Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
колега martin54 ако ти се ходи на платено препоръчвам ти рибарника до кричим намиращ се след Куртово около 300 м в ляво посока Кричим има и табела собственика се казва бай Георги по прякор(парцалев). Има и друг по надоло ама там не ходи има много омряла риба и не кълве направо отврат, а за въпросния по горе рибарник си заслужава. Може да хващаш и пускаш но трябва да си вземеш поне 1,2 риби, таксата е 2 лв на пръчка има много шаран бял амур и толостолоб ако имаш късмет можеш и да хванеш сом. Кълве предимно на сладка царевица и червен червей. Лови се предимно на дъно.Препоръчвам ти две куки по един червей на кука и по една царевичка убииствен резултат.Наслука 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- новобранец
Здравеи Мартин така и така те пращат при Парцалев защо не отскочиш малко по нагоре до яз.Кричим.Там излизат добри пъстърви.Ако проявяваш интерес пиши ще ти дам повече информация за язовира.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря на всичкиви за информацията и честно да ви кажа най ми допада идеята на ванката_72. Колега имаш ЛСванката_72 написа:Здравеи Мартин така и така те пращат при Парцалев защо не отскочиш малко по нагоре до яз.Кричим.Там излизат добри пъстърви.Ако проявяваш интерес пиши ще ти дам повече информация за язовира.

-
- новобранец
Здравейте. Някой ще каже ли каде е по добре- на платеното или на яз.Кричим? Благодаря!!!
И аз да попитам на платеното на Кричим плаща ли се рибата!?И на самия язовир Кричим!?
-
- научил се да хвърля
Би било хубаво ако темата се развие та да се знае, къде в околията рибата кълве на какво, как и т.н.
Днес имах малко време и отскочих до дупките на Ръжево Конаре, имаше около 10 човека и ловяха малка червеноперка и уклей на бял червей на малката дупка в края, а на канала който се намира в края на с. Граф Игнатиево -каракуда.
Та това е от мен за сега.
Утре като се върна от дупките ще драсна някой ред как е минал рибарлъка.
Днес имах малко време и отскочих до дупките на Ръжево Конаре, имаше около 10 човека и ловяха малка червеноперка и уклей на бял червей на малката дупка в края, а на канала който се намира в края на с. Граф Игнатиево -каракуда.
Та това е от мен за сега.
Утре като се върна от дупките ще драсна някой ред как е минал рибарлъка.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Малко късно станах,но след снощи..до 3 часа съм играл белот.Както и да е стягам такъмите и с баща ми прашим към Моминско да видим кво е положението.
Пловдив,Асеновград и околноста
Предлагам вместо постонно и постоянно да се отварят нови теми да се пише само в тази.Кой къде отишъл и какво направил в Пловдивски и Асеновградски регион.Аз отивам на Момонско днес.
Наслука колеги!
Наслука колеги!
Re: Пловдив,Асеновград и околноста
Колеги, кажете някъде около Пловдив може и да е платен водоем
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ам колега то ти ги пускаш темите една след друга,макар да си има разработени теми по този въпрос.20 поста по надоло си пуснал същата тема на която доста хора са ти одговорили, да беше продалжил там.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=6&t=12973
Пък и в инфо за водоемите, има обширна тема по този въпрос
крадеца вика дръще крадеца
това в рамките на майтапа беше
и да пишиш утрепа ли рибата на Моминския
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=6&t=12973
Пък и в инфо за водоемите, има обширна тема по този въпрос

крадеца вика дръще крадеца

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво излиза на Моминския ?
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- hristo_shampiona
- научил се да хвърля
Колега, кълве на Кричим 1 и 2.Те са два язовира по на 500 метра.Дава шаран, каракуда, червеноперка, но се плаща !!!r.ta4ev написа:Колеги, кажете някъде около Пловдив може и да е платен водоем

- hristo_shampiona
- научил се да хвърля
Re: Пловдив и Асеновград
кога эа последно беше на яэовира.ква риба дадеCrossFire написа:Шаран и кефал,а уклея съм забелязал,че има дни през които въобще го няма във водоема.ribata92 написа:а на сушица освен уклей,алай и каракуда какво има?Един познат днес е сцепил уклея там!
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Пловдив и Асеновград
Последния път минах само от там без да ловя. Имаше малко лед все още, кога беше не помня. Един познат минава доста често от там за информация, защото му е любим, лято 2008 изкара амур с тегло 7 килограма. Ако почне да дава там, ще ми се похвали и аз ще споделя. 
Ето и амура:

Ето и амура:

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Ами Шампионе,Ице дай малко повече инфо за Кричим -таксата,килограм риба по колко и те твае.Бъдете здрави и успех колеги!
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!