Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
Вал съгласен съм с теб ,но мисля да го обсъдим утре вечерта на срещата в Бялата къща.

Бах мааму, що всеки реве , че са го съкратили и не си задава въпроса , що пък точно мен?
Не съм работодател и аз съм прост работник ама до сега ( да чукам на дърво)- не са ме уволнявали. Доста кризи минаха ама аз ни една не съм усетил как си требе , асъл като криза. Нямало работа - ами как да има, като на 90% от хората не има се работи или ако работят е през пръсти.
От ясно по -ясно е , че работодателите по време на криза си махат пълнежа и си оставят най-квалифицираните хора без, които не могат. Ако съм в грешка нека някой " гаден работодател " да ме поправи. Никой не си реже " ръцете"
Не съм работодател и аз съм прост работник ама до сега ( да чукам на дърво)- не са ме уволнявали. Доста кризи минаха ама аз ни една не съм усетил как си требе , асъл като криза. Нямало работа - ами как да има, като на 90% от хората не има се работи или ако работят е през пръсти.
От ясно по -ясно е , че работодателите по време на криза си махат пълнежа и си оставят най-квалифицираните хора без, които не могат. Ако съм в грешка нека някой " гаден работодател " да ме поправи. Никой не си реже " ръцете"

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Е сигурно има и такива случай , НО ако човека за който работиш иска бизнеса му да просперира се си мисла , че трябва да се държи някакси по- професионално. Аз още като надуша некви такива родови фирми с роднини до трето коляно- "зимам си чанта и за ляп".
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?

Риболовци.
- carpsliven2
- сериозен играч
[quote="chipi_"]Искам да пребия някой шеф
Нищо лично .. ама ако много знаеше .. ти щеше да си шеф на човека , а не той на теб.
Празни приказки и малко дела ....
Нищо лично .. ама ако много знаеше .. ти щеше да си шеф на човека , а не той на теб.
Празни приказки и малко дела ....

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Айде още едно излиание от моя страна ! Миналата година от първи май до първи декември не съм свалял обявата за набиране на работници от нета и пресата ! Пример - за десет работни места на интервюто в края на месеца идват седем човека ! От тия седем човека назначавам трима ( в повечето случаи другите четирима или са се ароматизирали на алкохол баш за интервюто или още неназначени почват да ми дават акъл как трябва аз да си върша работата !!! ) от които след изпитателният срок остават двама ! За съпоставка - през периота 1997г. / 2005г. за еднократно обявени четири работни места на интервю идваха между двайсет и педесет човека !!! Съвсем сериозно - почва да ми писва от твърденията че напъпляла базработица ! Просто на болшинството от хората не им се работи или пък не им се работи това за което има търсене на работна ръка и тъй !gosta написа:...Нямало работа...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

Риболовци.
-
За някой хора няма криза,защото те цял живот са в криза.Бачкат за една мизерна заплата и се самозалъгват,че живеят
п.п. Павка,ако даваш заплата като за чистачка никога няма да намериш свестни работници.
п.п. За колегите където казват,че има работа и няма криза.Работа винаги ще има,но не е такава каквато искаш да работиш и не се плаща толкова колкото заслужаваш.

п.п. Павка,ако даваш заплата като за чистачка никога няма да намериш свестни работници.

п.п. За колегите където казват,че има работа и няма криза.Работа винаги ще има,но не е такава каквато искаш да работиш и не се плаща толкова колкото заслужаваш.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- drat
- разбира нещата
А и на много хора им писна да бачкат за жълти стотинки.Павел Иванов написа:Айде още едно излиание от моя страна ! Миналата година от първи май до първи декември не съм свалял обявата за набиране на работници от нета и пресата ! Пример - за десет работни места на интервюто в края на месеца идват седем човека ! От тия седем човека назначавам трима ( в повечето случаи другите четирима или са се ароматизирали на алкохол баш за интервюто или още неназначени почват да ми дават акъл как трябва аз да си върша работата !!! ) от които след изпитателният срок остават двама ! За съпоставка - през периота 1997г. / 2005г. за еднократно обявени четири работни места на интервю идваха между двайсет и педесет човека !!! Съвсем сериозно - почва да ми писва от твърденията че напъпляла базработица ! Просто на болшинството от хората не им се работи или пък не им се работи това за което има търсене на работна ръка и тъй !gosta написа:...Нямало работа...

