Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всички сте шампиони
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Всички сте шампиони
МОДЕРАТОРИ маи е нужна възрастова граница в този форум или просто направете и един детски форум да си дърпат там пишките лапетата!!!
Дани мача или какъвто си там СЪОБРАЗЯВАЙ се ,когато говориш в множествено числоdani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.

А,това,че пишеш глупости и си неграмотен е така.Шариш от тема в тема без да се замисляш изобщо,какво пишеш и дали е вярно

Не е въпроса в това ,дали ще си с друг нейм или аватар или ай пи,въпросът е да си пич да си мъж и да спориш учтиво и с мярка ,за да се отнасят подобно и с тебе

Замисли се за отношението и държанието си към околните-бъди търпелив и толерантен,ако трябва отстъпи

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей стига с тия глупости бе .... Каква възрастова граница ...
Ще ме извинявате ама ми е много смешно нещо ... ебати скандалите страват за 5-6 цитирани мнения ....

-
- ще става разбирач
Айде бегай бе мушморокdani_macha написа:monilom написа:Тогава защо пусна тази темаdani_macha написа:А и не ми пука от ващо мнение.![]()
А вие защо пишете.А бе пристрастен

Дани, много е тъпо това, което првиш, успокой се пийни някоя бира, както те посъветваха колегите!
последно на ЛС ти писах това, а ти за капак пусна тази тема, тъкмо мислех, че имаме съгласие за някои неща?!?
последно на ЛС ти писах това, а ти за капак пусна тази тема, тъкмо мислех, че имаме съгласие за някои неща?!?

dani_macha написа:
ОК Жечев.Ако спре да ми коментира мненията ще е много добре.Аз няма да се заяждам повече с него но ще му пиша ЛС да спре и той>Става ли така.Сега ще изтрия коментарите.Благодаря за съвета
Jechev написа:
Виж сега, няма нужда от скандали, Бутника е много, ама много навътре в риболова с щеки, болонези и там с каквото се лови " на леко",и въобще в риболова и със сигурност има огромен опит по водоемите и е проверил стотици пъти дадено нещо, за да си позволи да се изказва компетентно , вярвай му, наместо да спориш с него!Все пак той като модератор е длъжен да подържа някакъв ред в темите!не разбирам нищо от щеки, но някак по съм склонен да вярвам в това, което той пише за този вид риболов,отколкото на теб или на други колеги, без да се засягаш!
Просто приемай нещата по-добронамерено и не се пали за нищо !
Бутника не го познавам лично, но според мен е точен пич и изключително грамотен риболовец, по-добре намери начин как да общуваш с него, наместо да се заяждаш,и не забравяй че ти има какво да научиш от него, а не той от теб!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- Paublo_Eskobar
- Модератор
И аз!Кой ще пали фитилаchapara написа:Ако продължите ще ви взривя

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Paublo_Eskobar написа:И аз!Кой ще пали фитила
Aз по желание

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- разбира нещата
Е.ати че се скинем от смех карате се като некви женки.хаххаха
Византиец,нищшо лично бате ма това е класика за мен
ПпсЗа сведение на наи-ПРОСВЕТЕНИЯ(маша,миша но не и МАЧА)
може да съм ма може и да не съм-4мача(3,60;2-4,20;4,50)1боло(4метра)2телемача(4,20;4,50)
ха сега да та видим
ПпсХУУУУУ ЧЕ ИМА ТАКИВА ПОСТИ ЧЕ ДА РАСТВАРИМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ хахахахахахах

Византиец,нищшо лично бате ма това е класика за мен

ПпсЗа сведение на наи-ПРОСВЕТЕНИЯ(маша,миша но не и МАЧА)
може да съм ма може и да не съм-4мача(3,60;2-4,20;4,50)1боло(4метра)2телемача(4,20;4,50)
ха сега да та видим

ПпсХУУУУУ ЧЕ ИМА ТАКИВА ПОСТИ ЧЕ ДА РАСТВАРИМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ хахахахахахах

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Колега, това е много тъпо, което написа!gmurkacha написа:МОДЕРАТОРИ маи е нужна възрастова граница в този форум или просто направете и един детски форум да си дърпат там пишките лапетата!!!

тези "лапета" нали трябва някой да има дава посока, ако няма поне елементарна приемственост, за какво е цялата дандания??!!!
Пак е постижение, че висят тук , наместо в някое кюше с някои нехранителни добавки в ръка!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- Димича
- ще става разбирач
Включвам сЪ и аз!!
chapara написа:Ако продължите ще ви взривя
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Жечев да гледат само и да четът че като отворят усти и всичко е в спам
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аре заключвайте темата....Вече няма какво да се говори .... на мен сичко ми е ясно... дани ще бъде зривен ....