ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от INCUBUS »

Има места от Родината,в които изобщо не се продава на кило-само на малки кутийки,от дозите в които килото ще ти излезе сигурно към 150 лева...
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

Реклама и то каква,като голяма част от казаното е лъжа :evil: Емо ти ли ще командваш пазара,не мислиш ли че много се изхвърляш?Червей се внася и от Италия ,и от Полша ,българския е с много лошо качество!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Емо-83 когато произвеждаш качествен червей и си фиксираш крайната цена хората ще купуват от твоя червей и няма да има нужда от агитации по форумите, но тогава търговеца купувач поже да ти каже " Гледай си работата" и да не зарежда от тебе, а да зареждат вносен червей. Колегите които купуват по-евтин червей явно е зареден от тебе, а по-скъпия е вносен и в един момент се опитваш да настроиш хората да не купуват вносния (по-скъп) червей. Аз лично мисля, че се опитваш да елиминираш конкуренцията ......... , но това е лично мое мнение
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

nervaa написа:Итересно че тази тема я има още. За реклама не се ли плаща. :D
vanesa написа:Реклама и то каква...

dunavski написа:Емо-83 когато произвеждаш качествен червей... няма да има нужда от агитации по форумите...

За да се пусне темата е искано разрешението на администратора на сайта.
Дали е рекла или не , не е Ваш проблем.
Ще помоля да се въздържате от подобни остри изказвания , защото в противен случай ще бъдет изтривани :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Николай Неделков написа:Ще помоля да се въздържате от подобни остри изказвания , защото в противен случай ще бъдет изтривани :!:
Ми що се пуска като тема като не може да се коментира :roll: :roll: :roll: направи я събщение и я заключи
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Забравяме Бургас
Що бе,аз Белия го взимам от доста време на грамаж по 15лв килото,повечето търговци продават на грамаж ама на различна цена която варира от 15 до 20 кинта на кило бял.Вече за пройзхода на червея не мога да кажа нищо.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Николай Неделков написа:
nervaa написа:Итересно че тази тема я има още. За реклама не се ли плаща. :D
vanesa написа:Реклама и то каква...

dunavski написа:Емо-83 когато произвеждаш качествен червей... няма да има нужда от агитации по форумите...

За да се пусне темата е искано разрешението на администратора на сайта.
Дали е рекла или не , не е Ваш проблем.
Ще помоля да се въздържате от подобни остри изказвания , защото в противен случай ще бъдет изтривани :!:
Колеги,никакъв пазар не желая да смажа,а да го оправя.В смисъл крайния клиент риболовеца да получава достойна и правдива цена.Хората тогава ще си копуват не малки кутийки само за кукичката,а ще хранят с тях.Така както е и по света.Пуснал съм тази тема не за да дразня някой.И след,като всичко e лошо и скапано,защо се страхувате :!:
Предлагам следния експиримент....що се касае качеството.Аз ще ви заведа в моята камера и вие ще си изберете червей от,която вана пожелаете.В същото време носете едно кило от който и да е червей и ще сравняваме качеството на всички.Както и самото оцветяване.След това ще заключиме някъде червея за 10 дена и после ще сравняваме отново.До тук ми стига смелоста в предложенията що се касае качество.
Другото,което казвате за Полския червей съм го споменал в горните постовете.Той единственно се доближава по качество на нашия.Но се продава на едро на 14лв.(двойно) и то само в Пловдив.На дребно колко ще струва тогава :!: Италиански червей на пазара няма или понякога Унгарския го наричат такъв.Във момента дори и търговците на едро не знаят какъв червей продават или поне не всичките.Лъже се на поразия.За Румъния колко е голяма зная.....29 милиона души.Но предлагам да сравним не само качеството,а и цената.Търся желаещ търговец от Русе(и от друг град може),който ще получи специална цена за да изнася за Румъния.....говоря отново сериозно.И не предпочитам да си го меря с търговците,а да насоча вниманието им.Освен това нашата печалба са клиентите.Печели се от количество,а не от цена.....и то поне да беше реална :roll: .Само моля един да ми отговори!Лошо ли е да продаваш нещо със 100% печалба! Днес ти карат стока-утре си взел парите.Но 300%-400% надценка е вече убийственно за клиентите ни.Ние да не сме някой скъп бар в който се продава Джони Уокър......все пак са червеи-консуматив.За това повтарям.....давам на всеки цена за червея 7лв. за белия, 9лв. за шарения и 9лв. за пинките.Оцветяването на червея е 50 % бял и 50% цветен.Препоръчвам търговците да не продават червея над 14лв. за кило.Не говоря за малките кутийки.Само тогава през тях ще минават количества и ще изкарват двойно на сегашните си печалби.

