Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Колеги дайте мнение за Garmin 140 fishfainder
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- и господ не е толокова добър
Re: Колеги дайте мнение за Garmin 140 fishfainder
Купети си цветни,в двата лъча рибата я дава в два цвята. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво да си взема цветен, но трябва да си купя и 100-150 ампера акомулатор.
3-4 дневен излет средно по 10 часа тролинг ако ползвам от малките акомулаторчета ще ми трябва една щайга

3-4 дневен излет средно по 10 часа тролинг ако ползвам от малките акомулаторчета ще ми трябва една щайга

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами купи щайга бе Иваче
А иначе и двата лъча могат да работят едновременно и търси агне правя демонстрация
на метър вода 

-
- научил се да хвърля
Привет,искам да попитам за Garmin fishfinder 140 става ли за риболов на кльонк?И ако става някой може ли да ми обясни как да го настроя...
Изчетох една камара неща за сонарите и сома и подбрах от тук от там някой неща и го настройх обаче още не е тестван...
Вижда ли се сома с този сонар или не?!?
Изчетох една камара неща за сонарите и сома и подбрах от тук от там някой неща и го настройх обаче още не е тестван...
Вижда ли се сома с този сонар или не?!?
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
само да допълня има 2 лъчеви/с 2 честоти/ но с 1 елемент в сондата - това е компромисен вариант и не са толкова чуствителни. има и сонди с 2 честоти но с елементи за всяка една честота/луч/ ако някои се интерсува за подробности - ето линк към данните на едни добри сонди/ те правят сондите за високиа клас сонари на ФУРИНО И РАЙМАРИНЕ/ едната сонда е много добра - с 2 честоти но 4 елемента - само си е гледам че не ми се дават $400 са сондатаMITKO70 написа:Ти го казваш Иво,което само ме радва за моя сонар,но го и потвърждавамIvak написа: Еднолъчевата 120-ка е в пъти по-добър избор, но няма от къде да се купи![]()
Преди време обяснявах на един колега за широкия лъч-показва в аванс обекта/риба/,предварително ,но не толкова точно докато не влезе в тясния лъч.Определено има процент измама,аз съм фен и при колите на по -старите модели,повечето електоника само проблеми.Та и тука така,широкия лъч , явно не върши работа,нямам преки впечатления.
http://airmartechnology.com/uploads/Cer ... 0_200A.pdf
http://airmartechnology.com/uploads/Cer ... 00_BLQ.pdf
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги,да Ви попитам как разбирате рибата къде е в ляво,в дясно или под лодката?И още едно въпросче дава ми плътни рибки и такива само с контур.Коя каква е?