ключ и кош, моля!

Модератор: Paublo_Eskobar

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

ключ и кош, моля!

Мнение от Бачо Илия »

.
Последно промяна от Бачо Илия на Съб Фев 28, 2009 1:21 am, променено общо 2 пъти.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Риболов с фидер/пикер със стръв торен червей

Мнение от Бачо Илия »

.
Последно промяна от Бачо Илия на Съб Фев 28, 2009 1:19 am, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
martin54
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от martin54 »

Колега поста ти е супер и е много полезен !
Благодаря :D
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Браво браво :roll: shristofff преведия тази статия и я пусни ако може де
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

много полезно
благодарности на IDA http://zamunda.net/details.php?id=128182&hit=1
едно много полезно филмче за този вид риболов само че наблягат на бял и пинки
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

shristofff написа::rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

АМА КОЛЕГАААААА Статията която ти си пуснал е преведена от Англииски на Български и главният участник в нея е АНГЛИЧАНИН - Какви ги говориш?!?!?

Хем си против Англииското а пускаш такава тема с Англичанин :)
Ми преведи я де, какво си се затръшкал... И аз не се занимавам с риболов и с преводи, ама това не е за този форум!

п.п. аз повечето работи, дето съм ги превеждал, са все от англичани.... ама до сега нищо не съм превеждал от българин в Англия :D
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Заради това ПУТНИК си написа присъда,и да разбереш кой е путника не пиша на ЛС ,а директно.Ако не се извиниш пред форума ,твое мнение в разделите които "наглеждам"няма да се прочете.И още нещо-светът е малък,Пловдив също,ако си рибар и си посещавал някой от елитните магазини,все ще се откопчи нещо.Чакам и е по-добре за теб ,че при директен контакт, Путник ще е твоя прякор,ясен ли съм беглецо.Никъде не съм те обидил,а още по-малко да коментираш кой знае и кой не английски.ТОВА Е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ И Е ПРИЕТО ДА СЕ ПИШЕ И ЧЕТЕ НА НЕГО-НА БЪЛГАРСКИ!А преведени статии си поствайте колкото искате,те си вършат предназначението ,след като не е написано на ...
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

shristofff написа:1.во Нямам за какво да........ :D
Ето линк към въпросната "твоя" статия и мирясвай вече :idea: . Който чете на английски и има интерес, ще си го отвори и ще види за какво става дума. Стига спами в темата и в подфорума; аман :idea: :wink:

http://forumnisn.hit.bg/27773IMG_0785.jpg

:axe:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Абе той мисли,че майтап си правя.Можеш да се оплачеш на арменския поп.Още чакам за извинение maricon.И във филми влизам само в събота след 23ч. ,когато си свивам масур от марокански хашиш :mrgreen: jilipoia.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Малко късно влизам защото нямах интернет гледам имало е циклони в тази тема :shock:
Изображение
Без риболов няма любов !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

vasil hristozov написа:
Бутник , бате , нема смисъл да се дразните, форума може и да е български , но имай напредвид че българския език е известен само на една шепа хора.Да има тема където да се качват чуждестрани материали или линкове за тях.Може да се намерят желаещи с свободно време и желание за превод.Посещавам и един бълг. професионален форум ,там въпроса е уреден , дават се линкове или се качват сканирани идр. статии на енгл., френски , немски ,руски.испан и др., намират се хора които превеждат.Освен това в една две теми пишат и чужденци на енгл. не им е роден език, ма и на нас не ни е :lol: Има и хора от бг произход, които работят по света и някои живеят примерно в турция, забравили са бълг., еми пишат си на енгл. Та така.
Уважаеми колега , най-добре пуснете едно предложение до ръководството на Форума- има подфорум за тази работа, а не да зацикляте англо-руско-немския...и т.н. въпрос в тази конкретна тема. Това е любителски, а не професионален форум, и си мисля че при положение че се установят тези или някои от посочените по-горе езици, доста хора тук, биха се почувствали като "хора в неравностойно положение" :idea: В края на крищата, нас тук ни събира любимото ни хоби и сме БЪЛГАРИ, без значение дали сме тук или зад граница :idea: :idea: :idea:
И за да не ви се въртят шикалки в главите от типа на "кат стана на твойта възраст, и нямам кво да правя, ще превеждам за костури".... и аз също пиша в професионален форум дето се пише на български, а в много случаи се цитира на английски и руски, без забележки и без установени езикови правила... и винаги при поискване се прави превод(поне в резюме) от съответния колега там.
Ето два линка "за справка", да не мислиш че си приказвам "ей тъй", там пиша със същия НИК, по-точно тук пиша със ника който ми е там:
http://www.forex-freezone.com/new/forum ... &start=315
http://www.forex-freezone.com/new/forum ... &start=690

Дано съм бил разбираем :idea:
Изображение
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

Чаоооо!
(Arivederchi)!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

vasil hristozov написа:Бате , аз да не съм комсомолец че да давам предложения :D , въпроса е само за една тема , ваша си работа, аз за риба и без това теория почти не чета,решавайте.Моля мненията ми в тази тема да се изтрият от модератора, ей фидер още не съм ползвал , ма има време. :wink:
Колега тук се учим взаимно един от друг техники захранки стръв и тъка нататък препоръчвам ти един излет да направиш с фидер и само с фидер да усетиш тръпката ! 8)
А IDA ми идеята не е ли тъкава,че има наистина много компетенти и знаещи хора в този форум все пак не сме последна дупка на кавала риболовците и мисля,че някой ако има възможности да чете и превежда статии от списания и т.н. ще е много хубаво и полезно поради това,че все пак се учим от "ЗАПАДНИТЕ" методи и няма смисъл сегада плескаме темита с излишни както и сега моето мнения ... просто една тема да се пусне и вътре да има точно тъкива статии и всичко да е на едно място ... съгласен ли си ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ExTaZzY написа: ... съгласен ли си ?
Не, не съм... и като порастнеш, ще разбереш "защо" :idea:

Поздрави и Успех!!!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ключ и кош, моля!

Мнение от butnik »

ПРЕВЕДЕНИ,сам го каза.Пак преебахте една хубава тема.Никой не е имал нещо против превод,няма смисъл да коментирам,а вие по-младите-като направите един риболов с някой от нас ще разберете ,че нищо не знаете,освен някоя дума на ингилизки.
Заключено

Обратно към “Риболов на фидер”