Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Осмомартенски Домлян...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Осмомартенски Домлян...
Ако не сте забелязали от година насам през седмицата времето направо да си трагнеш от бачкане и да идеш за риба като доидат почивните дни и се сгомняса това е някъква гадна рибарска поличба измислена от жена на която и е писнало мажа и да го няма да чисти у тяхshekira написа:дека,времето няма значение.трябва само желание.dekata написа:![]()
![]()
А днес какъв ден беше самооо,пък ний на работа
Сигурно събота и неделя пак ще се сгомняса

Без риболов няма любов !
Прав си Шента,но при хубаво време кефа е пълен.Пък аз ходя за риба само заради удоволствието от излета.Пък студ и вятър хич не ми се вписват в представите за приятен излет 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
ми то аз си падам малко садо,мазо.пък съм и пристрастен към риболова.та явно представите ни доста се разминават.dekata написа:Прав си Шента,но при хубаво време кефа е пълен.Пък аз ходя за риба само заради удоволствието от излета.Пък студ и вятър хич не ми се вписват в представите за приятен излет
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Браво IDA !!! Поредния прекрасен риболов 

shekira написа:ами той бачо нали е наказан,та сега пази ракията за НС.tetko написа:Eи не и давате мира на таз риба бре - ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
пп. Само едно ви се чудя как в тоз студ я пиете таз бира - макар и тъмна.
Ами вино няма ли ?
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- разбира нещата
и свободно времееееееееедека,времето няма значение.трябва само желание

IDA написа:...костурите са "капландъ" ... заради ... декомпресиятаBZI написа:Eй как не са обади една каракуда на тоз Домлян брее!!!![]()
![]()

-
- учете се от него
Всички извадени костури( общо, около двадесетина) плувнаха отгоре в живарниците- и при мен, и при колегата; независимо че всички бяха хванати за края на устата и много внимателно откачани
Никакъв успех в постоянните им опити да се шмугнат в долния край на живарниците- винаги изплуваха обратно на повърхноста; добре че всичките имаха горе-долу "тиганен" размер

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз доколкото знам ако пускаш на свобода хищник хванат на дънна,плувка,фидер или директен се реже повода и се оставя в устата му да си се разгради куката от водата дали съм прав незнам вие ще кажетеIDA написа:Всички извадени костури( общо, около двадесетина) плувнаха отгоре в живарниците- и при мен, и при колегата; независимо че всички бяха хванати за края на устата и много внимателно откачаниНикакъв успех в постоянните им опити да се шмугнат в долния край на живарниците- винаги изплуваха обратно на повърхноста; добре че всичките имаха горе-долу "тиганен" размер
![]()
![]()

Без риболов няма любов !
-
- учете се от него
Тука има ред водещи специалисти по "пускането", аз не съм от тяхExTaZzY написа:Аз доколкото знам ако пускаш на свобода хищник хванат на дънна,плувка,фидер или директен се реже повода и се оставя в устата му да си се разгради куката от водата дали съм прав незнам вие ще кажете

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Без риболов няма любов !
-
- учете се от него
Да ти обясня все пак де, знам че щуката със сигурност разгражда или изхвърля нагълтаните куки и затова в такъмите ми има и комплект инструменти по този въпрос- за рязане на поводи с куките ( виж в "галерията"). Знам и със сигурност, че всичко друго, което е нагълтало куката ( костур, бяла риба, сом, пъстърва, кефал...) е неспасяемоExTaZzY написа:![]()
![]()
ее IDA не си поплюваш
![]()
![]()
и аз не съм много много от тях но просто споделям

за костур и слънчакIDA написа:има...водещи специалисти по "пускането".. .ExTaZzY написа:Аз доколкото знам ако пускаш на свобода хищник хванат на дънна,плувка,фидер или директен се реже повода и се оставя в устата му да си се разгради куката от водата дали съм прав незнам вие ще кажете![]()
![]()

-
- учете се от него
Колкото до пускането- с колегата shekira за миналата година имаме хванати и пуснати обратно по няколкостотин шаранчета ( Домлян , Пясъчник и Копринка), включително и такива дето им викат "мерни".
По отношение на костури и американки.....и друг път съм си казвал мнението
п.п. слънчаците въобще не ги коментирам

п.п. слънчаците въобще не ги коментирам