Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ПИТАНЕ
Модератор: bobopeli

Скоро един колега, който често минава от там - се похвали, че хванали голям Амур - иначе е слаба работа

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: ПИТАНЕ
с касмет и меракРИБАРЧЕТО написа:ЭДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА ПИТАМ В ТОЭИ СЕЭОН В ЧАСТЕН ЯЭОВИР КАК МОЖЕ ДА СЕ УЛОВИ БЯЛ АМУР

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- barutchiata ©
- Администратор
Re: ПИТАНЕ
И въдицаivan_yo написа:с касмет и меракРИБАРЧЕТО написа:ЭДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА ПИТАМ В ТОЭИ СЕЭОН В ЧАСТЕН ЯЭОВИР КАК МОЖЕ ДА СЕ УЛОВИ БЯЛ АМУР![]()

- barutchiata ©
- Администратор
- man1966
- ще става разбирач
Не е трудно скъпа-стига да си го има в водоема-кълве си на царевичка,доматче,даже и на пуканка.Veronika написа:Може да не съм права, но съм чувала от дърти рибари че белия амур с въдица трудно се лъжел. Ти да не би да си хващал такава?
Че и риболова на по едрите екземпляри е доста екстрийм...

Аванса пуши-да ти е драго да го гледаш....

Я елате рибенца при батко...
Ловил съм амур на платен язовир близо до Хисар. По принцип там само шаран и амур има, но само шаран излизаше почти цялата година. Тук таме по някй случаен амур(на месец 10 амура). Та да се върна на въпроса-от стар рибар знам че амура ходи на много миризлива захранка(имам предвид втасала, развалена, мирише на мърша). Приготвихгме захранката, и му я сервирахме заедно със стръв червей-торен. Обичайното се случи-шранчета 4 бр, и тогава лапна първия амур.Не беше много голям 1500. После колегите с които бях хванаха още 4. Равносметка- 5 амура за един много духовит следобед и 6 шарана(тях ги върнахме).
ps: когато казвам не беше много голям имам предвид че там шараните бяхас над 2 кг
ps: когато казвам не беше много голям имам предвид че там шараните бяхас над 2 кг
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: