руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от d_bozhkov »

Страстите се нагорещиха !
Я един поздрав от другата тема :wink:
jporlando написа:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FKkr5ThdrqE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FKkr5ThdrqE&hl=ru&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Форума малко малко замира в такав смисал ,че само майстори се навадиха и всеки знае и може, сулио и пулио вчерашни..... Хората които разбират и могат да помогнат за играта стоят мирно и тихо..... не влизат в спорове защтото не им се пада на нивото... правете си сами изводи.
Последно промяна от versace на Сря Мар 04, 2009 6:14 pm, променено общо 1 път.
Изображение
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Spas извинявай ако може само най-последната база да качиш :?: Ама да не е с другите а отделно :)
Благодаря предварително :!:
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

sexy_klo6ar написа:Spas извинявай ако може само най-последната база да качиш :?: Ама да не е с другите а отделно :)
Благодаря предварително :!:
Немога,защото,няма да се оправиш.Нещата се усложниха доста.Версийте станаха 2 и затова трябва да знаеш какво точно искаш и как го правиш.Това което съм качил ти решава проблема напълно,стига да го направиш както трябва.
Успех!
P.S.Ако нещо неможеш да се оправиш,по-добре си дай скайпа,ще ти чукна като имам време да помогна!
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

къде и на какво се лови немецкии осетр????
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Немецкий осетр :
Финский залив
50х50
Перед грозой
Умаяка
Има пътеводител за базите, които ги няма в клевалката!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

killerl00p написа:хора много се ядосвам... тоя моя го бях напил на 100% и го остажих и минаха 2 седмици игрални и процентите му паднаха на 0 оба1е като тръгна да го храна пак ми изписва онзи задпис 4е пурво трябва да му сипя и след това ще яде. помогнете моля ви ;(
Така е който не чете така ще е...Бях написал едно съобщение за копиранен а профила докато е време ама....файда нулева.Почвам да разглеждам какво ново се е появило докато ме нямаше няколко дни.Аз си знаех че ще направят Нева нова база ;) Просто беше въпрос на време...
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

foest e прав.... четете бе мама му стара....Освен това има програма Aspirine,
която лекува/премахва махмурлука. Спас е качил сумати екстри...
Започнете от http://rus-fishsoft.ru/ --- цъкате на форум и т.н. има всички програми които ви трябват.
По-горе съм написал. Поровете малко. На мен ми отне около 30 минути като не се имам за кой знае колко грамотен. Ако и това не можете да направите дайте си ... Скайповете ... да ви дам всички екстри

Кажете къде най-бързо се хващат най-много живци :lol: аз ги ловя на Волга (Вниз по волге) ама ми отнема цял ден за 100 тина, ако някой е намерил нещо по-добро да си каже :D
Изображение Изображение Изображение
Незнам за вас ама на мене Немецкият осетр нещо много рядко ми кълве :idea:
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
trando58
новобранец
новобранец

Мнение от trando58 »

Добър ден на всички форумчани. За първи път влизам в този форум и ми хареса.Не виждам защо трябва да замира,играта постоянно се развива,така,че винаги ще има нужда от нови въпроси и отговори.Ще се постарая,доколкото имам опит и знания по играта да вземам отношение и ако мога някога да помогна с нещо,все файда.Искам да споделя някои неща само по последните написани постове,тези които го знаят,да не се обиждат,тези които не,да го имат за сведение.

RF20 Trainer работи само в версия 2.0 във версия 2.1.0 не може да се използва(чети по- долу)
Има наистина нова версия на играта 2.1.0 но искам да уточня за тези които не знаят, тя е необходима само на тези които играят в официалните турнири на сайтa installsoft.ru Причината е,че играта беше хакната от някого и това се разкри.При положение,че се знае конфигурацията на играта,се губи смисълът от турнирите,всеки който се сдобие с тази информация,можеше да прави каквото си иска,да си пише каквото си тегло на хваната риба,да променя степента на кълвене,да спира времето и да лови само денем или само нощем и т.н.т. За да не се закрият турнирите,модераторите и най-паче един програмист на име Вечеслав,създадоха новата версия със съответната защита против взлом.Затова и RF20trainer в тази версия вече не може да се използва. Налага се и профилът да се конвертира посредством файла NEW profil (ako някой има интерес ще обясня как става) При всички други случаи,всеки може да си играе както преди на 2.0 без да прави абсолютно никакви промени.

За немецкий осетр мога само да добавя,че се лови както и всички други осетрови риби на Молюск и Живец,като тука вече имаме и една нова стръв,която в същност е пак вид мида или "Морской гребешок" Наистина "немеца" се лови много рядко 1-2 на ден(предимно рано сутрин),но за това пък носи не лоши пари и най-вече точки за разряд,а нали знаете ,по-голям разряд,повече и по-едра риба.

