КЮЛЕВЧА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

sasho2202
новобранец
новобранец

КЮЛЕВЧА

Мнение от sasho2202 »

здравеите колеги темата може и да я има някъде в форума мо аз ме я намерих.Вяера минах през Кюлевча и видях че има яз и то не малък въпросът ми е някои има ли инфо за него и какви са условията за риболов и каква риба има.Предварително благодаря и наслука
ИСКАМ КАТО ХВЪРЛЯ ДА ХВАНА РИБА А НЕ МРЕЖА
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: КЮЛЕВЧА

Мнение от Fishing_Fan »

Това ми е селото,на него не съм ходил да ловя от много години,но съм минавал да видя как е хавата,Таксата за която знам е 6 лева на човек,рибата не се плаща,сега не знам дали е променена таксата,иначе ври от Шаран,Каракуда,Червеноперки,Попчета и Бял Амур
sasho2202
новобранец
новобранец

Мнение от sasho2202 »

на човек а ограничение има ли в въдиците
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

няма ограничение на въдиците,един съвет от мен,хвърли на царевица или варено жито ,защото има дребни рибки наречени псевдоразборки и много дразнят ако си на червей,също метни и на рибка,шарана там обича да похапва рибки
Последно промяна от Fishing_Fan на Пон Апр 28, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.
sasho2202
новобранец
новобранец

Мнение от sasho2202 »

сега като си ходя на 30.кам Попово ше проверя с сигурност как стоят работите и можем да се организираме които иска да идем с преспиване
sasho2202
новобранец
новобранец

Мнение от sasho2202 »

иначе голям ли е шарана и амура.А за белокопитово имаш ли инфо.Миалата година се засякох с 2 колеги на Бозвелииско и те казаха че е доста добре там амъра бил над 3 кг
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

за амура и шарана не знам,но има хубави парчета,просто язовира е голям и само на малка част се пуска мрежи да се продаде рибата,просто дъното на язовира е от стари дървета,навремето е било овощна градина,а за Белокопитово не знам,аз много рядко ходя на платени водоеми
D0LARA
новобранец
новобранец

Мнение от D0LARA »

На кюлевча бях март месец някаде, нивото беше източено с около 2 метра. Човек от селото ми каза, че 1 седмица е бил търмъчен от предишният му собственик. Когато аз бях там, язовира не беше на никой, ловяхме без такса, хванахме около 10 таранки размер 300-500 гр., но язовира си беше грозна картинка. Иначе преди явно е бил нещо добро. Сега не знам как е. Интересното беше че след цяла седмица в която са търмъчели пак изкарахме нещо. Предполагам, че и да има нов собственик едва ли ще има големи риби
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Колеги имате ли инфо за кшлевча и снежина,ще съм много благодарен
kasmet
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

vladimir1974 написа:Колеги имате ли инфо за кшлевча и снежина,ще съм много благодарен
Едни приятели ми споменаха,че някой е взел под аренда "Снежина"и в момента риболова е забранен.А дали е вярно :smt102 .
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Преди 2 дена ходих по работа и минах през язовира-нямаше никой и имаше табели забранен рибо;ова и къпането...нивото е ниско.Питах една бабка и тя вика,че май ловели, но пазача бил едно момче от селото.Щели да го дават на друг арендатор,но май още не са. :(

И на снежина ходих-няма такова нещо само на стената не дават да се лови.Само билет без такса.Труден достъпа...оставяшколата и пеша.Имаше 3ма души само за уклей...имало и кефал...говорих с пазача-инфото е от 9.03.09
kasmet
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”