Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Искам да се извиня!
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Искам да се извиня!
Извинявам се лично на Митко(Сапуна)за нападките от моя страна,макар че за доста неща и той не е прав!Опитах да го направя на лично,но след като не получих отговор, реших да го направя пред всички-в крайна сметка като се срещнем някой път на някой язовир,вместо да се караме,може да си помогнем!Още един път извинявам се за всичко!!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Искам да се извиня!
Не съм наясно кой крив,кой прав,но извинението за мен си е мъжка постъпка/както и приемането му/! И не забравяйте,че докато си мерим '' акциите '' току виж сме станали дърти и неможещи !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
бат бойко винаги е правbat_boiko_nikolov написа:Не съм наясно кой крив,кой прав,но извинението за мен си е мъжка постъпка/както и приемането му/! И не забравяйте,че докато си мерим '' акциите '' току виж сме станали дърти и неможещи !!!

- Моряка
- кандидат преподавател
Е това е.Далечен приятелски Бризkaloyan-stz написа:в крайна сметка като се срещнем някой път на някой язовир,вместо да се караме,може да си помогнем!

А сега де? 

- carpsliven2
- сериозен играч
Евала за постъпката Калояне .. още един път доказваш че, си голям .
Дано се засечем някой път да пием по едно заедно

Дано се засечем някой път да пием по едно заедно

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
Калояне постъпката ти е мн добра,но защо не уважаваш нашите срещи в Ст.Загора.Не те нападам ,но можем да го обсъдим на тези другарски срещи и да го полеем.

Ей такива хора ми харесват на мен,дето не си мислят ,че ще им падне мъжкото самочувсвие ако се извинят.Браво колега.Гърците имат една приказка,много умна-Хора сме и грешки правим 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Ето за това харесвам този форумkaloyan-stz написа:Извинявам се лично на Митко(Сапуна)за нападките от моя страна,макар че за доста неща и той не е прав!Опитах да го направя на лично,но след като не получих отговор, реших да го направя пред всички-в крайна сметка като се срещнем някой път на някой язовир,вместо да се караме,може да си помогнем!Още един път извинявам се за всичко!!!

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
То всичко добре, ама да видим дали Сапуна ще приеме извинението 

-
- научил се да хвърля
Желая темата да бъде заключена след един час ,защото явно Митко не е такъв за какъвто се мисли и се представя!Май не си такъв мъж за какъвто се мислиш!A аз дори не съм те обидил с нищо за разлика от теб мен,но както и да е!Всички видяхте,че аз опитах да направя нещо за добрия дух на форума,но явно...него просто го няма!
-
- научил се да хвърля
[quote="Митев"]То всичко добре, ама да видим дали Сапуна ще приеме извинението
[/quote]

-
- и господ не е толокова добър
Изввиняваш се и в следващия момент обиждаш и се дразнишkaloyan-stz написа:Желая темата да бъде заключена след един час ,защото явно Митко не е такъв за какъвто се мисли и се представя!Май не си такъв мъж за какъвто се мислиш!A аз дори не съм те обидил с нищо за разлика от теб мен,но както и да е!Всички видяхте,че аз опитах да направя нещо за добрия дух на форума,но явно...него просто го няма!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Напротив,просто не виждам никаква реакция и си казвам мнението!Кое по-точно в поста ми е обида?
-
- и господ не е толокова добър
Брат на мен ако ми кажат,че не съм мъж се обиждам,теб не те знамkaloyan-stz написа:Желая темата да бъде заключена след един час ,защото явно Митко не е такъв за какъвто се мисли и се представя!Май не си такъв мъж за какъвто се мислиш!A аз дори не съм те обидил с нищо за разлика от теб мен,но както и да е!Всички видяхте,че аз опитах да направя нещо за добрия дух на форума,но явно...него просто го няма!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.