Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За секретни пъстърви на щека :)
За секретни пъстърви на щека :)
Ей ме на, на водоема. Зажаднял на язовирен риболов. Не бях ходил не си спомням от кога на стояща вода. С тия кльощави скобари не ми остана време миналата година, та от тогава датира последния ми подобен излет. Обекта на риболов беше пъстърва и митични огромни кефали. Вторите така и не пожелаха дори да ми се покажа, а камо ли да клъвнат 
Ей я и техниката. Чака в готовност

Те това им бях приготвил на убавците и убавиците. Без семките разбира, се че на тях разбрах, че много кълвало и не исках да бракониерствам

Такъма ми беше ултрачувствителен - плувка 0,6 г., повод 0.08, кука 17 .

Временцето сутринта беше супер. Тихо и без дъжд въпреки, че даваха да вали доста. С първото вкарване такъме ми беше однесен от първата пъстърва. Добро начало. Като се има предвид, че направи невероятен скок над водата, а аз ловях на щека........ адреналина беше на ниво
Последва пауза. Стреляне на много червей - логично
След около 10 мин. удари вротата. 20 мин. след това и третата. Това и беше. Красиви и борбени риби, но излезе ужасен вятър и стана мнооооого студено. Запръска лек сняг, който за щастие бързо спря. След около час някъде водоема отново утихна и успях да бодна още една. След това задуха отново и пак старата история. Кълване нанайси ! Бях решил да си тръгвам вече, когато плувката потрпна леко и мигновенно изчезна. Едвам успях да засега, т.к щеката беше на лапите, но успях въпреки всичко. Рибата направи красив скок за моя радост, както и на колегите и след малко полегна в кепа. Това беше последната за този излет. Не разполагах с повече време, пък и не ми се ловеше повече,защото бях направил нормата за деня.
Ей ги на и рибките :

Та това е от мен. Поздрави и НАСЛУКА !
п.п : Язовира е платен, но рибите са много редки и ужасно капризни. 90 % от колегите бяха капо, дори на пипане.

Ей я и техниката. Чака в готовност

Те това им бях приготвил на убавците и убавиците. Без семките разбира, се че на тях разбрах, че много кълвало и не исках да бракониерствам

Такъма ми беше ултрачувствителен - плувка 0,6 г., повод 0.08, кука 17 .

Временцето сутринта беше супер. Тихо и без дъжд въпреки, че даваха да вали доста. С първото вкарване такъме ми беше однесен от първата пъстърва. Добро начало. Като се има предвид, че направи невероятен скок над водата, а аз ловях на щека........ адреналина беше на ниво

Ей ги на и рибките :

Та това е от мен. Поздрави и НАСЛУКА !
п.п : Язовира е платен, но рибите са много редки и ужасно капризни. 90 % от колегите бяха капо, дори на пипане.
-
- учете се от него
Re: За секретни пъстърви на щека :)
Браво, красавици 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
С тая маса на снимката доста си засекретил язовира...Поздравления за рибоците...

Бай Гого написа:С тая маса на снимката доста си засекретил язовира...Поздравления за рибоците...
Хахахах

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
мм да
Мислех си че на богров {платения} пастървата е доста малко но явно я има още . Хубав риболов си направил
Колко е килото ако не е тайна ??

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Секретност, несекретност пъстървите са в кофата.
Поздравления, пак красив репортаж и красиви риби
Поздравления, пак красив репортаж и красиви риби

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
DrAkoN написа:мм даМислех си че на богров {платения} пастървата е доста малко но явно я има още . Хубав риболов си направил
Колко е килото ако не е тайна ??
Не е Богров, а и рибата не се плаща

- indalo
- фен клуб-скобар
Хубави рибки. Видях ги още вчера, ама и днес им се радвам. А и се убедих в едно: Който си може, си може и на реката, и на гйола, сигурно и у локва риба да пуснем, пак ще а хванеш. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Финния такъм си е казал думата .Браво

saksi написа:Финния такъм си е казал думата .Браво![]()
Има нещо вярно ! Другите, както казах вече бяха капо на пипане, а аз имах за кратко 5 риби. Почти всички ловяха с плувки около 2,5 или 3 грама, което за този риболов особенно, когато рибите са редки и много паризни, е от решаващо значение.

- Local
- учете се от него
Здравей Мариански, страхотен риболов! Плувката Master ли е , от тези сръбските с увитото телче горе?! Пиши ми на ЛС, ако можеш 

Клавиатура риба не лови!!!
Браво Мариане. Стана си пъстърваджия ти и това си е
Къде и да отидеш се си хванеш по някоя

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Мариане.Показал си им на пастрвите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!