Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Мнение от MITAKA_STZ »

Вал съгласен съм с теб ,но мисля да го обсъдим утре вечерта на срещата в Бялата къща. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D :D :D :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Бах мааму, що всеки реве , че са го съкратили и не си задава въпроса , що пък точно мен?
Не съм работодател и аз съм прост работник ама до сега ( да чукам на дърво)- не са ме уволнявали. Доста кризи минаха ама аз ни една не съм усетил как си требе , асъл като криза. Нямало работа - ами как да има, като на 90% от хората не има се работи или ако работят е през пръсти.
От ясно по -ясно е , че работодателите по време на криза си махат пълнежа и си оставят най-квалифицираните хора без, които не могат. Ако съм в грешка нека някой " гаден работодател " да ме поправи. Никой не си реже " ръцете" :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Е сигурно има и такива случай , НО ако човека за който работиш иска бизнеса му да просперира се си мисла , че трябва да се държи някакси по- професионално. Аз още като надуша некви такива родови фирми с роднини до трето коляно- "зимам си чанта и за ляп".
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:D Зле ще се отрази на всички-аз си копам у дребния кериз и оборот няма-бачкам си за мен-преди имах 4 работници и им казах не връзва не става-бегайте на по добро място да не ви мъча-това е от преди 2-3 години-скоро нема оправия-за повечето :( Така е щото народа много беден и няма пари за харчене-оцеляване :D Големите ядът малките-и ги правят на лакеи-дупе да ни е яко по всички пости на оцеляващите :o :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

[quote="chipi_"]Искам да пребия някой шеф
Нищо лично .. ама ако много знаеше .. ти щеше да си шеф на човека , а не той на теб.
Празни приказки и малко дела ....
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

gosta написа:...Нямало работа...
Айде още едно излиание от моя страна ! Миналата година от първи май до първи декември не съм свалял обявата за набиране на работници от нета и пресата ! Пример - за десет работни места на интервюто в края на месеца идват седем човека ! От тия седем човека назначавам трима ( в повечето случаи другите четирима или са се ароматизирали на алкохол баш за интервюто или още неназначени почват да ми дават акъл как трябва аз да си върша работата !!! ) от които след изпитателният срок остават двама ! За съпоставка - през периота 1997г. / 2005г. за еднократно обявени четири работни места на интервю идваха между двайсет и педесет човека !!! Съвсем сериозно - почва да ми писва от твърденията че напъпляла базработица ! Просто на болшинството от хората не им се работи или пък не им се работи това за което има търсене на работна ръка и тъй !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

:D РАЗХОДИ-майка всички сме хора на тоя свят :D Не е на добре-вервай ми :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
snegk

Мнение от snegk »

За някой хора няма криза,защото те цял живот са в криза.Бачкат за една мизерна заплата и се самозалъгват,че живеят :lol: :lol:
п.п. Павка,ако даваш заплата като за чистачка никога няма да намериш свестни работници. :lol: :lol:
п.п. За колегите където казват,че има работа и няма криза.Работа винаги ще има,но не е такава каквато искаш да работиш и не се плаща толкова колкото заслужаваш. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Павел Иванов написа:
Айде още едно излиание от моя страна ! Миналата година от първи май до първи декември не съм свалял обявата за набиране на работници от нета и пресата ! Пример - за десет работни места на интервюто в края на месеца идват седем човека ! От тия седем човека назначавам трима ( в повечето случаи другите четирима или са се ароматизирали на алкохол баш за интервюто или още неназначени почват да ми дават акъл как трябва аз да си върша работата !!! ) от които след изпитателният срок остават двама ! За съпоставка - през периота 1997г. / 2005г. за еднократно обявени четири работни места на интервю идваха между двайсет и педесет човека !!! Съвсем сериозно - почва да ми писва от твърденията че напъпляла базработица ! Просто на болшинството от хората не им се работи или пък не им се работи това за което има търсене на работна ръка и тъй !
А и на много хора им писна да бачкат за жълти стотинки.
Изображение
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

РАБОТА има за целия китайски народ,лошото е ,че ПАРИ няма-след като ни дерат кожите по Европейски,то и доходите(реалните!)трябва да бъдат поне ПОЛУевропейски,щото на работника,освен бачкане му трябват и средства за възпроизводство( :ANAL: ),иначе няма да има кой да опъва каиша-всеки се свива,спира да ражда и се изселва в чужбина...А как ще се отрази кризата на риболова?-Ами бракониерите ще станат повече-кой за да помогне за изхранването си, кой-щото няма да може да си плати масрафите за "болестта"си...
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Как решихме проблема с кризата в семейството? Ами аз спрях да суча,тати да и..бе,и съкратихме мама. :wink: :lol:
Това е малко лирическо отклонение в тая сериозна тема!В закона на джунглата всеки се бори за оцеляване по един или друг начин.Колкото за риболова невярвам запаления риболовец да се откаже от него,колкото и зле да е финансово.Аз конкретно нямам отказване,ще ходя пеш до реката,нищо да не хвана пак ще ми е добре,ВАЖНОТО е да си зад въдицата.Свикнал съм да си правя сметката според джоба.Преди 10-ти нямах пари и ходех за риба ,и пак се очертава същото,ще свикна.Лошо ако си свикнал по-разточително и се сринеш надоло в калта.Бързо издигане предразполага към бързо падане,ние дето от години се мъчим да изплуваме от блатото сме свикнали на тинята :smt102 .Всички мои познати си смениха колите с по "модерни",а аз си купих СО да си кърпя старата :wink: ,сега ма питат кога ще ги водя за риба,щото тяхните не можело да влизат в бездарожието ,и им било скъпо потдържането.Спрях да пуша вече два месеца и спестих за една хубава вършина от карбон,без да нарушавам семейния бюджет.Това е ,колкото и трудно да е трябва да се ЖИВЕЕ :smt023
П.П.И по весело :drinkers:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

Павел Иванов написа:

има ама неблагодарна и неиэгодна эа работника :lol:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Спрях да пуша вече два месеца и спестих за една хубава вършина от карбон,без да нарушавам семейния бюджет.
Малко не по темата,за което се извинявам :oops: ,ма да попитам как става таз работа че аз половин година ги спирам амаааа..... :cry:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
snegk

Мнение от snegk »

Някой зле им се отразява кризата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Април излизам 4 месеца неплатена,по собствено желание.Цяло лято само риболов.Криза-мриза не мъ интересува....аз съм за риба
п.с.на който му се работи и може да работи,работа ще си намери!!!за условията,тва вече е друга тема на разговор.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”