Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Големи празници голяма работа
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Големи празници голяма работа
Как да ви кажа колеги,
някак така ми се ловеше риба, ама не така както, все едно съм слезнал пред нас да си ловя, ами някак по международно, абе да има с кво да се похваля после, дори дет се вика да няма с какво да се похваля.
Тръгваме ние към Гърция, 3 коли народ, ама не ги познавате затова все едно съм бил сам и пристигаме ей тука

Може да не ми вярвате, ама аз обичам риболова и затова реших да пробвам има ли риба тук

и тук

и тук

Айде да ен ви отегчавам, риба имаше ли нямаше ли не си спомням, ама едно куче се наложи да спасявам.
За пръв път чувам куче да скимти на гръци, нищо не му разбрах, ама го извадих от водата де

Много се зачудих сега да го пускам ли или да си го прибера, щото това ми е първото куче и реших да си го взема
Жената го изчисти и стана чудесно

след толкова кучешко едва станахме, но пък реката си ни чакаше.
Малко се беше качило нивото с около 2-3м вертикала, ама кво толкова беше си ОК за капо

Трябва да ви кажа, че много се изнервих след новото капо и чак имам чувството, че бълвах огън

Да обаче нямаше второ кучи за печени и решихме да си тръгвами, че да врътнем 3то капо

Е това място беше супер за капо, ама изведнъж се сетих, че това е риболовен форум и някой може да ме модернизира, ако пиша простотии без риба и затова ще ни покажа някоя риба

освен тая с тъпия поглед хванах и една много умна

а даже хванах и една друга, ама не сме си говорили щото ми обърна гръб

Ако нещо не е ясно питайте
някак така ми се ловеше риба, ама не така както, все едно съм слезнал пред нас да си ловя, ами някак по международно, абе да има с кво да се похваля после, дори дет се вика да няма с какво да се похваля.
Тръгваме ние към Гърция, 3 коли народ, ама не ги познавате затова все едно съм бил сам и пристигаме ей тука

Може да не ми вярвате, ама аз обичам риболова и затова реших да пробвам има ли риба тук

и тук

и тук

Айде да ен ви отегчавам, риба имаше ли нямаше ли не си спомням, ама едно куче се наложи да спасявам.
За пръв път чувам куче да скимти на гръци, нищо не му разбрах, ама го извадих от водата де

Много се зачудих сега да го пускам ли или да си го прибера, щото това ми е първото куче и реших да си го взема
Жената го изчисти и стана чудесно

след толкова кучешко едва станахме, но пък реката си ни чакаше.
Малко се беше качило нивото с около 2-3м вертикала, ама кво толкова беше си ОК за капо

Трябва да ви кажа, че много се изнервих след новото капо и чак имам чувството, че бълвах огън

Да обаче нямаше второ кучи за печени и решихме да си тръгвами, че да врътнем 3то капо

Е това място беше супер за капо, ама изведнъж се сетих, че това е риболовен форум и някой може да ме модернизира, ако пиша простотии без риба и затова ще ни покажа някоя риба

освен тая с тъпия поглед хванах и една много умна

а даже хванах и една друга, ама не сме си говорили щото ми обърна гръб

Ако нещо не е ясно питайте
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Re: Големи празници голяма работа

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- кандидат преподавател
Май всичко си е ясно .То с това описание как дане е.Браво добра разходка.
пп:И добре изглежда кучето на барбекюто
пп:И добре изглежда кучето на барбекюто

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
Страхотен репортаж

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като гледам какво хубаво време сте улучили, какви красиви пейзажи сте намерили, колко много кучешко сте изялии още много неща по много... не ща да ви мисля как сте се прибрали у дома...
Мене в такива мигове ми се РЕВЕ...
Мене в такива мигове ми се РЕВЕ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Бах теа гръцки псета, имат много повече месо от наще бе!? Ако де, поне мирингяшите са им мижави!
Иначе излета си е екстра, в туризъма е истината за риболова.
Убава разходка...вкусно куче...бравоз!
ай, да видим и другите "гърци", като се върнат , какво ще пишат...Ивакис и Кърцатанидис!
ай, да видим и другите "гърци", като се върнат , какво ще пишат...Ивакис и Кърцатанидис!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
chirusa_bg написа: Малко се беше качило нивото с около 2-3м вертикала, ама кво толкова беше си ОК за капо

Чирусче,езерцето е много красиво и много богато с риба,но много рано сте го посетили.Там да поттопли започва да излиза прво каракудата,па платиката и това хубаво

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- valeri
- разбира нещата
Много бързо го скълъпихте това куче на скарата ,
такова не съм ял
.Браво за излета 

- karadjov77
- ще става разбирач
Колега ти уби коня с това куче.
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Шшшт,че ей ся стана буря.Нали знаеш за тайните подправки?!?Балкана пази свойте тайни
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Бисо
- сериозен играч
Па тоо...ако речешшш...и аз обичам такъв риболов
.......

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Убаво сте си прекарали празнико с тва кученце
малко по нагоре от тва место( до тръбата и срещу) нея пробвахте ли?че утре рано-рано съм там.

малко по нагоре от тва место( до тръбата и срещу) нея пробвахте ли?че утре рано-рано съм там.
chirusa_bg написа:
![]()
-
- сериозен играч
сичко е ясно ,евала