Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

супер чувствителен ваглер
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
супер чувствителен ваглер
Супер чувствителен ваглер е; http://www.colmic.bg/?page=floats&cat=11 ваглера в дясно с карвоновия кил с него ловя и през зимата януари ,февруари ловя бабушки на язовири с дълбочина над 4 метра и на 15 метра от брега с захранка 1 пакет ван ден еинде с добавки иароматизатори малко праст и малко бял червей от 150 човека с най различни пера щеки ваглери аз хванах най-много бабушки ваглера се даржеше идеялно незнам как се качва сники тука та skype mi e:ivo24m
кото иска да ми пише на скаипа ще му прата снимки та тези и други ваглери които са направени от балсово дърво пауново перо са най -чувствителни не само на тази фирма от значение са материалите и самата форма и танката антена
това е само моето мнение
кото иска да ми пише на скаипа ще му прата снимки та тези и други ваглери които са направени от балсово дърво пауново перо са най -чувствителни не само на тази фирма от значение са материалите и самата форма и танката антена
това е само моето мнение
- Local
- учете се от него
Re: супер чувствителен ваглер
Ако не се лъжа този тип ваглери се появиха преди 2-3 години на световното в Унгария, мисля че унгарците ги въведоха там, и всички луднаха, и аз имам около 10-тина , 4-5 на Perfect , 1 Sarfix и 4 на Cralusso Sensitive. Идеята на всички им е една и съща, дълга карбонова антенка, която при най-малкото почукване да индикира, поради това че атената няма никаква носимост, кълванетата са много отчетливи. Удобони са ,защото и антените се сменят много бързо, ако някой цвят не се вижда.
Те ги е... Perfect...

От снимките дори сами може да се сетите как да си направите тези антени, и с малко модифициране могат да бъдат сложени на български балсови ваглери и да имаме евтин вариант.
Хвърлете едно око на тази статия, ще се постарая през уикенда да я преведа...
http://www.matchangler.com/index.php?op ... Itemid=154

Те ги е... Perfect...

От снимките дори сами може да се сетите как да си направите тези антени, и с малко модифициране могат да бъдат сложени на български балсови ваглери и да имаме евтин вариант.
Хвърлете едно око на тази статия, ще се постарая през уикенда да я преведа...
http://www.matchangler.com/index.php?op ... Itemid=154
Последно промяна от Local на Пет Фев 27, 2009 1:21 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- фен клуб-скобар
Ако някой има списание "На плувка и дъно" бр 9(44), септември 2008, може да снимка-там я има същата статия "Големият тест-ваглерите кралузо". Моят фотоапарат не е в мен
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Local
- учете се от него
Да, сега се сетих че я имаше, може би доста колеги са я чели, който е пропуснал да се поразгледаvlado-fidera написа:Ако някой има списание "На плувка и дъно" бр 9(44), септември 2008, може да снимка-там я има същата статия "Големият тест-ваглерите кралузо". Моят фотоапарат не е в мен

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз съм много доволен от ваглерите на MIDDY, и като цена изобщо не са кой знае колко скъпи, а в качеството им съм се убеждавал нееднократно 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- daniel_g
- разбира нещата
И аз ще си купя да съм в крачка с вас 

- slayder
- ще става разбирач
Преди 2 год.още ми "светна"и си бях направил такива от стари ваглери ,но имаха малка носимост и ги зарязах
Дава ли? И дава и взема.
то и на мен ми харесват,ама 12лв.за плувка ми е малко скъпичко.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами така е всяко удоволствие си има цена по магазините ги има и по-евтини кам 8-10 лв.shekira написа:то и на мен ми харесват,ама 12лв.за плувка ми е малко скъпичко.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Подобен модел вагери има и на една българска фирма , мисля че , от Кюстендил .А антенки като показаните могат да се закупят от
COLMIC по 5бр в пакет и всеки може да експериментира . Успех на всички .
- Local
- учете се от него
Ваглерите са на Yulian и се правят в Сърбия, преди 1-2 дни ги мернах , като изработка са много добри, ще си взема 1-2, да видим как ще се докажат в боя. Антенки съм виждал и в магазина на Sarfix в Пловдив, даже още имам 1-2 от тях.GERAZ написа:Подобен модел вагери има и на една българска фирма , мисля че , от Кюстендил .А антенки като показаните могат да се закупят от
-
- фен клуб-скобар
Има едни на "YULIAN", антената им е същата, може и да се сменя. Продават се по 6 лв. Но не съм го топвал още във водата
пп Локал-изпревари ме
пп Локал-изпревари ме

Въпросните ваглери ми допадат много. Знаете ли откъде мога да ги купя в София? Имам и един - два със счупени антени, ще взема да ги преправя. С карбонов кил от плувка и куха антенка ще стане.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- фен клуб-скобар
Кой от всички. За "yulian" съм ги виждал в "Риби и такъми" в Красно село и в "При майсторите" в Дружба 1. Не се сещам за друго място.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
аз съм ги пробвал. Много са добриLocal написа:Ваглерите са на Yulian и се правят в Сърбия, преди 1-2 дни ги мернах , като изработка са много добри, ще си взема 1-2, да видим как ще се докажат в боя. Антенки съм виждал и в магазина на Sarfix в Пловдив, даже още имам 1-2 от тях.GERAZ написа:Подобен модел вагери има и на една българска фирма , мисля че , от Кюстендил .А антенки като показаните могат да се закупят от
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????