Магазини за риболовни принадлежности

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
saksi
фен клуб-скобар

Магазини за риболовни принадлежности

Мнение от saksi »

Предлагам всеки да сподели мнение за различните магезини ,наи вече цените.Например според мен, магазина Люлин на последната спирка на тролеи 6 ,и този на изхода за Пловдив -стръвта е скъпа.Иначе последния е много зареден.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

По квартали:

В Овча купел всички магазини са евтини но не са заредени и през зимата няма нито рибки , нито червей, и от време на време продавачите изчезват за по 1-2 часа. В някой от тях има доста евтини въдици който не са лоши за непретециозен риболов. Стават, но не разчитам на тях на 100%

В Красна поляна на пазарчето, стоката не е качествена и стръвта също, но е евтино. Може би най-некачествената стръв в София съм я купувал там.

В Красно село са най-заредени от към стръв и такъми, стръвта е качествена с изключение на торните червей, но това е проблем на всички магазини в София(лично мнение). Иначе имат всякакви изкуствени примамки и захранки, които са оригинални, но малко скъпи.

За магазина на изхода към Пловдив и аз смятам че стръвта е скъпа.

За магазина на Пасарел, много пъти съм се спасявал със стръв от там при зимен риболов на Шъркела, цените са нормални (поне на стръвта).
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”