Инфо относно язовир Цонево

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

xborox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Инфо относно язовир Цонево

Мнение от xborox »

Този уикенд сме решили да отскочим до язовир Цонево. Някой може ли да ми даде информация лесно ли се стига до самия язовир, къде са хубавите места (-; и как стои въпросът със заплащането или билетите. Адски ми е любопитно това място, я и искаме да преслушаме нещо ново (-;
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Язовира е със билет,обаче слаба е слуката там :(
Hammerfall

:-))

Мнение от Hammerfall »

Fishing_Fan написа:Язовира е със билет,обаче слаба е слуката там :(
Мноо е яко да се ходи за риба :-)Това си го знам от опит.Е ОПИТА не ми е голям , но знам долу горе кво става на едно язовирче :-) или се лови риба или...... :-))))) и рибата лови тебе :-).Колкото до язовира от колеги разбрах, че ще ходят там.Обаче чух . че рибката / живата стръв струвала 20-25 стотинки на место мноо дебела А !!?/ Колега от Пловдивско каза , че там рибката върви по 0,5-0,8 ст. на парче.Това е за инфо.Рибата е вървяла до 31.09.04. Били са са до няква вила - около 100 метра. Само това знам :-)) Наслука или успех :-))
Hristo Yordanov Mladenov
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo Yordanov Mladenov »

Abe za conevo snam samo 4e osven mreji i riba ot vreme na vreme mojelo da se hvane!!!
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
xborox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от xborox »

Az da wi kava mislq, che ako tam otidesh seriozno za riba, movesh naistina da se pohwalish s dobyr ulow (-; Nie otidohme w na4aloto na oktomwri priwe4er i zahranihme dobre i na sutrinta po4na mnogo aktiwno, izlizashe hubaw kostur, osobeno na ribe, dave i edno myni4ko sharan4e (okolo 500 gr) izpraskah, ama kato si otishyl za riba s jeni, ku4eta i priqteli po 4ashka ribolow ne stawa, samo mi naduwaha glawata i trqbwashe byrzo da se iznasqme sutrinta za kym Vn. Taka 4e, toq qzowir spored men si iska mnogo zahranka, 4akane, hubawo wreme i mnogo kysmet (-;
Д-р Лин

Мнение от Д-р Лин »

Добри отзиви чувах от Цонево това лято (за платика ) и реших да отида и аз . За последния месец ходих два пъти - на с. Аспарухово , на Мечия дол . Със сериозна подготовка . И двата пъти хванах по тридесетина червеноперки , 2-3 платики , 2-3 морунажа , 2-3 костура .
Бях сам на язовира . Язовира и природата са хубави , но очаквах повече от риболова .
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Доктор ЛИН ! Ако мераците ти в риболова на "Цонево" са били насочени към платиката то трябва да ти кажа че малко си изтървал активното кълване . През лятото на изброените от теб ме4ста наистина платиката кълвеше като луда . С постоянно захранване имаше непрекъснато кълване дори и в обедните жеги /говоря за юни - юли / . Така че почакай до следващото лято , вземи 5-6 килограмча захранка , финна линия и ще промениш мнението си за язовира към добро !
Който може хваща!
D-r Lin

Мнение от D-r Lin »

Blagodarq ti za suweta Heminguej .
Po koq TV vuv Varna izluchvat predawaneto ti ?
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Върви по ТВ Варна /ефирна / ! Ако имаш възможност гледай 8)
Който може хваща!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”