Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всички сте шампиони
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Всички сте шампиони
Е.ати че се скинем от смех карате се като некви женки.хаххаха
-
- научил се да хвърля
А бе монилом ти 8 клас завършил ли си.monilom написа:fugata написа: Най после да напишеш нещо верно![]()
![]()

Точно така !!!BZI написа:Kak по точно да са разберат като мъже, като единият е все още момчеeminem94 написа:Супрете се и двамата бе .... Остай ги те с Адаша(Бутник) да си изгладят отнушенията ..... Дани не пускай теми .... Пишете си с Бутник на лични и се разберете като мъже ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Дани, Еминемчо не са обиждайте ама просто трябва да научите още малко житейски уроци, не ви говоря за рибарски там всеки си е майстор по своему , но в "риболова " на живота има какво да понаучите............. Затова не пускайте (подкрепяйте) такива теми защото те само будят смях и съжаление.
-
- научил се да хвърля
MapuaH написа:Точно така !!!BZI написа:Kak по точно да са разберат като мъже, като единият е все още момчеeminem94 написа:Супрете се и двамата бе .... Остай ги те с Адаша(Бутник) да си изгладят отнушенията ..... Дани не пускай теми .... Пишете си с Бутник на лични и се разберете като мъже ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Дани, Еминемчо не са обиждайте ама просто трябва да научите още малко житейски уроци, не ви говоря за рибарски там всеки си е майстор по своему , но в "риболова " на живота има какво да понаучите............. Затова не пускайте (подкрепяйте) такива теми защото те само будят смях и съжаление.
ууууааааааууууу вие сте големи тактици бре.
-
- вече хвърля и на тежко
еееееееееее кризата започна да си показва яко рогатаdani_macha написа:ууууааааааууууу вие сте големи тактици бре
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дани ,какво ти стана бре момче,все повече навлизаш в калта
Сабери се вече,стига писа глупости!!!!!!!!!Имаш лоша вечер,това се вижда,но уништожаваш много с това твое настроение 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Данка, ти като знаеш толку що не земеш да обясниш нещо?
Гиорееее, тои Данката не мое мач да напише кат ората на ингилизки;опааааа-сега ми просветна
ааааааааааа ясно,ясно то не било мач,маи било маш,аааа е даде даде може би маша,нееее-може миша абе и аз не знам ма маи-маи и тои не знае милия , иначе мноооооо знае и мноооо разбира ама неисе все пак ЗИМА е да го ева 
Гиорееее, тои Данката не мое мач да напише кат ората на ингилизки;опааааа-сега ми просветна

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Дани допреди малко будеше само смях и съжаление, но вече ставаш жалък приятелю!!! По добре спри, пийни една биричка, изпий един тютюн и тогава пак попиши малко. Напълно е възможно да смениш плочата.dani_macha написа:А бе вие не сте добре големи сте мишки кво му се мазните на тоя бутник толкова ли е великMapuaH написа:dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.
Приятел, когато започнеш да пишеш без грешки ще започнем да ти вярвамеА за риболова и особенно за Бутника не искам нищо да казвам, защото ще станеш смешен !!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сигорно Пак е ВЛЮБЕН.... Аре заключвайте и само да може да чете ....nikola polizovski написа:Дани ,какво ти стана бре момче,все повече навлизаш в калтаСабери се вече,стига писа глупости!!!!!!!!!Имаш лоша вечер,това се вижда,но уништожаваш много с това твое настроение
-
- научил се да хвърля
А бе що не погледнете кой започна да се заяжда аз или бутник.Той почна да ми коментира всяко мнение.
-
- научил се да хвърля
tolio_pm написа:Данка, ти като знаеш толку що не земеш да обясниш нещо?
Гиорееее, тои Данката не мое мач да напише кат ората на ингилизки;опааааа-сега ми просветна![]()
ааааааааааа ясно,ясно то не било мач,маи било маш,аааа е даде даде може би маша,нееее-може миша абе и аз не знам ма маи-маи и тои не знае милия , иначе мноооооо знае и мноооо разбира ама неисе все пак ЗИМА е да го ева
А бе ей педерас ти виждал ли си мач(въдица) на живо .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Малкия,съжелявам,че не ме послуша.
Това ми беше отговора.
Изпратено на: Вто Мар 03, 2009 10:25 pm
от КИРО
Не става въпрос за мен.Кажи на всички къде те сърби,и не се страхувай.
Цитирай им конкретното нещо,дето е предизвикало конфликта.
Щото така поставен от теб въпрос,предизвиква недоумения във всички други и става какафонията.
Няма безгрешни хора,но и има начини за изглаждане на отношенията.
На първо време е добре да се извиниш на всички за тежките думи които каза за самия форум.
После си изглади отношенията с конкретния виновник / по-добре на лични /,ако не става тогава пред форума.
Такива са нормалните човешки постъпки.
Това ми беше отговора.
Изпратено на: Вто Мар 03, 2009 10:25 pm
от КИРО
Не става въпрос за мен.Кажи на всички къде те сърби,и не се страхувай.
Цитирай им конкретното нещо,дето е предизвикало конфликта.
Щото така поставен от теб въпрос,предизвиква недоумения във всички други и става какафонията.
Няма безгрешни хора,но и има начини за изглаждане на отношенията.
На първо време е добре да се извиниш на всички за тежките думи които каза за самия форум.
После си изглади отношенията с конкретния виновник / по-добре на лични /,ако не става тогава пред форума.
Такива са нормалните човешки постъпки.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По-нататък знаеш как протичат събитията.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Ей хора признавам си че бутник има повече опит и разбира повече от мене,в това няма спор.Обаче защо се заяжда и после ме обвинявате мене.А и не ми пука от ващо мнение.
-
- научил се да хвърля
monilom написа:Тогава защо пусна тази темаdani_macha написа:А и не ми пука от ващо мнение.![]()
А вие защо пишете.А бе пристрастен