vasil hristozov написа:
Митев написа:
Николай Неделков написа:Ще помоля да се въздържате от подобни остри изказвания , защото в противен случай ще бъдет изтривани :!:
Ми що се пуска като тема като не може да се коментира :roll: :roll: :roll: направи я събщение и я заключи
:roll: :lol: Точно така, направо го направете съобщение да се знае , че не е свободна тема , а платена :wink:
Гн. Емо , как да разбирам това че си готов да изнасяш червей за Румъния за 2,5о еуро.Предполагам че не е било майтап и имаш печалба от тази цена.Едва ли си помислил да <смажеш> конкуренцията в Румъния, много по голям пазар и по богата държава от БГ.Не мислиш ли че червеи за Пумъния по 5 лева килото и за БГ по 10 лв е малко убидно за нас.
Няма да копувам от твоите!, мога и сам да си правя или да взимам от познати :wink:
п.п Мнението ми ще бъде терминирано, вероятно. :evil:
Разбирай ме така.Готов съм да ти дам цена и под 2,5 евро щом се касае за износ.Ти трябва да се бориш с конкуренцията там.Освен това имаш разходи и както някои казват фира+консумативи и транспорт-работници и шофьори.Другото важно нещо е,че Румъния е доста по-голяма от България.Трябва да можеш да зареждаш цялата страна,а не само около Дунав мост.За България пазара на червей в летните месеци е около 14-16 тона на месец.А Румъния е много по-голяма.....значи тоновете колко ще са :!:Предлагам ти...приеми,ако не желаеш кажи на друг...пак ще вземеш процент печалба,но еднократно.
В България ги продавам на 7лв за всеки който желае и взима над 5кг-не 10лв както посочваш.За Румъния ти отговорих.Много интересно ми е как ще си правиш сам червея!? От сгазено на пътя куче ли ще използваш! Или ще ходиш до местния карисаж.Там може да има някой умрял цигански кон.Все пак и количества ще трябват.А каква муха ще използваш :!: :?: Тази зелената ли :!: Ако беше толкова лесно всеки щеше да си ги прави сам и да печели,но не е.
Няма,защо да ти трият мнението.В случая само ми помагаш да обяснявам на хората.Но се замисли сериозно над офертата.Ако говориш на инат....тогава предай само поздрави на твоите приятели от Васко и Емо.Надявам се да не съм те подразнил с нещо....няма и защо.Всичките твои познати са взимали някога червей от мен....
Сунай,Асен,Ивайло Христов,Краджов,Карфиците,Филистите,Мушников,Дачката,Орозов,Нейко,Шекспир,Балзер,Дием Фишинг и който се сетиш за да не ти изброявам всички складове и фирми.Те до сега не са ми дали....няма и на какво да ме научат.Само сме колеги и с повечето си помагаме и работим.

