Какво напраих на Панчарево?:)

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Какво напраих на Панчарево?:)

Мнение от Шаранчо-Вн »

В сряда сутрин у 5 часо са дигнах с петлите и пак на Панчарево с надеждата за нещо по-различно като се има в предвид предишния неуспешен ден пак там.
До 2-3 часо обиколих целия източен бряг включително стената и преливника...е нищо!
Скъсах 2 дънни + 1 пружина...е нищо! :(
Най-накрая малко след "Академик" в една ниша между дърветата на брега бам едно костурче на торен червей големо една педя.Викам си-добрее,начи можело
Останах там още час..ама пак нищо.Изнервих са!
Пообиколих още малко и стигнах трибуните,заметнах там едно тежко с две царевички с анасонче,метнах и плувката с торен червей и зачаках.
По едно време забелязах че зад мен има ресторант,а понеже ми е за първи път там не знаех че има.Почувствах раздиращ стомаха ми глад и отидох да си взема нещо-естествено 2-ка кебапчета,картофки и "Загорка" :lol:
Връщам се и гледам плувката на 3 см. под водата,засякох леко и брех,натежа ми нещо.Почнах да навивам Д.А.М.-а и една червеноперка се показа от водата,некаде към килце,ама немах кеп и мноо внимателно почнах да я придърпвам.Обаче пустата риба ма прецака,плесна с опашка и се откачи,изглежда леко се е закачила само-умрях от яд.Фърлих пак и зачаках.
След близо 2 часа,след поредица слаби клъввания на плувката,звънчето на дънна полудя и се отпусна,китайската ми пръчка 1.80 м. полегна на една страна и изпадна от V-образната стойка."Ей ся стана начи" си викам и грабнах пръчката,там съм с "Еврохолд" с два лагера,почнах да придърпвам леко...мама му,тежи сериозно,пуснах аванса и пак почнах да придърпвам.....( лелеее колко дълго стана)...Накратко,едно шаранче 2 кила,а да ми е сладко :lol: :lol: :lol: Нямало риба там,а?
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Еми кво да ти кажа Честито:)Аз толкова пъти съм ходил на Панчареево и не помня дасъм се връщал с повече от 6-7(по някои път даже и по 25-30 ама колкото пръста ми) костурчета и 4-5 уклея и някой път 2-3 червеноперки:(Късмета си е късмет:)Решил съм да отида пак там защото не съм ходил от 1 година и можеби след 2 седмици ще съм там:)
Наслука!
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Мерси,ае некой път да се метнем двамата там,обаче след 9-ти ноември че ша одя да ловя морско до тогава? :shock:
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Мерси,ае некой път да се метнем двамата там,обаче след 9-ти ноември че ша одя да ловя морско до тогава?
ОК!Ще идем след 9-ти щото за сега въдиците не са ми тук и тия дни ще ми ги донесът:)
Ще се разберем допълнително кога и къде:)
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Добре коуега,навит съм,мое и на Искъро да меткаме,че там поне знам че има,на Панч-а си беше късмет,там рибата не е гладна :cry:
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Ок кадето кажеш когато си свободен драсни 2 реда тука да се разберем:)
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Ша драсна;)
Гост

Мнение от Гост »

:lol: Колеги,неси губете времетотам кадето няма риба .Взимайте такъмите и тръгвайте къмДОСПАТ .......КОСТУРА Е ЛУД.....сериозно ви казвам.
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

Anonymous написа::lol: Колеги,неси губете времетотам кадето няма риба .Взимайте такъмите и тръгвайте къмДОСПАТ .......КОСТУРА Е ЛУД.....сериозно ви казвам.
1 Правило: Между две думи се слага разстояние.
2 Правило: "кадето" се пише където.
3 Правило: "Костура" в случая се членува с пълен член.
4 Правило: На Панчарево има много риба, просто си трябва търсене, майсторлък и най-вече късмет, за да се направи добър улов!
Fishing Forever
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

1 Правило: Между две думи се слага разстояние.
2 Правило: "кадето" се пише където.
3 Правило: "Костура" в случая се членува с пълен член.
4 Правило: На Панчарево има много риба, просто си трябва търсене, майсторлък и най-вече късмет, за да се направи добър улов![/quote]

Правилно,риба има много,но не е гладна,а разглезена,храна има бол за нея и се е скатала на дъното,майсторлъка е най-важен,ама аз съм още зелен много:( :lol:
СТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ

Мнение от СТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ »

ШАРАНЧО-НВ НА КАКВА СТРЪВ ХВАНА ШАРАНА. :roll: :roll: :roll:
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Хи, хи тук освен как се хващат рибоци може да се у4и и граматика. А на пар4ака ,4е има е факт там има и един доста рядък вид , ПРОВЕРЯВАЩИ. Та ако искате автограф в билета задлъжително го посетете . Аз хванах едно голо шаран4е около 300гр. с директната седмица на бял ( пуснах го разбирасе ) . Та тва за цял ден :cry:
дай рибо рибо дай
СТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ

Мнение от СТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ »

все пак на какво хвана голото ШАРАНЧЕ :( :( :(
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

То пише бе пич. Но за теб ще поясна хванах го на бебетата на мухите
дай рибо рибо дай
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Ми моя шаран го фанах на класика-царевица с анасон,изглежда е било в начална фаза на вроден алкохолизъм и са улови кат момченце...ма вече ша си нося кеп,малко остана да го изпусна!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”