Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Здравейте колеги.Пускам тази тема с единственото желание да помогна на всички редови риболовци.
Занимавам се от 9г. с продажбатана червей.В началото го внасяхме от Италия.Сега го произвеждаме в Кюстендил.Моята работа е да зареждам всички камери,дистрибутори и магазинчета.До сега не съм успял да се справя със спекулата,която царува.За това предприех този ход желаейки да ви УВЕДОМЯ.
Не бива да копувате червей по-скъп от 10-14лв за килограм на белия.Шарения и пинките е с 2 лева отгоре.
Във момента го давам на едрите търговци с цени 7лв. за бял....9лв. за шарен и пинки.
На малките магазинчета цената която давам за килограм е с 1лв. отгоре.
Получава се така,че търговците неправомерно слагат високи надценки,които не са заслужили.
За това моля да ме уведомявате за подобни случаи.И да ми помогнете да избегнем 3-та или 4-тата ръка при получаване на стръвта.За целта ще оставя телефон за връзка......0889599000 Емо Интерфиш.
Помоща,която мога да получа от вас е.Да уведомите всички търговци на червей за моя телефон.Вие го ползвайте също.Може да ми пишете и на лични при забелязани нарушения.Предприел съм и рекламна кампания във вестниците и списанията за риболов.В крайна сметка смятам,че всеки от вас е заслужил да си закупи за 5-6лв.1/2 от килограма.Така няма да ви бъркат в джоба и ще си провеждате прекрасен риболов със слука.
Съществуват и спекулации относно произхода му.В България няма внос на червей от Италия.Има от Румъния,в редки случаи от Унгария и Полша с лошо качество и по-високи цени.По някога качеството на червея го развалят и самите търговци с незнание как да го съхраняват.За да няма умрели и кастери се държи в нискотемпературни минусови хладилници при температура от 0 до 2 градуса.Те използват витрини за швепс,където температурата обикновенно надвишава 8 градуса.За лятото да не говорим колко става вътре при честото отваряне на витрината.При шарения и пинките оцветяването трябва да е 50% бял на 50% червен и жълт.Понякога не мога да си позная червея.....толкова са го разредили с бял.
Днес откачих,когато разбрах,че един уж силен търговец е продал на Марко червеи с цени 26лв. за бял и 30лв. за шарен и пинки.А му ги давам на 7б....9ш....9п.
Дано си бъдем взаимно полезни и се справим с този проблем до месец......Благодаря Ви.
Занимавам се от 9г. с продажбатана червей.В началото го внасяхме от Италия.Сега го произвеждаме в Кюстендил.Моята работа е да зареждам всички камери,дистрибутори и магазинчета.До сега не съм успял да се справя със спекулата,която царува.За това предприех този ход желаейки да ви УВЕДОМЯ.
Не бива да копувате червей по-скъп от 10-14лв за килограм на белия.Шарения и пинките е с 2 лева отгоре.
Във момента го давам на едрите търговци с цени 7лв. за бял....9лв. за шарен и пинки.
На малките магазинчета цената която давам за килограм е с 1лв. отгоре.
Получава се така,че търговците неправомерно слагат високи надценки,които не са заслужили.
За това моля да ме уведомявате за подобни случаи.И да ми помогнете да избегнем 3-та или 4-тата ръка при получаване на стръвта.За целта ще оставя телефон за връзка......0889599000 Емо Интерфиш.
Помоща,която мога да получа от вас е.Да уведомите всички търговци на червей за моя телефон.Вие го ползвайте също.Може да ми пишете и на лични при забелязани нарушения.Предприел съм и рекламна кампания във вестниците и списанията за риболов.В крайна сметка смятам,че всеки от вас е заслужил да си закупи за 5-6лв.1/2 от килограма.Така няма да ви бъркат в джоба и ще си провеждате прекрасен риболов със слука.
Съществуват и спекулации относно произхода му.В България няма внос на червей от Италия.Има от Румъния,в редки случаи от Унгария и Полша с лошо качество и по-високи цени.По някога качеството на червея го развалят и самите търговци с незнание как да го съхраняват.За да няма умрели и кастери се държи в нискотемпературни минусови хладилници при температура от 0 до 2 градуса.Те използват витрини за швепс,където температурата обикновенно надвишава 8 градуса.За лятото да не говорим колко става вътре при честото отваряне на витрината.При шарения и пинките оцветяването трябва да е 50% бял на 50% червен и жълт.Понякога не мога да си позная червея.....толкова са го разредили с бял.
Днес откачих,когато разбрах,че един уж силен търговец е продал на Марко червеи с цени 26лв. за бял и 30лв. за шарен и пинки.А му ги давам на 7б....9ш....9п.
Дано си бъдем взаимно полезни и се справим с този проблем до месец......Благодаря Ви.
- valeri
- разбира нещата
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Това е хубаво че ни даваш на нас обикновенните риболовци такава информация.Но какъв е замисъла на темата
.
Прочетох два пъти поста и виждам няколко идеи вмъкнати и недоразвити , не изкам да давам мнение, ама все пак България е страна с свободна пазарна икономика.
Виж по долу, какво казва нашият другар.
http://vbox7.com/play:79159a6c&ef=1

