Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Душанци
Модератор: sapuna
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Душанци
На 3 март отидох на устието от към гара Копривщица.Уклеят е тръгнал екстра.За 3 часа 82 рибета.Подхранвах със мляна царевица, жито и ечемик.
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Re: Душанци
Имаше ама доста навътре и се разтопи още докато бех там.На стената също се е размразило доста щото първо там постоях ама нямаше пипане.ivan_yo написа:А нямаше ли лед
- ivan_yo
- разбира нещата
georgi_sarafov написа:Имаше ама доста навътре и се разтопи още докато бех там.На стената също се е размразило доста щото първо там постоях ама нямаше пипане.ivan_yo написа:А нямаше ли лед
Защото виж това
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=21660 Язовир "Душанци"-28.02.2009г. Много студ, но и слука!
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan_yo
- разбира нещата
Геца, да те питам, с колата ли слезна до язовира или я остави на гарата. Защото на 28 февруари като ходихме на лед отбивката при гарата бе затрупана от снегорините и неможахме да отидем с колата до язовира ита се наложи да я оставим на гарата. И пешачката.
Колега Георги , та както аз разбрал - ти ловил не на лед , така ли ? Как пътя до там?
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Със колата си слезнах до язовира.Със форд Орион съм 93 г.Пътя си беше идеален имаше сняг но слезнах без никакъв проблем а долу имаше и един голф и фиатче така че няма проблем да се слезе със кола.ivan_yo написа:Геца, да те питам, с колата ли слезна до язовира или я остави на гарата. Защото на 28 февруари като ходихме на лед отбивката при гарата бе затрупана от снегорините и неможахме да отидем с колата до язовира ита се наложи да я оставим на гарата. И пешачката.
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Пътя е екстра.Успех.EGOR написа:Колега Георги , та както аз разбрал - ти ловил не на лед , така ли ? Как пътя до там?
-
- учете се от него
Колеги, кажете какво е положението на устието- може ли да се лови от брега или има лед. Интересува ме южния бряг от към жп-линията

брат ми, здрасти бре да те видя и теб във форума, що не се разходим пак до душанци, ама да се заиграем малко на рибета,че чух едни други неща за щуката и пъстървата.обади ми се като решиш
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- ivan_yo
- разбира нещата
Илия чето вече повече от седмица откакто на Душанци няма никакъв лед. Наслука!IDA написа:Колеги, кажете какво е положението на устието- може ли да се лови от брега или има лед. Интересува ме южния бряг от към жп-линията![]()

-
- учете се от него
Аз да не съм ескимос бреivan_yo написа: Илия чето вече повече от седмица откакто на Душанци няма никакъв лед. Наслука!

- ivan_yo
- разбира нещата
Затуй пък лятото издържаш в жегата под чадърчето и разбиваш платиките якоIDA написа:Аз да не съм ескимос бреivan_yo написа: Илия чето вече повече от седмица откакто на Душанци няма никакъв лед. Наслука!![]()
![]()
![]()

вчера пак ходихме с брат ми до язовира,много вятър пък и до обяд имаше ледена кора по краищата,но иначе излизаха дребни костурчета само на рибка,а един колега беше влязъл с лодка той пък изби уклея.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- учете се от него
Колеги, кажете някакво инфо за устието на Душанци
Някой бил ли е там на откриването, кълве ли и какво