петко стоянов написа:Забравяме Бургас :?: :idea:
В Бургас давам на Иван Янков и още двама колеги.Предайте и на другите.Ще имате полза с добри цени.
Препрочитах отново цялата тема.Не мога да разбера,защо някои хора са против това червея който копуват да е с ниска цена!Дал съм мой телефон,защото има хора,които не знаят от къде да го получават на тези пари.Моля да не ме обвинявате в комерсиалност и реклама.Ако вие самите не желаете ниска цена....,значи има причина.Каква е тя :!: Някои казват,че нямало да го взимат от мен.О.К,но го взимайте плащайте реално.Надявам се,че никой не желае да плаща ток или парно на по-висока цена само,защото имал приятели в Енергото.
Последно промяна от Emo-83 на Вто Мар 10, 2009 2:34 am, променено общо 5 пъти.
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Така малко за конкуренцията , за да я има трябва цените да са различни ,когато те са еднакви става "картел" и единствено роля играе качеството , в случая какво става Емил продава евтино , а докато стигне до нас червия става да си е..е мата и цена и защо , защото търговеца е станал местен монополист и препродава на по малките магазини а те разпакетират на кутийки и кой го духа в крайна сметка малките търговци и ние крайните клиенти.Малките търговци защото не могат да стигнат до производителя и да купят на тънка цена и ние крайните клиенти защото докато стигне до нас червея е минал пет ръце.
Относно конкуренцията тя точно така се защитава оцелява най евтиния с най добро качество ,а относно това дали Емил се опитва да стане монополист има си ведомство което да го каже :wink: -КЗК.
Така, че на слука колеги , печелившите на финала ще сме главно ние потребителите, а пазара ще отрегулира кой да остане на него стига да има достатъчно информация обаче, да на някои магазинери ще им е кофти , ма такъв е живота не може да се съдират по пет кожи :lol: :lol: :lol: за всичко.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Няма защо да е кофти на магазинерите.Те ще си получават червея без избирателна способност на ниска цена.А ще ги продават със 100% печалба и така ще продават количества,а не кутийки.Какво е това поръчка на червей от магазин за 2кг.Това количество трябва да бъде взето от 3-4 риболовци.Но на тази дебела цена как да стане това.Критерия ще бъде еднакав за всички.Толкова ли сложно го обяснявам!
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

Емо,ако ти зареждаш Караджата и Карфицата ,те продават на 12,14и16лв.на едро и на тази цена зареждат и магазините.Според теб как да продават по-евтино в магазините,нали и те трябва да спечелят нещо или да сме само в играта?През лятото даже го вдигат с още 2-3лв.
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

vanesa написа:Емо,ако ти зареждаш Караджата и Карфицата ,те продават на 12,14и16лв.на едро и на тази цена зареждат и магазините.Според теб как да продават по-евтино в магазините,нали и те трябва да спечелят нещо или да сме само в играта?През лятото даже го вдигат с още 2-3лв.
Ами отговора е в началото на темата-купуваш директно , прескачаш посредник :wink: не товариш краен потребител
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

vanesa написа:Емо,ако ти зареждаш Караджата и Карфицата ,те продават на 12,14и16лв.на едро и на тази цена зареждат и магазините.Според теб как да продават по-евтино в магазините,нали и те трябва да спечелят нещо или да сме само в играта?През лятото даже го вдигат с още 2-3лв.
Да аз ги зареждам.С тях съм се разбрал вече.И от тази седмица няма да са им такива цените.Ще дават на едровите търговци 7лв. тези с малкото кила на 8лв.,а на дребно цената им не бива да превишава 14-15лв.
За това съм си оставил и телефона.Който не е доволен от цената с която го зареждат.....да ми се обади на мене,защото ми писна от спекула.Ще му пакетирам лично аз червея.Ванеса,какъв ти е проблема на тебе щом не си доволна от цената им да ми завъртиш телефон и да получиш цена за която говоря.Мисля,че всеки разбира за какво става въпрос вече.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, някои търговци не могат да разберат че, овца не се дере а се стриже....... :D 8) 8)
Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Може и да разберат с тая криза :wink:
Емо ,я кажи аз директно от тебе мога ли да си взимам по 2 кила примерно :idea:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Митев написа: Ми що се пуска като тема като не може да се коментира :roll: :roll: :roll: направи я събщение и я заключи

Митев ,

темата се пуска , за да се коментира и за да се изказват мнения , а не да ми се обяснява , че било реклама и , че ТРЯБВАЛО ДА Я ЗАКЛЮЧА или , че БИЛО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ОЩЕ Я ИМА...
Предполагам разбираш какво имам в предвид.
Темата я има , защото така трябва , ако не е трябвало , да е заминала вече...
Естествено , че няма да изтрия мнение на някой , който казва , че този червей не му харесва и няма да купува от него или пък , че му допада и само него ще взима.
Ама такива дето ми дават наклон на оная работа... ИЗВИНЯВАЙТЕ ама с кеф ще Ви трия :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”