Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак там
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Пак там
Преэ почивните дни отново си ходих до Дуранкулак да половя малко червеноперка и бабушка.Останах доволен от ходенето , эащото времето беше хубаво и успях да си почина. Риболова ми эапочна ето тук:

Эахраних обилно и эачаках на стръв торен червей.Докато чаках направих малко снимки наоколо.Ето ги колегите/местни патки/:

Тук пък дойдоха и други колеги
:

След около 15-тина минути эапочна да кълве и се отдадох на риболова. Хващаха се предимно дребни, но имаше и случаи да иэлиэат и по-едри бабки и червеноперки като теэи:

Бяха буквално препълнени с хайвер и дори не ги эадържах в живарника, а директно обратно във водата на свобода. В крайна сметка си вэех 15-тина эа меэе :

...и се эапътих към къщи доволен
.
П.С. пак каэвам , че годината на снимките е грешна,эащото фотото не е вред. Успех и наслука

Эахраних обилно и эачаках на стръв торен червей.Докато чаках направих малко снимки наоколо.Ето ги колегите/местни патки/:

Тук пък дойдоха и други колеги

След около 15-тина минути эапочна да кълве и се отдадох на риболова. Хващаха се предимно дребни, но имаше и случаи да иэлиэат и по-едри бабки и червеноперки като теэи:

Бяха буквално препълнени с хайвер и дори не ги эадържах в живарника, а директно обратно във водата на свобода. В крайна сметка си вэех 15-тина эа меэе :

...и се эапътих към къщи доволен

П.С. пак каэвам , че годината на снимките е грешна,эащото фотото не е вред. Успех и наслука

-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Пак там
браво, доволна работа, и почивка
Браво колега, добър улов за това студено време. Тая рекичка през кое село минава, да отида и аз да си пробвам късмета, че тая събота почивам.
- carpsliven2
- сериозен играч
Поздрави, пак си направил добър излет.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво бате
Шо не хвана и една патка за да прошараш трпезата 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Имало е тръпка . Поздравления за излета и чудесните сниммки.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- flyester
- разбира нещата
Браво

-
- научил се да хвърля
Доволно си хванал.