Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

Сом от Искъра
Модератор: sapuna
Re: Сом от Искъра
Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето 

Мир любов и щастие за всички
 Мир любов и щастие за всичкиРиболовци.
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
[quote="lusienn"]Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето  [/quote]Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!
[/quote]Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!  

Кажи му,че съм сериозен конкурент и се включвам в турнира!Аз,ще заложа на по-скъп материал!
 Кажи му,че съм сериозен конкурент и се включвам в турнира!Аз,ще заложа на по-скъп материал!  

[/quote]Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!

- 
				Краси_поборника
- кандидат преподавател 
Да не е от лунен камък или корен от орех.Troli Rapala написа:Оп,саааа!Сега ще стане интересно,щот много се гласиме за "златният медал"!lusienn написа:Има и златен кльонк и на него ще му доиде времето

Качвам този материял само заради този журналист от БТВ да не пише глупости вижда се вадене мерене и пускане нямам никакви забележки кьм Златара поздрави и успехи лодката ми е таз с вдигнатите колела и още един пьт успех на всички колеги http://www.vbox7.com/play:796b6ebb

Браво на колегата за пускането на сома.Ако сте забелязали говореше за него още от самото начало на улавянето.Изкефих се,че има такива хора.....браво на тях 

ЕМО-на ТРОЛИ за тоя ЧОВЕК  му говоря-бях на брега срещу него кога прави един от тези подвизи-поне запомних местата къде дава
 ЕМО-на ТРОЛИ за тоя ЧОВЕК  му говоря-бях на брега срещу него кога прави един от тези подвизи-поне запомних местата къде дава  и часа на кълване-нека ТРОЛИ ДА КАЖЕ ЧЕ НЕ Е БИЛО ВЯРНО
 и часа на кълване-нека ТРОЛИ ДА КАЖЕ ЧЕ НЕ Е БИЛО ВЯРНО 
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Вервам ти,но виж за Часа мое да поспориме!  И бройката е спорна,та дори легендарна!
 И бройката е спорна,та дори легендарна!  Поне знам кой е №1 в тролинга на сом!
 Поне знам кой е №1 в тролинга на сом! 

И бройката е спорна,та дори легендарна!
 И бройката е спорна,та дори легендарна!  Поне знам кой е №1 в тролинга на сом!
- 
				snegk
- и господ не е толокова добър 
Отначало не видях пускането,но после го скибахmedichkov написа:Качвам този материял само заради този журналист от БТВ да не пише глупости вижда се вадене мерене и пускане нямам никакви забележки кьм Златара поздрави и успехи лодката ми е таз с вдигнатите колела и още един пьт успех на всички колеги http://www.vbox7.com/play:796b6ebb

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Троли честита баба мартаTroli Rapala написа:Вервам ти,но виж за Часа мое да поспориме!И бройката е спорна,та дори легендарна!
 Жив и здрав и цялото семейство
 Жив и здрав и цялото семейство  Виж долната тема-кво съм писал на 090109-около 20 часа-местата ще се ориентираш-около устието-питай го човека за воблерите-модела-гледай му клиповете на-шампиона за 2008 на тролинг-чичо РУМЕН
 Виж долната тема-кво съм писал на 090109-около 20 часа-местата ще се ориентираш-около устието-питай го човека за воблерите-модела-гледай му клиповете на-шампиона за 2008 на тролинг-чичо РУМЕН 
- 
				bacheto
- новобранец 
Евала на Жоро човека си е свързан с природата. В това е смисълът на риболова да извадиш рибата,да си направиш кефа пак ако си ларж я пусни!

Нека спазваме риболовните закони,за да има и утре риба!!!

Дано всички станем като теб ( отлични риболовци и отговорни хора ).