Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Куки за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- и господ не е толокова добър
Re: Куки за фидер
Аз ги взех от Мишел и Слави в Бургас.Утре ако не забравя ще ги снимам,че и аз ги забравих кой модел са.butnik написа:Тия не съм ги срещал в Пловдив.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- и господ не е толокова добър
Само тези открих в чантата за риболов на леко.Другите са някъде из кемпера.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Каматсу-то съм ги пробвал и въпреки ниската цена се оказаха корави куки.Ще потърся Самурая из нашите магазини.Имам съмнение в кой магазин може да ги има.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- CERRUTI
- сериозен играч
За фидера принципно съм ползвал главно от тези куки:

За Дайва няма какво да кажа те са ми фаворита,ВМЦ мач-пълен боклук,Мустат олраунд взех ги заради това че имат 2 допълнителни контри на стеблото под лопадката и благодарение на тях червеите седят перфектно без да се сабират долу като мартеница
,другото Мустатче не са лоши но не са ми фаворит.
долния ред-Това е оригинално ВМЦ за разлика от мача-корави куки,Корморане стават-среден клас,ФилСтар-не съм доволен защото са вързани със скапана корда и се къса,Маруто все още не са се доказали в бойни условия но ми изглеждат здрави куки,имат допълнителна контра която се намира малко по ниско срещу стандартната!
Ами това са куките на които съм се спрял за фидер дали избора ми е добър....сезона ще покаже

За Дайва няма какво да кажа те са ми фаворита,ВМЦ мач-пълен боклук,Мустат олраунд взех ги заради това че имат 2 допълнителни контри на стеблото под лопадката и благодарение на тях червеите седят перфектно без да се сабират долу като мартеница

долния ред-Това е оригинално ВМЦ за разлика от мача-корави куки,Корморане стават-среден клас,ФилСтар-не съм доволен защото са вързани със скапана корда и се къса,Маруто все още не са се доказали в бойни условия но ми изглеждат здрави куки,имат допълнителна контра която се намира малко по ниско срещу стандартната!
Ами това са куките на които съм се спрял за фидер дали избора ми е добър....сезона ще покаже

-
- научил се да хвърля
Колмик и самурай имат много добри куки.Няма да уточнявам какви защото много от тях биха ти вършили перфектна работа.Айде като се видиме ще говориме...