Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Инфо относно язовир Цонево
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфо относно язовир Цонево
Този уикенд сме решили да отскочим до язовир Цонево. Някой може ли да ми даде информация лесно ли се стига до самия язовир, къде са хубавите места (-; и как стои въпросът със заплащането или билетите. Адски ми е любопитно това място, я и искаме да преслушаме нещо ново (-;
- Fishing_Fan
- разбира нещата
:-))
Мноо е яко да се ходи за рибаFishing_Fan написа:Язовира е със билет,обаче слаба е слуката там

-
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Az da wi kava mislq, che ako tam otidesh seriozno za riba, movesh naistina da se pohwalish s dobyr ulow (-; Nie otidohme w na4aloto na oktomwri priwe4er i zahranihme dobre i na sutrinta po4na mnogo aktiwno, izlizashe hubaw kostur, osobeno na ribe, dave i edno myni4ko sharan4e (okolo 500 gr) izpraskah, ama kato si otishyl za riba s jeni, ku4eta i priqteli po 4ashka ribolow ne stawa, samo mi naduwaha glawata i trqbwashe byrzo da se iznasqme sutrinta za kym Vn. Taka 4e, toq qzowir spored men si iska mnogo zahranka, 4akane, hubawo wreme i mnogo kysmet (-;
Добри отзиви чувах от Цонево това лято (за платика ) и реших да отида и аз . За последния месец ходих два пъти - на с. Аспарухово , на Мечия дол . Със сериозна подготовка . И двата пъти хванах по тридесетина червеноперки , 2-3 платики , 2-3 морунажа , 2-3 костура .
Бях сам на язовира . Язовира и природата са хубави , но очаквах повече от риболова .
Бях сам на язовира . Язовира и природата са хубави , но очаквах повече от риболова .
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Доктор ЛИН ! Ако мераците ти в риболова на "Цонево" са били насочени към платиката то трябва да ти кажа че малко си изтървал активното кълване . През лятото на изброените от теб ме4ста наистина платиката кълвеше като луда . С постоянно захранване имаше непрекъснато кълване дори и в обедните жеги /говоря за юни - юли / . Така че почакай до следващото лято , вземи 5-6 килограмча захранка , финна линия и ще промениш мнението си за язовира към добро !
Който може хваща!