Прочетох два пъти поста и виждам няколко идеи вмъкнати и недоразвити , не изкам да давам мнение, ама все пак България е страна с свободна пазарна икономика.

http://vbox7.com/play:79159a6c&ef=1
Последно промяна от valeri на Нед Мар 08, 2009 6:03 am, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
[quote="Emo-83"]
Откъде да си го купуваме на тая цена
.
Най евтин е в Радомир и Перник 18-20лв килото.
В София почва от 22 нагоре.
Говоря зя цени на дребно.
Откъде да си го купуваме на тая цена

-
- ще става разбирач
Шарения червей до скоро го взимах на едро за 15 лв килограма,и е трудно да го продавам на 12лв.За нас търговците е по добре да го взимаме от теб ,за да няма спекулации.Струва ми се че дистрибуцията на червей е слаба,/за Пловдив двама/,за/ Стара Загора един/ затова се получава така.Изживяват се като монополисти,и надуват цените.
И падащата звезда е била изгряваща .
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз го купувам на 14лвкг.на дребно за риболовните ми излети.Чисто бял.Схванах мисълта на колегата.Само,че цената трябва да се определи от производителя,в случая Васко.За всеки риболовец е добре дошло да иде на риба с половин кг.бял за 6лв.Ами постигнете ги тези цени,ние какво може да направим,да се бием с продавачите.Фиксирайте вие цената.Има начин да им се даде да се разбере,че цената е такава.А печалба от 4-5лв на кг е добра,ако е по12кг.ще е много достъпен и всички ще купуват на грамаж.Ама лакомията за печалба няма свършване.Ще мотае 1кг.една седмица,само и само да го продаде на кутийки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Това,което правя в момента е да слагам точно такива контролни магазини.Те са на по-доверени към мен хора.saksi написа:Emo-83 написа: Не бива да копувате червей по-скъп от 10-14лв за килограм на белия.Шарения и пинките е с 2 лева отгоре.
Откъде да си го купуваме на тая цена![]()
.
Единия магазин е този на Калоян Белополски......надявам се всички го познавате.Другия е на Страхо и пазара в Красна Поляна.Разговарял съм със хора,които са съгласни на всичко това.Идеята ми е да има във всеки един квартал подобни магазини.Като по този начин,се регулират и цените на другите.Но в началото ще разчитам много на вас и вашата помощ.От 7лв. до 14лв. си е 100% печалба и не виждам проблем да не ги продаваш на такава цена.Особенно за София. Имам човек,който им ги разкарва по обектите оразмерени на килограм всеки ден.
Тя цената е фиксирана отдавна.....специално от Васко.Това е най-голямата болка и причина да предприемем този ход.Не става да имаш ферма за червеи с работници,разходи.....заплати,ток,храна,консумативи,камери и т.н.т.И да намаляш цената с цел поевтиняването им.А на пазара вие клиентите да не го усещате.За това сме предприели и този ход да се уведомят всички риболовци за случката.Няма нужда да се карате със никой.Ако до един месец не се коригират ще ви пусна списък за всеки град от къде ще ги копувате на нормална цена.В София магазините ще са поне 10.butnik написа:Аз го купувам на 14лвкг.на дребно за риболовните ми излети.Чисто бял.Схванах мисълта на колегата.Само,че цената трябва да се определи от производителя,в случая Васко.За всеки риболовец е добре дошло да иде на риба с половин кг.бял за 6лв.Ами постигнете ги тези цени,ние какво може да направим,да се бием с продавачите.Фиксирайте вие цената.Има начин да им се даде да се разбере,че цената е такава.А печалба от 4-5лв на кг е добра,ако е по12кг.ще е много достъпен и всички ще купуват на грамаж.Ама лакомията за печалба няма свършване.Ще мотае 1кг.една седмица,само и само да го продаде на кутийки.
Последно промяна от Emo-83 на Нед Мар 08, 2009 8:26 am, променено общо 2 пъти.
-
- научил се да хвърля
Тук в Монтана няма такъв проблем.Даже си мисля,че колкото конкуренцията на магазините нараства-толкова цените падат.Аз купувам белия на 12лв.А се говори че щял да пада още.Като ползвам и намалението от 10%(член на сдружение),значи цената ми идва към 10,80/кг.Напълно поносимо 

