Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Родопски Реки
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Родопски Реки
Някои знае ли за някои хубави рекички или поточета из Родопите на които имат прилично количество на риба?
- valeri
- разбира нещата
Re: Родопски Реки
Колега добре дошъл във форума. За коя река те интересува по точно,Арда и Чая са реки ,който държат прилично количество риба през цялата година..
Последно промяна от valeri на Съб Мар 07, 2009 4:54 pm, променено общо 1 път.
Rodopafish, регистрираш се в 3.28 a.m., и първия ти пост започва с "някой знае ли... ?!?!? 

Последно промяна от Jechev на Вто Мар 10, 2009 4:09 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- новобранец
Извинявайте че така започнах, но просто ми се изкаше да питам този вапрос. Спокойно колеги- няма само да ви черпя ваща информация.Jechev написа:Rodopafish, регистрираш се в 3.28 a.m., и първия ти пост започва с "някой знае ли..."...що ли ?!?!?

-
- сериозен играч
Колега,каде по-точно от Родопите си?Едно време имаша пастърва и в Черна,но сега мисля ,че е чист късмет,ако изкараш пастърва от тази река.
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Съб Мар 07, 2009 8:18 am, променено общо 2 пъти.

-
- новобранец
Еми, аз съм близо до Северната част, но бих патувал повече за някоио хубаво местенце за през лятото.LynyrdSkynyrd написа:Колега,каде по-точно от Родопите си?Едно време имаша пастърва и в Черна,но сега мисля че е чист късмет,ако искараш пастърва от тази река.
BTW- ноо ме кефи аватара ти! Няма по-добра група от Lynyrd Skynyrd.

-
- и господ не е толокова добър
Такава информация трудно се дава и има защо 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Ако става въпрос за риболов,но не на пъстърва и то през пролетно-летния сезон по-добро място от Арда за мен няма.Там 100% се хваща кефал и черна мряна.
Що се отнася за групата за мен са най-великите,ако харесваш такава музика задължително трябва да чуеш и Blueass blues band.Малко трудно се намират,но ако ги намериш в нета си заслужава тегленето.
Поздрави!
Що се отнася за групата за мен са най-великите,ако харесваш такава музика задължително трябва да чуеш и Blueass blues band.Малко трудно се намират,но ако ги намериш в нета си заслужава тегленето.
Поздрави!

-
- новобранец
Напълно те разбирам. Благодаря все пак.snegk написа:Такава информация трудно се дава и има защо

Даааа доста съмнителнооо. Колега ,ако минеш първо през темата " Презентация на съфорумците" и излезеш от нелегалност , мога да те уверя , че има хора , които доста поназнайват реките по Родопите и няма да си спестят инфото. Ама така партизанскатаааа

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
за пъстърви ходя от 45 години а от скоро имам и регистрация тук.Родопа я познавам като джоба на панталона си ,имах и партньор но на някои хора земния път е по-кратък.....миналата седмица ходих но не е вече същото сам нестава .а що водка царевец и мастика съм раздал за да науча пътеки, влизания ,излизания ,добри участъци .как сме се крили като партизани да не ни надушат пътеките и всичко това закакво ..... няма да нося знанията си там я -скоро ще ви дам всичко маршрути ,от къде да влезеш ,откъде да излезеш,река„+месец за най добър резултат и блесна (ловил съм винаги на блесна) но помнете -пазете рибите пускайте ги за да има и утре какво да хващате
-
- кандидат преподавател
Не знам кво си установил миналата седмица,ама нещата са толкова променени,че не преди 45 години,ами преди 5 години вече нямат нищо общо,обаче на такива въпроси не мисля че е редно да се отговаря.Някак си прозвуча като "къде е по-голяма авантата"...
-
- новобранец
Абе хора, кво ви става бе? Питам прост вапрос, които много хора питат.."Каде а добро място да се хваща...?". Не мога да разбера защо сте толкова злобни. Тъкмо съм флезнал във форума и венага ме атакуват всички, с излклучение на Lynyrd Skynyrd, longoz, и valeri. Ако имате нещо против вапроса ми, тогава си мълчете.
ПС- Ако си мислите че ще съм бракониер, сте грешни, защото аз живея в Arlington Heights, Il, САЩ.

ПС- Ако си мислите че ще съм бракониер, сте грешни, защото аз живея в Arlington Heights, Il, САЩ.

най-лесно можеш да си отговориш
като отвориш карта
тука трудно някои ще ти каже
и по добре разчитаи на картата
като отвориш карта
тука трудно някои ще ти каже

и по добре разчитаи на картата

колеги нека бъдем малко по любезни усобено към новодошлите.
никой не е дляжен да минава от никъде нито да си прави къквато и да е презеентация.Всичко е въпрос ка личен извор и подходящ момент.И аз не съм си правил презентация ай изящеме.
никой не е дляжен да минава от никъде нито да си прави къквато и да е презеентация.Всичко е въпрос ка личен извор и подходящ момент.И аз не съм си правил презентация ай изящеме.