Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Колеги какво ви е мнението за...
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Колеги какво ви е мнението за...
Balzer Diabolo III Sbiro 60 4,40m 8-60gДокато си приказвахме вчера тука отскочих до близкия магазин---намиращ се до Старата Поща в Бургас и си купих една болонеза ... на BALZER DIABOLO 3 дълга 4,40 м. и с акция 8-60 грама...за збиро...ей сегичка ще тръгне чернокопа и зарганата...а и за платерина става...засилих да взема един фидер...ама ми се видя тежък... пръчката има 12 водача и металните и части са покрити с титан...
тежи 280 грама ...и е толкова нова , че в мрежата трудно се намира нещо за нея...

тежи 280 грама ...и е толкова нова , че в мрежата трудно се намира нещо за нея...

Последно промяна от batmilen на Чет Апр 06, 2006 3:03 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
8-60...означава, че 8 пъти фърля и 60 риби вади....Батито....
....ама първо не вързвам белонезе технологията за риболов с чепарета както смяташ да правиш... имат един момент на закъснение след замаха тия болонезки... иначе са здравички - със дълги снадки. ...ама много водачи бе...
Що не взе един телескопичен спининг на MAVER - karbon - да видиш...или TITAN - Англия - 4,50м. .... освен това не ми допада Бате... това , че дизайна на болонезето не е за кастинг/яко фърляне демек...
....ама първо не вързвам белонезе технологията за риболов с чепарета както смяташ да правиш... имат един момент на закъснение след замаха тия болонезки... иначе са здравички - със дълги снадки. ...ама много водачи бе...

Що не взе един телескопичен спининг на MAVER - karbon - да видиш...или TITAN - Англия - 4,50м. .... освен това не ми допада Бате... това , че дизайна на болонезето не е за кастинг/яко фърляне демек...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
за воблери не става, защото се работи мноого с китка, приятелю. За воблери вземи по къса до 3, 50Local написа:В тоя ред на мисли я си кажете мнението за :
Trabucco Telefeeder Exxon 4,00m 20-80 gr. ??? една добавка страхотен строй.
Удачен ли е за бомбарди , блесни и воблери?
Чепарета?
освен това телефийдъра има 3 върха - платиката я късаш, а има и един швейцарски метод...ама аре някой друг път ши говорим.

BAT

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Локала... е дълъг... има широк замах.
В неговите ръце и късата пръчка става дълга...
Локал...моя съвет е да си търсиш не Мач...не Фидер
...а спининг - не исках да си мъкна диригентските пръчки.... в Несебър за да ти покажа един модел - жалко, че повече няма да го правят.
Става дума за SPRO. Измислен в Япония и реализиран с материалите в Холандия. А грамовете и просто ме е срам да ти ги кажа...
но са доста по 200 ....
Много елегантна пръчка ... покрита е с първокласен корк отдолу на дръжката(удължена специално за далечно мятане) ... за титан и за водачите му не ми се говори - ония ше зине веднага - понеже не пропуска случай да не ме изпръска според настроението си...

В неговите ръце и късата пръчка става дълга...
Локал...моя съвет е да си търсиш не Мач...не Фидер
...а спининг - не исках да си мъкна диригентските пръчки.... в Несебър за да ти покажа един модел - жалко, че повече няма да го правят.
Става дума за SPRO. Измислен в Япония и реализиран с материалите в Холандия. А грамовете и просто ме е срам да ти ги кажа...

Много елегантна пръчка ... покрита е с първокласен корк отдолу на дръжката(удължена специално за далечно мятане) ... за титан и за водачите му не ми се говори - ония ше зине веднага - понеже не пропуска случай да не ме изпръска според настроението си...

Последно промяна от durumov на Пон Апр 10, 2006 11:18 am, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!