Как е възможно сутринта (t*-малко под нулата) и единия(?)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

valmet
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как е възможно сутринта (t*-малко под нулата) и единия(?)

Мнение от valmet »

Колега,момчето е от София,колата за която става въпрос е опел "Кадет",доста е старичък,не мога да кажа точно какво е работено по двигателя,но цяла зима не могат го накарат да пали освен с дърпане.Предполагам че е за основен ремонт,копресията била мн.зле.Това е което зная,но повече се интересувах,дали някой е използвал "прехвалената" от колега на моя познат добавка "Хадо".
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мнооо се разлигавихте :wink: почти всички хечбеци и доста от комбитата си го имат проблема с изпотяването при летен дьжд или зима...не знам на какво се дьлжи-неква магия сигурно.сменяйте си по редовно филтьра на климатика ,глейте си копченцата и ГЛАВНО-винаги карайте на леко открехнат прозорец-ако сте сами и имате проблем сьс студа-отваряйте пасажерския :wink: аз лично не сьм зиморничав и почти никога не ползвам парно(за разлика от климатика лятото) или ако го ползвам е заради детето или некой(лигльо :D ) дето возя :D а понеже темата всьщност е за амортисьорите-сьветвам пича да не се ебава,ами да ги сменя или ако му е толко зор за "оригиналните" да ходи да му ги напьлнят срещу 30/40лв единия,или да си купи от ванто трейд или ауто италия за около 400лв-което според мен няма смисьл.с тая работа шега не бива,щото дето вика БОСА ал капоне-заради една локва може и да не стигнеш до риболова,ами и аз да добавя-може и да не се вьрнеш в кутия от ламарина,ами в дьрвена :wink: а друг е вьпроса,че всичко сделано от талянци и особено от ФАБРИКА ИТАЛЯНО АУТОМОБИЛИ ТОРИНО е пьлен боклук,ама това си е мое мнение и не претендирам с него,че гледам бая любители има :D :drinkers:
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Пон Мар 02, 2009 10:28 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Ако мотора е издъхнал... с добавките ще го довършите!
Личното ми мнение е :idea: "Не пълнете презерватива с течности за които не е предназначен" :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

AL KAPONE написа::roll: Ако мотора е издъхнал... с добавките ще го довършите!
Личното ми мнение е :idea: "Не пълнете презерватива с течности за които не е предназначен" :lol:
:lol: , :drinkers:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”