Едно капо на Яз.Светлина, Хасковско

Модератори: bobopeli, sapuna

georgi_gopata

Едно капо на Яз.Светлина, Хасковско

Мнение от georgi_gopata »

Отдавна бях решил че ще ходя да откривам там и вчера в 11.00 часа бях там!Нямаше хора, само двама влюбени се любуваха на гледката! :lol: :ANAL:
Както и да е, целта ми беше каракуда или костур.Захраних със сладка царевичка, жито, хляб и кюспенце объркано! 8) Метнах и две въдици за костур на рибе-една на дъно, една на плувка.Пробвах и на червей, но крайния резултат беше 0 :oops: Нито една риба, нито едно кълване, нито едно почукване!!! :( По-късно дойдоха и други колеги които търсеха каракудата, но и те бяха разочаровани. :roll:
Ами...това е от там!Другия път като напълня живарника ще пусна и снимки! :oops: :lol:
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Едно капо на Яз.Светлина, Хасковско

Мнение от enterprise »

от времето е...имам информация от колеги за още 4 водоема в хасковско-всички се хвалят с тотално капо-няма и почукване...аз лично бях на момино-риба има ,зарибяван е отново-но събота на 7.03.-ни вопъл, ни стон-все едно бях хвърлил в гората-не може да е съвпадение...има нещо ...
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Ееех адаш и аз ако можех да ги броя капотата-няма значение въпросът е,че не си стоял като нас-вкъщи :wink:
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

И аз мисля че е от времето.Днес вали, утре-пече...аномалии ли са какво са...? :roll:
Абе здраве да е! :drinkers:
Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kapsula »

Яката си се наказал на тоя гьол. Аз Светлинския съм го забравил отдавна. За момента около нас Марица си дава най-добре.
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

че този язовир още миналата година е извлачен-даваше само каракудки по 100 -200 грама и толкоз
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”