Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
и каде

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей ви две рибки, пресни пресни от днес

Ама и аз ако съм на вас как ще ги подпукам таранките в снега, какво ще се занимавам с кефали

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ivak от каде е това .Де да ходимIvak написа:
Ей ви две рибки, пресни пресни от днес(две от многото)
Ама и аз ако съм на вас как ще ги подпукам таранките в снега, какво ще се занимавам с кефали![]()
![]()

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кефалите са от Янтра 

И ние към Янтра гледаме, но да видим дали ще реализираме излет. Ивак, нещо друго не излиза ли?
-
- научил се да хвърля
Днес бях на Текето на малкото езеро да пробвам новите придобивки и съм много доволен. Хора дори нямаше и на голямото езеро и съм у4уден. Имам въпрос към вас... днес си махнах куките на нивите воблери, защото нямам билет. Имам ли право без билет да хвърлям примамки и прави ли ме това бракониер ???
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- сериозен играч
Ето малко рибки от днеска

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
Браво Ники , който ходи хваща.Аз като не ходя гледам и цъкам 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги днес бях на Дунава, пълна скръб имаше сигурно 20 човека и да са хванали общо 5 платики дребни голям вятър голям студ,аз естествено капо.По обяд се приместих на лома и там капо, след около два часа и половина отидох на лимана по на завет и познайте.......пак капо е цял ден нищо не бутна ,мятах захранки червеи всякакви пробвах и с жито живи примамки воблери,блесни,клатушки.системи е голямо мартвило как ги хващате вие незнам само песнички дет не съм им пял.

-
- кандидат преподавател
Мирчев споко човече поне си се разходил.Аз цял ден зяпам филми и почивам
Не че ми беше лошо ама като няма с кого за риба почиваме.А и се нуждах от почивката .Още малко да се позатопли и наистина трябва да направим един излет всички заедно 
пп:Не губете кураж за следващия тираж

пп:Не губете кураж за следващия тираж

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Вчера минах покрай корабната да видя как е работата.И колегите които вадеха риба бяха тия които ловяха с фидер. Стръв :ВЕРДЕВАСmmirchev71 написа:Здравейте колеги днес бях на Дунава, пълна скръб имаше сигурно 20 човека и да са хванали общо 5 платики дребни голям вятър голям студ,аз естествено капо.По обяд се приместих на лома и там капо, след около два часа и половина отидох на лимана по на завет и познайте.......пак капо е цял ден нищо не бутна ,мятах захранки червеи всякакви пробвах и с жито живи примамки воблери,блесни,клатушки.системи е голямо мартвило как ги хващате вие незнам само песнички дет не съм им пял.![]()
![]()
![]()
![]()
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих на текето на разхотка имаше колеги а ма само попчета илизат явно и там не е тръгнал риболова
здравеите да ва питам на лимана излиза ли таранка и такива хубави животинки че ходих да гледам оня ден и никои нямаше нивото на водата беше добре и наи отляво някаква лодка имаше 

-
- вече хвърля и на тежко
Значи и аз минах днес рано следобед да поогледам. На каналчето на лимана имаше един човек, ловеше на плувка. Явно търсеше облез, ама те рибките не знаеха
От другата, на Дунава, т.е. на корабната както си му викаме - буната вече леко се е показала над водата и мястото горе долу бива.
Народ - цяла манифестация. Улов - за 30мин. стоене видях само две извадени платички. Хвана ги един колега с 8 метров телескоп. Иначе дънари, мачисти, фидеристи, директисти... Каквото си поискаш. Разходих се и до Хижа Приста, ама там никой нямаше. Ако някой е ходил по Лома, нека сподели, моля

Народ - цяла манифестация. Улов - за 30мин. стоене видях само две извадени платички. Хвана ги един колега с 8 метров телескоп. Иначе дънари, мачисти, фидеристи, директисти... Каквото си поискаш. Разходих се и до Хижа Приста, ама там никой нямаше. Ако някой е ходил по Лома, нека сподели, моля

-
- вече хвърля и на тежко
А пък за тая лодка дето питаш - днес пак беше там с двама леко мургави господа. Ама май не са по риболова, щото нямаха ни въдици, ни мрежи. По скоро вадят джилязу от лимана
Сори за спама