Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко мартенски костурци-Продължение!
Re: Малко мартенски костурци-Продължение!
Нали има една приказка, че дето е текло, пак ще тече, та по силата на народната поговорка днес пак ходихме да доначешем крастата, че кой знае?!?... друг път може и да няма. Горе-долу в същия състав, с малки допълнения (няма да споменавам имена, тъй като не вярвам да познавате участниците в риболова) днес пак ходихме да търсим костурците. И за наша радост, те пак не ни разочароваха - почнахме ги по познатата рецепта на плувка и на торен:

За да не кажете, че мен ме няма, те и мен в едно кадро (добре, че има самоснимачка
)

Като цяло кълвеше вяло и само епизодични бройки, и се наложи да сменим тактиката. Преправихме по една въдица от плувка, на леко дънце и резултата не закъсня! Но вместо на червей, заложихме рибенца - така и така ги бяхме занесли, няма да ги връщаме я! Последваха няколко изненадващи удъра, от които няколко реализирани, после затишие и като се почна..., наложи се кепчето да гребе по 2 наведнъж!

Калибъра бе горе-долу такъв:

А крайния резултат (+ още 3 след тая снимка) бе следния:

Едвам пиша, но не мога да не споделя кефа от 2 поредни дена на риболов. Пак имаше скари, ракия и вино, но не това е най-важното в риболова, та затуй ги нема в кадрите! Ще се опитам да кача клипчета, за да видите обстановката още по-реално!

За да не кажете, че мен ме няма, те и мен в едно кадро (добре, че има самоснимачка

Като цяло кълвеше вяло и само епизодични бройки, и се наложи да сменим тактиката. Преправихме по една въдица от плувка, на леко дънце и резултата не закъсня! Но вместо на червей, заложихме рибенца - така и така ги бяхме занесли, няма да ги връщаме я! Последваха няколко изненадващи удъра, от които няколко реализирани, после затишие и като се почна..., наложи се кепчето да гребе по 2 наведнъж!

Калибъра бе горе-долу такъв:

А крайния резултат (+ още 3 след тая снимка) бе следния:

Едвам пиша, но не мога да не споделя кефа от 2 поредни дена на риболов. Пак имаше скари, ракия и вино, но не това е най-важното в риболова, та затуй ги нема в кадрите! Ще се опитам да кача клипчета, за да видите обстановката още по-реално!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Гого, разцепили сте ги тези разбойници
. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво оште един пат,направо се васхиштавам 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Много арни те бе Гога .А и компнията викаш арна и масите също.Ами направо пирфектно 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
То се вижда,че алкохола е вреден.Как се е освяткал тоя костур
Ама май тютюна по опасен ми се чини,бая костур се е натръшкал след яко дърпане 

Браво бе Гого, разбил си ги отсякъде 

-
- учете се от него
Много СТРИЖОК
много нещо БРАВОС

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- valeri
- разбира нещата
Re: Малко мартенски костурци
Георги това е чиста доза инсинуацияgogolisec написа:Имаме и по-голяма, ама за 2-ма няма смисъл, че иначе ще ми требе ремарке!valeri написа:...Ама с таз малка скара за къде сте тръгнали.
![]()

Да си жив и здрав и винаги с такива снимки да ни радваш.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво адашче...

Тъй, кат гледаш тая група, мой ли да на нахранат 21 шишчета и 6 кифтака? Ний я зареждахме още 2 пъти тая скара!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета и 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!