Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

утайниците покрай гр.Стамболийски
-
- разбира нещата
утайниците покрай гр.Стамболийски
Днес бях на утайниците на завода за хартия в близост до гр.Стамболийски.Наскоро пуснаха завода,а водата вливаща се там е топла.Рибата се е раздвижила.Ловяхме ситна каракуда,като от време на време излизаше по някоя по-едра.Предимно на хляб се лъжеше и по-рядо на бял.В тези утайници има всякаква риба(каквото има и по Марица).Не бях подготвен за шаран,но мисля че ако се пробва не е изключено да има и от него в живарника.Съжалявам че не носих фофото за да приложа и снимки,но на фона за този сезон,"начесахме крастата".
Ако има колеги,които решат да ходят,нека се подготвят и за шаран,напълно възможно е да се улови.
Ако има колеги,които решат да ходят,нека се подготвят и за шаран,напълно възможно е да се улови.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Re: утайниците покрай гр.Стамболийски
Добре си сторил с риболова 

-
- разбира нещата
Би ли опсал как се стига до там?
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- разбира нещата
Малко е сложно,ако човек не е ходил там,но най-лесния начин е да се попита къде е болницата.След като стигнете до там,като застанеш срещу нея пътя който води до утайниците,се намира от дясната страна.Тръгва се по него,зад болницата има варов възел.От там само направо,намират се на 2-3 км от болницата.Когото и да попитате от по-възрастните хора,все ще ви упътят.Утайницита са 3 на брой,като първия,който е до пътя е с най-топла вода.creativ написа:Би ли опсал как се стига до там?
Очаква се да спрат завода в началото на другия месец (7-8.03),заради малко поръчки,а от там и топла вода за тези утайници.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Честно казано не си заслужава да си губите времето там.Цветът на водата е преливащ и миризмата която се носи е уникална/все едно си в химическа лаборатория/.Що се отнася до рибата каракудките са бебета от по половин педя и по малки.Та според мен не си заслужава губенето на време по тази дестинация.А забравих да допълня най-голямата дълбочина е половин метър в утайника в който сега дава риба,в другите два сега водата е студена и не кълве!!!!!!!!!!
Oсвен дребна каракуда друго не излиза ли?Бабушка,уклей ?
-
- разбира нещата
В отговор на колегата Гмуркача,искам да поясня че давам тази информация като алтернатива.На фона на нямането заради сезона,все пак е вариант.Никого не карам на сила и няма да подведа никой,но с очите си гледах как излизаха и хубави каракуди.Колегата ми с когото бяхме,предишния път бе изкарал няколко маломерни шаранчета,което дава надежди и за нещо по-така.
Едва ли е от значение цвета на водата или дълбочината(между 0,5-1,5м),дручко си е когато виждаш че кълве,но пак казвам-въпрос на избор!
Всички мятаха за каракуда,не зная дали излиза друго.
Едва ли е от значение цвета на водата или дълбочината(между 0,5-1,5м),дручко си е когато виждаш че кълве,но пак казвам-въпрос на избор!

Всички мятаха за каракуда,не зная дали излиза друго.