Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Баба Марта+Караагач+Каяк+Мухарски риболов=голям кеф :lol:
Re: Баба Марта+Караагач+Каяк+Мухарски риболов=голям кеф :lol:
Убавци
.Другия път и рибка да ковнете! 

-
- сериозен играч
Кефа е бил неописуем.
Това е важното.
Това е важното.

Евала момчета! Напълнихте ми душата с този репортаж! Майната и на рибата! Усещанията до които сте се докоснали, никоя риба не може да ви даде, ако ще и един тон да е!Такива моменти, дори и безрибни, се помнят цял живот. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Прекрасен репортаж.Благодаря за споделените красоти 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Страхотно сте изкарали
. Тишо, ако знаеш лятно и есено време какъв риболов можеш да направиш на тази река с кануто
.

-
- научил се да хвърля
Браво на теб.Рядко някой качва толкова снимки и пише такива коментари
-
- сериозен играч
Благодаря за добрите пожелания момчета .Пожелавам на всички ви да усетите каякарската магия и срастването с водата
Ако не директно то поне от снимките.
Предполагам Румба !Като се завъртят онеи ми ти кефалюги .. с едно бомбардче 25 гр .... ух ...

Предполагам Румба !Като се завъртят онеи ми ти кефалюги .. с едно бомбардче 25 гр .... ух ...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
ИменноПредполагам Румба !Като се завъртят онеи ми ти кефалюги .. с едно бомбардче 25 гр .... ух ...

И няма да имаш нужда от платно. Ще си с подводен двигател, няколко кефалски сили мощност 

-
- сериозен играч
Следващия път искрено се надявам и колгата Булти да се включи 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Красота, природна хармония, свят, пробуждащ се за настъпващата пролет... Бургаско, а по-точно Странджанската част и реките в нея са неземно, божествено красиви!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Бреййй.... ,чак сега го зърнах тоя репортаж
. Супер !
Боев ,що не се обади щях и аз да дойда с лодката да побръмча малко из ряката ... На същото място и аз я приводнявам /само веднъж ,за проба /. Явно не са ви трябвали навлеци с моторни лодки
Якооо, а и щом не си обърнал каяка докато мяташе шнура значи всичко е ОК. Ако е само да пробваш шнура добре иначе на това място едва ли нещо ще налапа мухата... трябва доста по нагоре да ги търсите кефалетата ...

Боев ,що не се обади щях и аз да дойда с лодката да побръмча малко из ряката ... На същото място и аз я приводнявам /само веднъж ,за проба /. Явно не са ви трябвали навлеци с моторни лодки

Якооо, а и щом не си обърнал каяка докато мяташе шнура значи всичко е ОК. Ако е само да пробваш шнура добре иначе на това място едва ли нещо ще налапа мухата... трябва доста по нагоре да ги търсите кефалетата ...

Браво , браво ! Тоя сезон ме изпреварихте !