Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Дайте мнение
Модератор: sapuna
Дайте мнение
zdraveite priqteli,ne znam dali to4no taka trqbva6e da poiskam mnenieto vi,i znam 4e ne e nova tema,no malko se omotax v toq sait i molq administratorite da me izvinqt.Zapo4nax malko po malko da se stqagam za lqtoto i dnes si vzex tovahttp://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6651.Ne e koi znae kakvo no az vse pak sum savsem na4inae6t,a i biudjeta tolkova pozvolqva.Molq razgledaite i 6te se radvam da 4uq mneniqta i savetite vi.Pak povtarqm,az imam samo edno lqto staj i smqtam,4e 6te mi vur6i rabota.Blagodarq vi predvaritelno
Здравейте приятели , не знам дали точно така трябваше да поискам мнението ви, и знам че не е нова тема , но малко се омотах в тоя сайт и моля администраторите да ме извинят.Започнах малко по малко да се стягам за лятото и днес си взех това -http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6651 Не е кой знае какво , но аз все пак съм съвсем начинаещ , а и бюджета толкова позволява. Моля разгледайте и ще се радвамда чуя мненията и съветите ви .Пак повтарям - аз имам само едно лято стаж и смятам , че ще ми върши работа .Благодаря ви предварително .
превел : emo vasilev
Здравейте приятели , не знам дали точно така трябваше да поискам мнението ви, и знам че не е нова тема , но малко се омотах в тоя сайт и моля администраторите да ме извинят.Започнах малко по малко да се стягам за лятото и днес си взех това -http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6651 Не е кой знае какво , но аз все пак съм съвсем начинаещ , а и бюджета толкова позволява. Моля разгледайте и ще се радвамда чуя мненията и съветите ви .Пак повтарям - аз имам само едно лято стаж и смятам , че ще ми върши работа .Благодаря ви предварително .
превел : emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: daite mnenie
Колега,пиши следващите постове на кирилица,а това което представяш не мога да го отворя за да видим какво си харесал.Опитай пак! 

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Re: daite mnenie
Добре дошъл във форума колега.Като за начало прочети правилата на форума (пиши на правилен български език).Щом си начинаещ , се ориентирай какъв риболов искаш да практикуваш.Попрочети из форума съответния раздел и няма да имаш проблеми, има предостатъчно информация.
П.П. и си оправи линка не излиза нищо

П.П. и си оправи линка не излиза нищо

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Дайте мнение
С тоз колец ако смяташ да ловиш шарани и амури - добре... Ако си го взел с идеята да е нещо по-универсално - голяма грешка 

- carpsliven2
- сериозен играч
Хубава е сопата колега щи върши работа .. тя рибата неизлиза да гледа с кви такъми сме и добре дошъл във форума 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- вече хвърля и на тежко
Не искам да влизам в полемики, ама да се хванеш да ловиш примерно бабушки или уклеи с тая пръчка си е живо изтезание за физика и психика.
Иначе си прав, едно време ловях с 3-метрова бамбучка и май по-хващах, отколкото със сегашната 7-метрова карбонка
Иначе си прав, едно време ловях с 3-метрова бамбучка и май по-хващах, отколкото със сегашната 7-метрова карбонка

-
- ще става разбирач
Добре дошъл колега хубава пръчка но ако искаш да си в крак с "модата" и си решил да ставаш шаранджия побързай и си вземи още две поне да са еднакви след време ще си купиш стоика и сигнализаторчета и като наредиш 3 различни пръчки различни по цвят дължина просто се губи кефа от визията
аз съм го правил и доста се узорих докато горе долу ги направя еднакви понеже ми подариха една пръчка и после греда не мога да намеря такава сега съм ги докарал на цвят дължина и либри само едната е друга марка но по друго е.Много големи риби да изкараш това е моето пожелание 

Никой не може да ти отнеме мечтите
Благодаря за мненята ви и се радвам,че ме посрещате така добре вав форума.След превода на колегата Емо Василев мойе да се види и линка,който аз не сам поставил правилно,(за което моля да ме извините).Още веднъж ви благодаря и успеь на всички