руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от foest »

drebens написа:foest,e какво лошо има,нека си пишат хората,твоето лично пространство не е засегнато. :wink:
Е нека си пишат ама стига вече за тоя тюлен.И моят отговор сега е излишен където пиша.Ама то като не виждаш какво пишеш (не става дума за теб) Казаха вече къде се лови и на какво и нека си ловят,защо трябва всеки хванат тюлен да се пуска тука?
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Дай линк (къде и на какво се лови) за малоумните като мене
Благодаря!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

LordAleks написа:Дай линк (къде и на какво се лови) за малоумните като мене
Благодаря!
Заповядай! http://www.google.bg/ Както бях писал по назад в темата: ЧЕТИ,ГЛЕДАЙ И МИСЛИ!!!
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Престани да се правиш на по-умен от другите... Ако ще помагаш - помагай, ако не мълчи :x
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

За Финский залив :
Тук - http://lendex.ru/forum/100-902-1
И тук - http://lendex.ru/forum/100
1)Сом 299.334кг Локация Зеленая стена.На моллюска.Честно говоря,это было в туре на колличество,но по закону подлости,клевали только какие то переростки.Турнир проиграл,но сомика продал)))

2)Керчак: Зеленая стена, вес-1.059кг. Наживка моллюск. Денег и опыта тоже не записал((,

3)Треска. Перед грозой. Вес 10.85. Наживка-мидия. Опыт2587. Оценили на 12 тыс.руб.
Хотя должен заметить, что на "живые"наживки, треска такого веса редко ловится. Крупные экземпляры, предпочитают крупные твистера.

4)Речная камбала. Перед грозой. вес-2.115 кг. Наживка-мидия. Стоит не дорого, опыта маловато))

5)Тюрбо (по русски Каменная камбала) Перед грозой. Вес-3.286. Мидия. Денег 7518 руб. Опыт-2500

6)Бельдюга. Каменистая коса. Вес-1.075 кг. деньги-4056 руб. опыт-691

7)Сарган. У маяка. Вес-600 грамм. Денег и опыта мало.

8)Угорь. Перед грозой. Вес-6.092 кг. Наживка-живец. Денег-17000 руб. опыт-4701.

Все рыбы пойманы на донку.

База Финский залив.Локация-Перед грозой.Немецкий осетр 252.854 кг.Самая дорогая рыба в РР!Опыт-54.000
Финский залив, лока 50на50
Финта 1,075 Пинагор 5,416 Кумжа 20,283 и Морская игла

Немецкий осетр:Морской гребешок:Финский залив:50 X 50
Локация - ПЕРЕД ГРОЗОЙ:
Елец
Синец
Керчак
Корюшка
Сом
Тюрбо
Липарис
Сиг
Балтийская Треска
Сарган
Щука
Рыбец
Угорь
Кумжа
Речная Камбала
Финта
Голавль
Пескарь
Минога
Лосось
Уклейка
Пинагор
Немецкий Осётр
Треска
Окунь
Ёрш
Щиповка
Налим
Салака
Последно промяна от LordAleks на Пет Фев 27, 2009 11:19 am, променено общо 4 пъти.
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Еми прав е какво само едно и сащто нещто хиляда пати. Вие играете не за кеф а да се покажете кой колко по голямо или повече е хфанал. Играйте за кеф и се насалаждавайте
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

versace написа:Еми прав е какво само едно и сащто нещто хиляда пати. Вие играете не за кеф а да се покажете кой колко по голямо или повече е хфанал. Играйте за кеф и се насалаждавайте
Добре кажи за какво друго да пишем и започвам...
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Спас и след него други форумисти са качили Клевалка за твое сведение ако не знаеш.Има 3 руски сайта за рибалката.Дадох ти Google да се разровиш(пък може и да намериш нещо) къде,какво и на какво се лови.Пак ти казвам бе човек ти май не можеш да ЧЕТЕШ(форуми),да МИСЛИШ(къде,какво и на какво да хванеш) и да ГЛЕДАШ(кой какво пише и какво е хванал).Вземи пример от versace-не знам от кога не е писал човека в тази тема ама си лови съм сигурен всеки ден,а ти ни скъса в няколко страници за тюлена само.Вземи напиши(ама по рядко) какво си хванал на Амур,Якутия,Байкал...И не приемай това за обида а за съвет.И аз писах отначало като луд ама се спрях,защото ми стана неудобно все аз да пиша...това у теб май го няма.Поздрави и наслука в риболова
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

В моятя клевалка няма каспийско море и финский залив, освен ако не си мислиш че нямам клевалка (щото тогава или аз нещо не съм обяснил, или при теб нещо не е наред...) :idea:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

А ти си много тап и нечетеш май. За експерименталните бази няма
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

versace написа:А ти си много тап и нечетеш май. За експерименталните бази няма
Ей умния, двама като си мерят пишките ти не се бутай там... :D
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

"Умния" според теб е от повече време в тоя форум и от повече време лови в рибалката и от мен.Затова си мери приказките.Ти вчера ми дойда и почна да се раздаваш тука-я по-спокойно.Като ги няма в Клевалката ти толкова ли си малоумен че да не потърсиш инфо в руските форуми бе?Айде стига толкова съм се разправял с новобранци с огромно достойнство и разбиращи всичко.Спирам за да не пълня темата с излишни постове.Versace приятелю съветвам те да не се ядеш с тоз мишок :smt023 Ще пиша ако някой сериозен "новак" има нужда от помощ и пита както трябва и не се яде като "Лорда" :smt075
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

:smt023 Прецака ми се машината и сега нямам игра :shock:
Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

LordAleks написа: Ей умния, двама като си мерят пишките ти не се бутай там... :D
Вярно е,че на лордовете са им позволени доста неща,но в Англия не и в Българските форуми!
А ако наистина си толкова умен,колкото си мислиш че си,щеше да попрегледаш форума и да разбереш сам,че в клевалката наистина няма данни за допълнителните бази,а само за основните.Желателно е да си помагате,а не да се заяждате,защото изглеждате жалки!По този въпрос,толкова!

А относно допълнителните бази вече има направен пътеводител.Не е нещо кой занае какво,но дава достатъчно информация на коя база каква риба има и на какво кълве.
Желаещите,който мислят,че ще им е от полза,могат да го дръпнат от Тук
Желая ви наслука!!Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Прав си спасе, но немога да си малча на такива дразнещти личности. А това е добре дава напатсвия каде какви рибоци има
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”