Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Трябва ми съвет за Палатка.
Модератор: Ачо ♣
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Трябва ми съвет за Палатка.
Харесъл съм една палатка самоче : Моля да ми дадете съвет дали става ....

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=179
Според вас ще издържи ли на дъжд?И заслужава ли си парите .... ?

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=179
Според вас ще издържи ли на дъжд?И заслужава ли си парите .... ?
Re: Трябва ми съвет за Палатка.
колега до колко пари,,, значи с тази паладка ако завали дъщ подобре стои отвънка
Виш в ,,стената'' има голямо намаление на чешки палатки ,заслужават си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
линк ще можели .... ?zonata написа:Виш в ,,стената'' има голямо намаление на чешки палатки ,заслужават си.
- Feral
- новобранец
Много интересно... чешките палатки били китайски... 

- drat
- разбира нещата
Палатките се произвеждат в Китай, но са много качествени. От китайско до китайско имо разлика. 

-
- научил се да хвърля
Водния стълб на тази си пише колко е стига да се погледне встрани малко. На описанието на английски си пише 400 мм воден стълб, което според мен е твърде малко , но с малко "модване" може да се изтиска още малко от нея( писал съм в предишна тема как става въпросното нещо). Имам лошото предчувствие за тези стоманените тръби на входа/изхода, че ще имаш големи ядове с тях. Гледам е еднослойна което в почти всички случаи означава че лятото ще се бъдиш целия потен заради конденза който се получава вътре
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да почнем с това, че изобщо не ти трябва палатка и да завършим с това, че тази е пълен боклук и става само за спане на двора. Лятото те мокри конденза, пролет и есен всяка капка дъжд, дъното пък също мокри, дали пуска или пак е конденз няма значение.
Ако все пак я купиш вземи си и няколко покривни найлона, по един за всяка вечер
Ако не ти пука дали си сух или мокър взимай я смело, аз цял сезон съм си я ползвал, супер пази багажа от росата сутрин
Ако все пак я купиш вземи си и няколко покривни найлона, по един за всяка вечер

Ако не ти пука дали си сух или мокър взимай я смело, аз цял сезон съм си я ползвал, супер пази багажа от росата сутрин

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Весех си отдавна самоче по-добра .chirusa_bg написа:Да почнем с това, че изобщо не ти трябва палатка и да завършим с това, че тази е пълен боклук и става само за спане на двора. Лятото те мокри конденза, пролет и есен всяка капка дъжд, дъното пък също мокри, дали пуска или пак е конденз няма значение.
Ако все пак я купиш вземи си и няколко покривни найлона, по един за всяка вечер![]()