Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом от Искъра
Модератор: sapuna
Re: Сом от Искъра
Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето 

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
[quote="lusienn"]Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето
[/quote]Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!
Кажи му,че съм сериозен конкурент и се включвам в турнира!Аз,ще заложа на по-скъп материал!

-
- кандидат преподавател
Да не е от лунен камък или корен от орех.Troli Rapala написа:Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!lusienn написа:Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето![]()
![]()
Кажи му,че съм сериозен конкурент и се включвам в турнира!Аз,ще заложа на по-скъп материал!
![]()
![]()

Качвам този материял само заради този журналист от БТВ да не пише глупости вижда се вадене мерене и пускане нямам никакви забележки кьм Златара поздрави и успехи лодката ми е таз с вдигнатите колела и още един пьт успех на всички колеги http://www.vbox7.com/play:796b6ebb
Браво на колегата за пускането на сома.Ако сте забелязали говореше за него още от самото начало на улавянето.Изкефих се,че има такива хора.....браво на тях 

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вервам ти,но виж за Часа мое да поспориме!
И бройката е спорна,та дори легендарна!
Поне знам кой е №1 в тролинга на сом! 

-
- и господ не е толокова добър
Отначало не видях пускането,но после го скибахmedichkov написа:Качвам този материял само заради този журналист от БТВ да не пише глупости вижда се вадене мерене и пускане нямам никакви забележки кьм Златара поздрави и успехи лодката ми е таз с вдигнатите колела и още един пьт успех на всички колеги http://www.vbox7.com/play:796b6ebb

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Троли честита баба мартаTroli Rapala написа:Вервам ти,но виж за Часа мое да поспориме!И бройката е спорна,та дори легендарна!
Поне знам кой е №1 в тролинга на сом!

Риболовци.
-
- новобранец
Евала на Жоро човека си е свързан с природата. В това е смисълът на риболова да извадиш рибата,да си направиш кефа пак ако си ларж я пусни!
Нека спазваме риболовните закони,за да има и утре риба!!!
Дано всички станем като теб ( отлични риболовци и отговорни хора ).