Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Приемам забележката!
4-ти път почвама от начало да му се не види.
Пътеводителят е добър! Тенкю баба
4-ти път почвама от начало да му се не види.
Пътеводителят е добър! Тенкю баба

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Момчета има нова база "Нева".Добра база с красиви локаций.

Базата я няма самостоятелно,но има сборка "Global_for_RF_2.0.exe",която ъпдейтва играта с всички налични до момента бази.Малко е големичка (17.4МБ),но пък работи идеално независимо кои бази имате качени и кои,не.
Който желае може да я дръпне от Тук Стартирате ехе-то,показвате му пътя до играта и се наслаждавате!
Успех на всички фенове и наслука!!

Базата я няма самостоятелно,но има сборка "Global_for_RF_2.0.exe",която ъпдейтва играта с всички налични до момента бази.Малко е големичка (17.4МБ),но пък работи идеално независимо кои бази имате качени и кои,не.
Който желае може да я дръпне от Тук Стартирате ехе-то,показвате му пътя до играта и се наслаждавате!
Успех на всички фенове и наслука!!

Браво Спасе супер си!
Обновена версия (внимавайте дава следните грешки:)
1,Ошибка CRC в Data\Maps\chusva\Loc5\Scene.jpg
2,Ошибка CRC в Data\Maps\tiorati\Loc7\Scene.jpg
3,Ошибка CRC в Data\Maps\caspian\Loc10\Scene.jpg
4,Ошибка CRC в Data\Maps\goldfish\Loc1\Scene.jpg
5,Ошибка CRC в Images\Fish\2054.png
ПРЕДИ ДА ОБНОВИТЕ СИ НАПАРЕТЕ СЕЙФ/КОПИ НА ТЕЗИ 5 ФАИЛЧЕТА. СЛЕД ОБНОВЯВАНЕТО ИЗТРИЙТЕ НОВИТЕ ТАКИВА И СИ ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ!
Има някои промени - на пръв поглед е само новата въдица за дъно от 700 кила...
Ако накой иска аспирин да си даде скайп
Цък http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092
.......СКАЧАТЬ С NAROD.RU......
Надявам се да съм помогнал на някой!

Обновена версия (внимавайте дава следните грешки:)
1,Ошибка CRC в Data\Maps\chusva\Loc5\Scene.jpg
2,Ошибка CRC в Data\Maps\tiorati\Loc7\Scene.jpg
3,Ошибка CRC в Data\Maps\caspian\Loc10\Scene.jpg
4,Ошибка CRC в Data\Maps\goldfish\Loc1\Scene.jpg
5,Ошибка CRC в Images\Fish\2054.png
ПРЕДИ ДА ОБНОВИТЕ СИ НАПАРЕТЕ СЕЙФ/КОПИ НА ТЕЗИ 5 ФАИЛЧЕТА. СЛЕД ОБНОВЯВАНЕТО ИЗТРИЙТЕ НОВИТЕ ТАКИВА И СИ ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ!
Има някои промени - на пръв поглед е само новата въдица за дъно от 700 кила...
Ако накой иска аспирин да си даде скайп
Цък http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092
.......СКАЧАТЬ С NAROD.RU......
Надявам се да съм помогнал на някой!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- новобранец
Здравейте, започнах днес да играя и с инструкций от една тема вече се позасилих даже отидох за щуки ,хванах две три ама си счупих въдиците
Да имате насоки къде да отида да хващам по скъпи риби?

Може да ти прозвучи глупаво но се върни и изчети всиките 54 страници
Клевалка имаш ли? В нея можеш да си сметнеш колко дава за дадена риба
Полови малко за да свикнеш с играта и после ще ти дам малко есктри за да си имаш здрави тояги
Клевалка имаш ли? В нея можеш да си сметнеш колко дава за дадена риба
Полови малко за да свикнеш с играта и после ще ти дам малко есктри за да си имаш здрави тояги

-
- новобранец
има ли някой който е отворил програмката за новите карти и кое се лови на тях и ако може да напише как я е отвил защото аз немога
много благодаря предварително 

а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
-
- новобранец
Здравейте , имам един въпрос.Купих си най-модерната въдица с най-модерната корда е , а на една гума 7 килограма остана малко да се счупи.защо така?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма значение колко ти е хубава въдицата колкото и голяма риба да хващаш ще е на предела на счупаване иска се майсторлъкAngel the Skullman написа:Здравейте , имам един въпрос.Купих си най-модерната въдица с най-модерната корда е , а на една гума 7 килограма остана малко да се счупи.защо така?

Без риболов няма любов !
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бих ти помогнал,но от въпроса ти въобще не е ясно какво точно искаш.Каква програмка,какви карти,от къде си го дръпнал? Всяко нещо си има име,пиши точно за какво ства въпрос и какъв ти е проблема?killerl00p написа:има ли някой който е отворил програмката за новите карти и кое се лови на тях и ако може да напише как я е отвил защото аз немогамного благодаря предварително
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Спасе ти си машина човече
прочети най-долу на снимката ми на подписа какво пише влез там и виж за къкво иде реч

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
хора много се ядосвам... тоя моя го бях напил на 100% и го остажих и минаха 2 седмици игрални и процентите му паднаха на 0 оба1е като тръгна да го храна пак ми изписва онзи задпис 4е пурво трябва да му сипя и след това ще яде. помогнете моля ви ;(
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уффф и аз да се намеся...
Ами четете бре хора,четете 50 и кусур страници са написани по темата .Ще загубите малко време 1-2 часа ,ама доста полезна информация е написана.На този твой въпрос е отговаряно поне 5-6 пъти.
Има специална програма АСПИРИН се казва .Има я качена по назад в темата .Намери я и си я инсталирай в директорията на играта.
После при изключена игра оказваш папката с твоя ник и си готов кукуряк.
Нарочно няма да ти дам линк за да потърсиш по назад сам в темата.

Ами четете бре хора,четете 50 и кусур страници са написани по темата .Ще загубите малко време 1-2 часа ,ама доста полезна информация е написана.На този твой въпрос е отговаряно поне 5-6 пъти.
Има специална програма АСПИРИН се казва .Има я качена по назад в темата .Намери я и си я инсталирай в директорията на играта.
После при изключена игра оказваш папката с твоя ник и си готов кукуряк.
Нарочно няма да ти дам линк за да потърсиш по назад сам в темата.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- вече хвърля и на тежко
Spas много се извинявам може ли да качиш ъпдейта на сяка една база по ред а не в един файл сички на куп защото мнооогоо си збърках работата
Благодаря ти предварително

Благодаря ти предварително

Явно ви мързи повече от колкото си мисля - ПРОЧЕТИ ВСИЧКО ОТ 40-та странца на татък
d_bozhkov е прав! Трябват ви: -RF20 trainer
-Aspirine
-Klevalka
-Global_for_RF_2.0 (последен ъпдейт на играта)
Всичко това го има в руският сайт http://lendex.ru/forum/99
И за още по-мързеливите от мен, напишете си скайп-а и да ви ги дам на готово, че ми писнахте
d_bozhkov е прав! Трябват ви: -RF20 trainer
-Aspirine
-Klevalka
-Global_for_RF_2.0 (последен ъпдейт на играта)
Всичко това го има в руският сайт http://lendex.ru/forum/99

И за още по-мързеливите от мен, напишете си скайп-а и да ви ги дам на готово, че ми писнахте

Последно промяна от LordAleks на Сря Мар 04, 2009 4:00 pm, променено общо 1 път.