрати лично съобщение Статистика
Регистриран на: Нед Сеп 21, 2008 11:24 am Последно посещение: Сря Мар 25, 2009 10:52 pm Общо мнения: 0 | Виж всички мнения на потребителя
(0.00% от всички мнения / 0.00 мнения на ден)
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги каквото и да се прави неможе да се сортира кой какъв е.....на мен ми прави впечатление че нещо понамаляха темите за излети....а се увеличиха теми от рода "на един платен" "на една рекичка" и т.н. И това е напълно разбираемо,вече и аз така ще процедирам пък който го интересува за каде става въпрос на ЛС......
Макар че и от "мъртвите души"може да има свесни хора които просто няма какво да напишат-сега навлизат в риболова или просто не се смятат за капацитети в спорта..
Аз например като взех на жената "италианския експеримент" Фиат Браво,се регнах във форума на Фиат и досега съм прочел много но съм пуснал само една тема щото не мога да разбера как се сменя крушката на номера на тая кошара
Но това не ме прави спамер....
Макар че и от "мъртвите души"може да има свесни хора които просто няма какво да напишат-сега навлизат в риболова или просто не се смятат за капацитети в спорта..
Аз например като взех на жената "италианския експеримент" Фиат Браво,се регнах във форума на Фиат и досега съм прочел много но съм пуснал само една тема щото не мога да разбера как се сменя крушката на номера на тая кошара

Но това не ме прави спамер....