Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой е модела на делфина?
Модератор: dantho.mihov
Re: Кой е модела на делфина?
Извинявам се за спама момчета,ама като се сетя за тези модели и

- GRASSCARPHUNTER
- новобранец
Прав си колега ...прекрасните детски години! Когато видях този делфин на първата снимка ,си помислих " Пази боже, в България все още има рибари ,който ловят с такива макари !" .После се замислих за един подобен делфин,който е в мазето в рибарските принадлежности на баща ми.Вече е излязал от употреба ,но все още работещ, стои в някоя прашна кутия.Баща ми не го е подарил някому , защото е стар модел,никой не би го взел дори като подарък,но когато го питах ,защо не го изхвърли ,каза : " Не този ДЕЛФИН изкара най-големия ми шаран , 18 килограмов красавец преди 20 години ."Знам я тази история за шарана ,разказвал е за него десетки пъти ....Аз се замислих за хората. Защо понякога забравяме или не искаме да си спомняме за тези,които са били наши приятели преди години ,а после поради една или друга причина сме се отдалечили от тях или пък те от нас ?Сега баща ми лови с макарите ,който му оставих преди да замина за САЩ ,старият ДЕЛФИН в мазето вече е само спомен от детските ми години..Стоянчо ,не ми се сърди ,приятел,ще гледам да се свържа с теб в най- скоро време !!!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !
Такива имаше -с такива ловихме
че и по опашки чакахме за тях 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Все си мисля,че барабаните на няколко от моделите са еднакви!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Това е делфин-10,най тежката и сравнително по -здрава серия от останалите.До преди 7-8 години си стоеше при мен,но я подарих на един познат който оше я ползва.Разбирасе беше тунингована,шпула и конзолата на бигела съм ги правил от алуминий,оргинално са от пластмаса.Много вероятно да се окаже по -яка от някой китайско менте 
Това е делфин М някога ми беше първата макара за спининг

Това е делфин М някога ми беше първата макара за спининг

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
какво ще рече и "още работи" - те тия макари и като нови бяха зле, камо ли сега... Стабил-а малко по-добре, ама той е ...
1980г имаше някакво изложение /не го помня вече/, баща ми беше успял да купи 2 макари ДАМ шаранджийски... Е това вече е Макарата... Нищо общо със соц-боклуците...
1980г имаше някакво изложение /не го помня вече/, баща ми беше успял да купи 2 макари ДАМ шаранджийски... Е това вече е Макарата... Нищо общо със соц-боклуците...
Колега ,ако ги нямаше "соц.боклуците", алтернативата беше лескова пръчка или шише за дъно.....Сега ти се струват боклуци,но за времето си бяха класика в жанра.И не всеки е можел да се вреди за DAM по онова време.Тедо написа:какво ще рече и "още работи" - те тия макари и като нови бяха зле, камо ли сега... Стабил-а малко по-добре, ама той е ...

- майсторчето страхил
- сериозен играч
[quote="shekira"]а какво е мнението за това.
===============================================================
Такова реле подарих на един познат от ромски произход,който от благодарност ми вади по 50-60 попови прасета за всеки излет по Дунава от години.Каза че това била най здравата му макара ,и наистина все още вършат работа макар и морално остарели.
===============================================================
Такова реле подарих на един познат от ромски произход,който от благодарност ми вади по 50-60 попови прасета за всеки излет по Дунава от години.Каза че това била най здравата му макара ,и наистина все още вършат работа макар и морално остарели.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