Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Гълъбово ТЕЦ-1 -WWWнаТармък.сом.
Модератор: bobopeli
Re: Гълъбово ТЕЦ-1 -WWWнаТармък.сом.
МОДЕРИРАНО !!!
Айде първо си събери мислите и тогава пускай постове , че не може да се разбере какво искаш да кажеш.
Не използвай цифрата "4" , вместо буквата "ч" .
Николай Неделков
Айде първо си събери мислите и тогава пускай постове , че не може да се разбере какво искаш да кажеш.
Не използвай цифрата "4" , вместо буквата "ч" .
Николай Неделков
на 17ти същия филм, същите герои.. там повече не стъпвам
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
ПО ЛИ Е ДОБРЕ НЯКОЙ АРЕНДАТОР ДА ИСКА ПО 10лв.за 24ч...........цялата ни Българийка е такава.
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С ИАРА работата няма да стане!!! Едно масово меле на място
и като изхвърчат двама трима у ледената вода слеващия път ще имат ено наум. Иначе на ИАРА им е през оная работа, че някой си търмъчел дори да им се обадите те винаги могат да се оправдаят, че са някаде другаде. Иначе работата без няколко счупени носа няма да се оправи

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- yancho
- ще става разбирач
на ИАРА и изобщо на властите в българия не може да се разчита,ще разкажа за подобен случай на язовир даващ шаранчета около 2-2,5 кг. на плувка покрай хасково
утиваме с жената на въпросния язовир към 17,30 часа след работа почваме риболова и всичко си върви нормално до към 19 часа когато идват 2 джипа пикапи теглещи по една лодка и започват да разтоварват чували с мрежи на 15 метра от нас.Пускайки лодките на вода и започвайки да разпъват километричните ръбове аз си позволих да им направя забележка , че това нее правилно и че ми пречат на риболова и само за секунди ми се наложи да си събирам такъмите и едвам се изнесох без бой, отдалечил се на достатъчно разстояние,но все още с видимост към язовира се обадих на началника на ИАРА за хасковска област но в момента нямаше връска с тоя номер. след това звъннах на 166 да видим те кво могат да направят (НИЩО) но те ми отговориха че това не било тяхна работа и да звъним на този номер само за спешни случай каточе ли това не беше. както и да е прибрахме се у дома и разказах на един приятел полицай какво сее случило и какво ми казаха неговите колеги и след като тай провери номерата на пикапите се оказа , че единият е на едно полицайче а другият е на бившо полицайче, та въпросът ми е ако мога да го нарека въпрос към кого да се обърнем в такива ситуации като точно тези ситуации в повечето случай ги създават хората от властта
утиваме с жената на въпросния язовир към 17,30 часа след работа почваме риболова и всичко си върви нормално до към 19 часа когато идват 2 джипа пикапи теглещи по една лодка и започват да разтоварват чували с мрежи на 15 метра от нас.Пускайки лодките на вода и започвайки да разпъват километричните ръбове аз си позволих да им направя забележка , че това нее правилно и че ми пречат на риболова и само за секунди ми се наложи да си събирам такъмите и едвам се изнесох без бой, отдалечил се на достатъчно разстояние,но все още с видимост към язовира се обадих на началника на ИАРА за хасковска област но в момента нямаше връска с тоя номер. след това звъннах на 166 да видим те кво могат да направят (НИЩО) но те ми отговориха че това не било тяхна работа и да звъним на този номер само за спешни случай каточе ли това не беше. както и да е прибрахме се у дома и разказах на един приятел полицай какво сее случило и какво ми казаха неговите колеги и след като тай провери номерата на пикапите се оказа , че единият е на едно полицайче а другият е на бившо полицайче, та въпросът ми е ако мога да го нарека въпрос към кого да се обърнем в такива ситуации като точно тези ситуации в повечето случай ги създават хората от властта
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Янчо, някъде тук из форума бях срещнал предложение на колега, който също като теб е имал подобна случка, звънял е на иара, но тях, разбира се, никакви ги няма, след което човекът е звъннал на 112. Та неговата идея беше в случаи като този, в който ИАРА не отговарят, да се търси помощ от телефон 112. Аз подкрепям идеята и ще имам предвид при необходимост.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Давам ви номера на инспектор Вълко Костов от ИАРА Хасково -0886610698 ! Преди броени дни се отзова на наше повикване и съвместно извадихме и унищожихме 300 м мрежа. 

тва малко като с ловния Трифон и мрежите на жребчево
уж много неща вършат , но където има бракониери на ято ИАРА няма!
иначе на нас и живарниците ни проверяват за маломерна риба .
може да се пробва с репортери от големите телевизии. само те засега вършат работа .
държава няма , на всички е ясно!
дано остане по некое рибе да си хвърли хайвера, че да има догодина какво да търмъчат свинете...

иначе на нас и живарниците ни проверяват за маломерна риба .
може да се пробва с репортери от големите телевизии. само те засега вършат работа .
държава няма , на всички е ясно!
дано остане по некое рибе да си хвърли хайвера, че да има догодина какво да търмъчат свинете...
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Друк е въпросът,че тел. посочени в списанията са грешни ! Аз например звънейки на ИАРА Хасково се свързах със инспектор от Смолян
Добре,че човекът се ангажира да се свърже с колегите си, а те пък с нас. Важното е,че всичко завърши в наша полза !

Какви мрежи сега ще ви разкажа за много по сериозни неща миналата седмица ходих на Гълъбово за каракуда еи така само да си начеша крастата но тръгнахме след обяд и останахме до кам 19 часа хванахме по 2 на човек но както и да е точно преди да тръгнем беше се стъмноло вече значи да е било наи късно 19:30 доидоха две момчета с лада нива на около 20метра от нас надуха лодка сложиха един голям акумолатор вътре машинката и големи кепове и влезнаха от канала и запрашиха навътре с лодката ние звъняхме на ИРА но телефона на абоната не е включен .......на мен ми стана много интересно какво ще е развитието и останахме в колата да гледаме излязоха след около 1 час с около 150кг.риба повечето сом и то едър аз не можах да се сдържа и отидох да им кажа че това е много нагло а те ми казоха че ако искам и аз да хващам продавали такива машинки по 350лв.и на този водоем само така се хващало и цялото село знаело и всички на тяхната възраст така правили от 20годишни до 35 годишни това било далавера за много хора цената на сома е 6.50 и дори ми предложиха да си купя та такива работи как ви се струва
Що не прояви интерес за покупка и да го помолиш да хване двата кабела за да ти демонстрира как работиcvetan_i написа:продавали такива машинки по 350лв

cvetan_i написа:всички на тяхната възраст така правили