Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Яка обява
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Яка обява
Мдаааааа,ако мине номера,ние да не ядем доматите с коловете!!!!!!docenta написа:Аз пък мисля, че тази обява я е писал мъжът й и това е много остроумен търговски трик

...не е жена муМоряка написа:Доценте взе ми думата от устата,между другото обаче телефона е на жена муКойто не вярва да звънне

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А какво ще кажете за тази. http://www.agroborsa.com/Varna/ZAMENYAM ... .do?nomer=
ЗАМЕНЯМ ЛЕКА КОЛА ФОРД ЕСКОРТ 1.6, 92г. ПЪЛЕН ЕЛ. ПАКЕТ , НА ГАЗ. ЗА 30-35 ОВЦЕ ИЛИ АГНЕТА .
ЗАМЕНЯМ ЛЕКА КОЛА ФОРД ЕСКОРТ 1.6, 92г. ПЪЛЕН ЕЛ. ПАКЕТ , НА ГАЗ. ЗА 30-35 ОВЦЕ ИЛИ АГНЕТА .
- Моряка
- кандидат преподавател
Аааа хитрец някакъвпетко стоянов написа:...не е жена му...който не верва дазвънне

А сега де? 

ако имате такъми които не сте използвали от-давна.....вижте дали са там още 

Ето и още една обява за продажба -Комплексът е разположен върху обща площ от 300 дка, от които 180 дка е самият язовир. Построени са 24 бунгала, с по 2 и повече легла и едно по голямо помещение столова около 100 кв. м. Комплексът се намира на 1 час 10 минути с автомобил от международното летище Варна. Язовирът е заобиколен от 120 дка. , което позволява построяването на къщи. ЦЕна 5 евро/кв. м.В сайта има и снимки ама пусто не се научих да ги качвам, пък и нещо не ми се копва линка към сайта.
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Добата©
- разбира нещата
rumbata написа:Те това ако /недайси боже / ми се случи съм новина №1 във вечерните новини на бТВ ! И не ви лъжа или да се правя на мъж , ще ме дават по новините ! Колко съм благ и зговорлив , толкос .....тя жена ми си знае как я е удряла мълния насред ясен летен ден !

-
- кандидат преподавател
Mалееей,аз мойта лодка я държа на село при тъщата и не съм ходил там от септември м.г.
Още таз неделя отивам да направя ревизия на оборудването,че като гледам какво става да не взема да изгоря
че после тъщата ще я ползвам за захранка.

Още таз неделя отивам да направя ревизия на оборудването,че като гледам какво става да не взема да изгоря

че после тъщата ще я ползвам за захранка.

-
- учете се от него
И ква ще я тая риба дето ще се събере на "петно от тъща"Поборников написа:
....че после тъщата ще я ползвам за захранка.

-
- ще става разбирач
Баси гадината!Бой,е..н и солена риба...............

-
- кандидат преподавател
Раци със сигурност поне 3 кофи ще хвана.IDA написа:И ква ще я тая риба дето ще се събере на "петно от тъща"Поборников написа:
....че после тъщата ще я ползвам за захранка.