- Димича
- ще става разбирач
РАБОТА има за целия китайски народ,лошото е ,че ПАРИ няма-след като ни дерат кожите по Европейски,то и доходите(реалните!)трябва да бъдат поне ПОЛУевропейски,щото на работника,освен бачкане му трябват и средства за възпроизводство(
),иначе няма да има кой да опъва каиша-всеки се свива,спира да ражда и се изселва в чужбина...А как ще се отрази кризата на риболова?-Ами бракониерите ще станат повече-кой за да помогне за изхранването си, кой-щото няма да може да си плати масрафите за "болестта"си...

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Как решихме проблема с кризата в семейството? Ами аз спрях да суча,тати да и..бе,и съкратихме мама.
Това е малко лирическо отклонение в тая сериозна тема!В закона на джунглата всеки се бори за оцеляване по един или друг начин.Колкото за риболова невярвам запаления риболовец да се откаже от него,колкото и зле да е финансово.Аз конкретно нямам отказване,ще ходя пеш до реката,нищо да не хвана пак ще ми е добре,ВАЖНОТО е да си зад въдицата.Свикнал съм да си правя сметката според джоба.Преди 10-ти нямах пари и ходех за риба ,и пак се очертава същото,ще свикна.Лошо ако си свикнал по-разточително и се сринеш надоло в калта.Бързо издигане предразполага към бързо падане,ние дето от години се мъчим да изплуваме от блатото сме свикнали на тинята
.Всички мои познати си смениха колите с по "модерни",а аз си купих СО да си кърпя старата
,сега ма питат кога ще ги водя за риба,щото тяхните не можело да влизат в бездарожието ,и им било скъпо потдържането.Спрях да пуша вече два месеца и спестих за една хубава вършина от карбон,без да нарушавам семейния бюджет.Това е ,колкото и трудно да е трябва да се ЖИВЕЕ
П.П.И по весело

Това е малко лирическо отклонение в тая сериозна тема!В закона на джунглата всеки се бори за оцеляване по един или друг начин.Колкото за риболова невярвам запаления риболовец да се откаже от него,колкото и зле да е финансово.Аз конкретно нямам отказване,ще ходя пеш до реката,нищо да не хвана пак ще ми е добре,ВАЖНОТО е да си зад въдицата.Свикнал съм да си правя сметката според джоба.Преди 10-ти нямах пари и ходех за риба ,и пак се очертава същото,ще свикна.Лошо ако си свикнал по-разточително и се сринеш надоло в калта.Бързо издигане предразполага към бързо падане,ние дето от години се мъчим да изплуваме от блатото сме свикнали на тинята

П.П.И по весело

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Павел Иванов написа:Айде още едно излиание от моя страна ! Миналата година от първи май до първи декември не съм свалял обявата за набиране на работници от нета и пресата ! Пример - за десет работни места на интервюто в края на месеца идват седем човека ! От тия седем човека назначавам трима ( в повечето случаи другите четирима или са се ароматизирали на алкохол баш за интервюто или още неназначени почват да ми дават акъл как трябва аз да си върша работата !!! ) от които след изпитателният срок остават двама ! За съпоставка - през периота 1997г. / 2005г. за еднократно обявени четири работни места на интервю идваха между двайсет и педесет човека !!! Съвсем сериозно - почва да ми писва от твърденията че напъпляла базработица ! Просто на болшинството от хората не им се работи или пък не им се работи това за което има търсене на работна ръка и тъй !gosta написа:...Нямало работа...
има ама неблагодарна и неиэгодна эа работника

-
- разбира нещата
Спрях да пуша вече два месеца и спестих за една хубава вършина от карбон,без да нарушавам семейния бюджет.
Малко не по темата,за което се извинявам
,ма да попитам как става таз работа че аз половин година ги спирам амаааа..... 
Малко не по темата,за което се извинявам

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
Някой зле им се отразява кризата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Април излизам 4 месеца неплатена,по собствено желание.Цяло лято само риболов.Криза-мриза не мъ интересува....аз съм за риба
п.с.на който му се работи и може да работи,работа ще си намери!!!за условията,тва вече е друга тема на разговор.
п.с.на който му се работи и може да работи,работа ще си намери!!!за условията,тва вече е друга тема на разговор.