На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
Монополисти в днешно време няма.За това съм оставил и телефон за обаждания и заявки(пробвай го).В случая уведомявам само аз,защото не съм зависим от цените.По никакъв начин не се облагодетелствам със свалянето на подобно инфо.Целта е ясна.....ниски цени за крайните потребители и спокоен пазар.От нас се иска само едно....КАЧЕСТВО.Обещавам ви,че ще го получите!!!!гуслар написа:Шарения червей до скоро го взимах на едро за 15 лв килограма,и е трудно да го продавам на 12лв.За нас търговците е по добре да го взимаме от теб ,за да няма спекулации.Струва ми се че дистрибуцията на червей е слаба,/за Пловдив двама/,за/ Стара Загора един/ затова се получава така.Изживяват се като монополисти,и надуват цените.
-
- разбира нещата
Емо и в гр.Стара Загора е три пъти по скъп,ако можеш да направиш нещо ние ще сме благодарни.

В Монтана и Враца да кажем всичко това се постига значително по-лесно.Градовете са по-малки,освен това има сериозни търговци,които спазват изискванията.Въпреки това някои продават Румънски червей без да знаят,че е такъв.За това ви споменах как трябва да бъде шарения червей и пинкито.....50 на 50%.Carlo написа:Тук в Монтана няма такъв проблем.Даже си мисля,че колкото конкуренцията на магазините нараства-толкова цените падат.Аз купувам белия на 12лв.А се говори че щял да пада още.Като ползвам и намалението от 10%(член на сдружение),значи цената ми идва към 10,80/кг.Напълно поносимо
Отиди в Стара Загора при Станимир Мушников и му кажи,че Васил и аз сме наредили да се продават така.Ако ти откаже само ми спомени.Благодаря ти.....точно това очаквам от вас......ИНФО.Ще видите как всичко ще се сложи в ред за по-малко от месец.MITAKA_STZ написа:Емо и в гр.Стара Загора е три пъти по скъп,ако можеш да направиш нещо ние ще сме благодарни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Във Пловдив се обаждайте на Наско и Румен....карфиците.Както и бай Георги Караджов.А бе само ме дръжте в течение за случката.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пазара на Красна Поляна , купувах на килограм миналата седмица.
13 лв килото и червея беше перфектен
Тежък и лъскав
Не дребен, лек и мършав
Същия ден в един нов магазин в Младост купих пак кило и нещо, за 17 лв кг и беше под всякаква критика червея
13 лв килото и червея беше перфектен