За живеца мога да кажа,че също като колегата риболовец,ловя на "Вниз по волге" понеже кълве денонощно,най-вече вьюн,ерш,ерш носарь и някои други. Хвърлям три пръта САМО на мотьiл по средата между 3-4м. Не си заслужава по на далеко да се замята,по-дълго теглиш :D Може да се лови не лошо и на Паша на "северное небо" уклейка,но аз предпочитам Волга.
Кому то пригодить!
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Да снощи до късно се мъчих по какви ли не начини да си увелича парите на новата версия но не става.Даже копиран профил,който работи на новата версия го слагам в старата и му увеличавам парите в старата върви,но като го сложа с надутата сума в новата версия и дава грешки.Затова който колкото пари направил с толкова ще играе.Или изхода е друг.Нов профил-"сначале" да му надуе парите в старата версия,Paste в новата и да започва мъките на Озеро само. :lol: Лично съм го пробвал че става.И къде го видяхте някой да пита къде се лови живец???Но все пак е полезно инфо.Човека,който питаше за йивец къде се лови беше от темата "Да направим отбор за Руска Рибалка"-версия 1.6.3.Четете хубаво!Нева още не съм я пробвал като база.
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

foest написа:И къде го видяхте някой да пита къде се лови живец???Но все пак е полезно инфо.Човека,който питаше за йивец къде се лови беше от темата "Да направим отбор за Руска Рибалка"-версия 1.6.3.Четете хубаво!Нева още не съм я пробвал като база.
За живеца пита Lord Aleks в последния си пост над твоя.Точно над снимките му.
Lord Aleks написа:Кажете къде най-бързо се хващат най-много живци :lol: аз ги ловя на Волга (Вниз по волге) ама ми отнема цял ден за 100 тина, ако някой е намерил нещо по-добро да си каже :D
А иначе всичко което е написал колегата trando58 е вярно.Само който ползва програмката "hkey.exe",Хас е написл нова,която работи с версия 2.1.0.
Решението,разбира се е ваше,но не виждам смисъл да качвате версия 2.1.0 и да си разваляте играта,ако не играете турнири с Руснаците
Лично на мен старата си ми жаресва,защото мога да си правя каквото искам.Мога да си развъждам каквито искам гадинки,на който искам гоьл:
Има възможност човек да си направи нова собствена база със снимки и места където е ловил реално.Но пак казвам,всеки решава за себе си.
Наслука!! :smt023
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

spas48 написа:
foest написа:И къде го видяхте някой да пита къде се лови живец???Но все пак е полезно инфо.Човека,който питаше за йивец къде се лови беше от темата "Да направим отбор за Руска Рибалка"-версия 1.6.3.Четете хубаво!Нева още не съм я пробвал като база.
За живеца пита Lord Aleks в последния си пост над твоя.Точно над снимките му.
Lord Aleks написа:Кажете къде най-бързо се хващат най-много живци :lol: аз ги ловя на Волга (Вниз по волге) ама ми отнема цял ден за 100 тина, ако някой е намерил нещо по-добро да си каже :D
А иначе всичко което е написал колегата trando58 е вярно.Само който ползва програмката "hkey.exe",Хас е написл нова,която работи с версия 2.1.0.
Решението,разбира се е ваше,но не виждам смисъл да качвате версия 2.1.0 и да си разваляте играта,ако не играете турнири с Руснаците
Лично на мен старата си ми жаресва,защото мога да си правя каквото искам.Мога да си развъждам каквито искам гадинки,на който искам гоьл:
Има възможност човек да си направи нова собствена база със снимки и места където е ловил реално.Но пак казвам,всеки решава за себе си.
Наслука!! :smt023
Да извинявам се за неточността относно живците.Колкото до новата версия наистина и аз не виждам какво ново има в нея освен пръчка Daiwa за 700кг. Няма файда да играеш 2.1.0 с 700кг. дънна въдица след като в 2.0.054 има до над 1500кг. Аз ще я трия новата и си продължавам на старата 2.0.054.Относно това "развъждане" на най-доходоносните в опитно отношение зверчета Спасе мисля че става вече "маса" ТЪПО човече.Разбирам да си купуваме въдици с различни програми,хубаво е дето каза че може да се правят нови локации(примерно на яз. Жребчево или Ивайловград) ама чак да си въдиш това каквото искаш.....не ме радва.Лично мое мнение-не се обиждай.Просто изчезва онази тръпка която изпитваш когато идеш на някой гьол и почнеш да ловиш най-различни риби.Все едно да си направя база с една локация само 50см плитка и да насвяткам Гадюки вътре колкото може....еми не става.
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

прегледах целия руски форум и не открих нищо за РР2.0 ако може някой да ми каже коя точно тема да погледна отново ще сам много благодарен :)
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Спасе ,ако не ти е трудно ще обясниш ли как става това с локациите и с развъждането ? :drinkers:
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Даа настанаха сложни времена :roll: много се усложниха нещата, нови версии, стари версии и т.н.
Аз лично съм пробвал да пусна всякакви риби на ОЗЕРО ма после нъцки :D

Ако Спас е така благосклонен да разясни на непросветените за какво става дума ще съм благодарен
Изображение Изображение :P
Играйте си старата 2.00.54 или каквато е там - :roll: и аз не знам вече (мое мнение)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”