Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ментета на пазара
Модератор: bobopeli
- Niki(new)
- новобранец
- Обратна връзка:
ментета на пазара
Kolegi,kajete mnenie za evtinite(fasonliiski) vudici,makari i takymi ,koito sa pusnali po magazinite.
na Ilianci moje li da se nameri originalni neshta ,na koito da se razchita.primerno vudica D.A.M. ,,dvukolenna ,karbon ,okolo 180 za duno za 15 kinta?
ili pyk tezi SKYLITE blesni i dr.
mislite li ,che JAXON e nadejdna marka.Iskam da spomena ,che ne razbiram mnogo ot marki samo nai-silnite gi znam.Kato gledam JAXON predlagat eftini djundjuriiki i obeshtavashti.

na Ilianci moje li da se nameri originalni neshta ,na koito da se razchita.primerno vudica D.A.M. ,,dvukolenna ,karbon ,okolo 180 za duno za 15 kinta?
ili pyk tezi SKYLITE blesni i dr.
mislite li ,che JAXON e nadejdna marka.Iskam da spomena ,che ne razbiram mnogo ot marki samo nai-silnite gi znam.Kato gledam JAXON predlagat eftini djundjuriiki i obeshtavashti.

Последно промяна от Niki(new) на Пон Окт 25, 2004 3:04 pm, променено общо 1 път.
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е задължително макарата или пръта да са с бомбастични цени, за да са качествени и маркови. Ако пазаруваш от представителнити магазини или от магазина тук в сайта можеш да си сигурен, че купуваш качествено. Всеки производител вече има и модели от целия ценови рейндж. Ментета ще срещнете най-вече по пазарите, битаците и магазинчетата в по-малки населени места. Пнякога дори цените на ментетата са същите, като оригиналния продукт от същия клас, с тази разлика, че в ментетата и грам доверие не може да се има. Я ще ти скъса влакното, я ще ти направи сноп от възли и т.н.
Re: ментета на пазара
Ники ама те не са ги спиралиNiki(new) написа:Kolegi,kajete mnenie za evtinite(fasonliiski) vudici,makari i takymi ,koito sa pusnali po magazinite.

Уф ами то за тва човек постоянно се учиAnonymous написа:http://www.dam.de/html/e_index.htm
старо ти е инфото Павка