Същия ден в един нов магазин в Младост купих пак кило и нещо, за 17 лв кг и беше под всякаква критика червея

-
- разбира нещата
В София си го купувам от магазинче в Младост 4 на 14 и 16 лв. това само за инфо.
Имам въпроси към Емо 83:
Тъй като жената е докторка а и наскоро имах сериозни кожни проблеми след едноседмичен излет, та се позамислих
за болестите пренасяни чрез стръвта.
1. С какво ги храните червейте?
2. Обезпаразитяват ли се по някакъв начин?
3. Има ли контрол от страна на органи на държавата за състоянието на стръвата (наличие на
разни вируси, гъби, тении и въобще болести застрашаващи човека).
4. Зареждайки магазинната мрежа предоставяте ли сертификати за пратката, мисълта ми е като отида в
магазина да изисквам сертификат и да съм "почти" сигурен че са от надежден източник, а не
от блъснато на шосето куче.
5. Относно торния и земния червей би ли ми казал какъв е произхода им на предлаганите в БГ.
Как да се пазим от добити от свинеферма и други подобни необезпаразитени или не контролирани
червеи?
Благодаря предварително!!
П.С. Ако искаш да играем ролята на контролен орган то поне ни дай опорните точки. Цените си ги написал, за
сертификатите ти загатнах ако има някакви законови положения то моля да ни запознаеш. Някой ще скочи
тоя за къв се мисли, нямам намериение да се карам с никой търговец просто ще си купувам от места
които отговарят на критериите ми. Мисля че всеки би го направил за себе си за да е сигрен че не му
садират кожата с цената и че няма да пипне някоя болест, така пазара ще отсее корекните.
Успех в бизнеса и ако не възразявай, когато имам работа в Кюстендил ще ти звънна за да ми покажеш фермата,
занимавам се с продажба на машини и всякакъв въд производства са ми много интересни.
Имам въпроси към Емо 83:
Тъй като жената е докторка а и наскоро имах сериозни кожни проблеми след едноседмичен излет, та се позамислих
за болестите пренасяни чрез стръвта.
1. С какво ги храните червейте?
2. Обезпаразитяват ли се по някакъв начин?
3. Има ли контрол от страна на органи на държавата за състоянието на стръвата (наличие на
разни вируси, гъби, тении и въобще болести застрашаващи човека).
4. Зареждайки магазинната мрежа предоставяте ли сертификати за пратката, мисълта ми е като отида в
магазина да изисквам сертификат и да съм "почти" сигурен че са от надежден източник, а не
от блъснато на шосето куче.
5. Относно торния и земния червей би ли ми казал какъв е произхода им на предлаганите в БГ.
Как да се пазим от добити от свинеферма и други подобни необезпаразитени или не контролирани
червеи?
Благодаря предварително!!
П.С. Ако искаш да играем ролята на контролен орган то поне ни дай опорните точки. Цените си ги написал, за
сертификатите ти загатнах ако има някакви законови положения то моля да ни запознаеш. Някой ще скочи
тоя за къв се мисли, нямам намериение да се карам с никой търговец просто ще си купувам от места
които отговарят на критериите ми. Мисля че всеки би го направил за себе си за да е сигрен че не му
садират кожата с цената и че няма да пипне някоя болест, така пазара ще отсее корекните.
Успех в бизнеса и ако не възразявай, когато имам работа в Кюстендил ще ти звънна за да ми покажеш фермата,
занимавам се с продажба на машини и всякакъв въд производства са ми много интересни.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Някои може ли да ми каже, в Пловдив при Наско и Румен на каква цена е белият червеи. Защото ще ми трябва около килограм за другата седмица.
-
- ще става разбирач
Туку що бях в магазина 100гр.-2.40лв.шарен.Става дума за Дружба 5част и ново откритият в Горубляне.Собственик на двата магазина е един.100% и отгоре печалба на наш гръб.