Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Емо в Добрич правиш ли доставки ? И как седи въпроса с транспорта ?
Емо проблеми нямам,ако взема червей както казваш и да направим сравнение след 10 дни,ако червея е от Караджата след 10 дни няма да има жив червей
.Зная го от опит,така че помисли за качеството.

Само кажи,че желаеш.Набери ме и получаваш това за което говоря.Принципно не си познавам всички клиенти.Или ги зная по имена.Но някои от тях минават през другите камери,които зареждам.Въобще не ми пречи да ти изпращам с рейса....щом го правя за Варна,Гърция,Македония и Сърбия значи разстоянията не са пречка.Транспорта става по-рейса.Обаждат ти се кой номер и в колко пристига.Взимаш го,а аз ще ти обясня после как да го съхраняваш и охлаждаш бързо за да имаш винаги добро качество.Повечето търговци не знаят начина на съхранение.Не го описвам тук нарочно.Не желая да уча и конкуренцията макар,че съм я учил и нея.Митев написа:Емо в Добрич правиш ли доставки ? И как седи въпроса с транспорта ?
Попитах те какъв ти е проблема аз да ти го изпратя.Или не желаеш да работим заедно.Ами ще видиш червея при Караджата.....отиди в Понеделник.Сега все още чисти някакви стари количества.Вземи си тогава по 100гр и сравнявай.За това,което ти говоря няма да има проблем да го видиш и след 20-я ден.А червея при тях е бил лош,защото се бяха литнали и те по Румънския.vanesa написа:Емо проблеми нямам,ако взема червей както казваш и да направим сравнение след 10 дни,ако червея е от Караджата след 10 дни няма да има жив червей![]()
.Зная го от опит,така че помисли за качеството.
Разбира се,че може бе хора.Нали за това ви давам телефона си.Цялото това писане ми идва от желание да направя червея на нормална цена.И въобще не държа всеки да се зарежда от мен.Но ако го прави ще е това,което съм написал до сега.петко стоянов написа:Може и да разберат с тая криза
Емо ,я кажи аз директно от тебе мога ли да си взимам по 2 кила примерно
Емо. Защо нямате ваши магазинчета, където може да се закупи червей на едро (примерно от 1 килограм нагоре) на цените които си дал по-горе: 7лв. за белия, 9лв. за шарения и 9лв. за пинките. Това би решило доста от проблемите.
Защото говорим за цялата страна.Освен това този червей се стопанисва.Стига да знаеш как.Иначе до сега да бяхме сложили бутки,като химическите тоалетни и всеки да копува от там.Ако и сега не се оправят нещата,ще направиме и това.Щом на някои не им идва акъла в главата и не желаят да печелят на 100% ще губят по толкова.Има хора,които са съгласни да работим.Ще опитаме сега така.nasso написа:Емо. Защо нямате ваши магазинчета, където може да се закупи червей на едро (примерно от 1 килограм нагоре) на цените които си дал по-горе: 7лв. за белия, 9лв. за шарения и 9лв. за пинките. Това би решило доста от проблемите.
Повтарям това са цени за търговците.За дребните клиенти не бива да надвишават 14-15лв.при закопуване над 300гр.
Току що купих от магазина - най -малката кутийка - 0.50лв. Вие смятайте

-
- и господ не е толокова добър
Ние хубаво си говорим,но собствениците на магазините им е през к...а.Няма нормален човек който иска да дава излишни средства,но собствениците на магазини си правят каквото поискат. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Уникален автомат за жива рибарска стръв създадоха трима мъже от Търговище.
Кирил Трайков и колегите му Валентин и Венелин от фирма “Траби-тод 73” изобретиха апарат, който подобно на кафе-автомат, работи с монети, но вместо ободрителна течност, пуска кутийки, в които мърдат два вида червеи – бели и торни.
“От 50 години съм рибар и знам, че това е голяма страст. Ставаш в 4-5ч. сутрин и искаш да идеш за риба, а няма от къде да купиш стръв, същото е и в събота и неделя” – разказа Кирил и допълни – “Аз продавам при мен в магазина всякакви рибарски принадлежности, продавам също жива стръв и захранки за спортен риболов. Хората са свикнали, звънят ми по всяко време. Сега с този автомат ще имат възможност винаги, когато магазина не работи, да си вземат кутийка червеи срещу една монета.”
Автоматът е създаден от хладилна камера и електроника, която отчита монетите и задейства подаването на кутийките. Доза бял червей струва 50ст., а доза торен червей е на стойност 1лв. Стръвта е италианска, съхранява се при температура 3-4 градуса. Създаването на апарата е отнело на тримата мъже около 5 месеца, направили са го без да са виждали устройството на така популярните кафе-автомати. Фирми от Варна вече са проявили интерес към изобретението.

Една стара тема,но весела
.
В магазина който пазарувам, малката кутийка е 40 стотинки,100 грама е 2.00лв.
много ли е ,малколи е,купувам.
Кирил Трайков и колегите му Валентин и Венелин от фирма “Траби-тод 73” изобретиха апарат, който подобно на кафе-автомат, работи с монети, но вместо ободрителна течност, пуска кутийки, в които мърдат два вида червеи – бели и торни.
“От 50 години съм рибар и знам, че това е голяма страст. Ставаш в 4-5ч. сутрин и искаш да идеш за риба, а няма от къде да купиш стръв, същото е и в събота и неделя” – разказа Кирил и допълни – “Аз продавам при мен в магазина всякакви рибарски принадлежности, продавам също жива стръв и захранки за спортен риболов. Хората са свикнали, звънят ми по всяко време. Сега с този автомат ще имат възможност винаги, когато магазина не работи, да си вземат кутийка червеи срещу една монета.”
Автоматът е създаден от хладилна камера и електроника, която отчита монетите и задейства подаването на кутийките. Доза бял червей струва 50ст., а доза торен червей е на стойност 1лв. Стръвта е италианска, съхранява се при температура 3-4 градуса. Създаването на апарата е отнело на тримата мъже около 5 месеца, направили са го без да са виждали устройството на така популярните кафе-автомати. Фирми от Варна вече са проявили интерес към изобретението.
Една стара тема,но весела

В магазина който пазарувам, малката кутийка е 40 стотинки,100 грама е 2.00лв.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Никой не ти говори за бутки и тоалетни. Нормално е като си производител да имаш магазини поне в по-големите градове, където да продаваш на едро и на дребно от това което произвеждаш. От там може да зареждат и търговцитеEmo-83 написа:Защото говорим за цялата страна.Освен това този червей се стопанисва.Стига да знаеш как.Иначе до сега да бяхме сложили бутки,като химическите тоалетни и всеки да копува от там.Ако и сега не се оправят нещата,ще направиме и това.Щом на някои не им идва акъла в главата и не желаят да печелят на 100% ще губят по толкова.Има хора,които са съгласни да работим.Ще опитаме сега така.nasso написа:Емо. Защо нямате ваши магазинчета, където може да се закупи червей на едро (примерно от 1 килограм нагоре) на цените които си дал по-горе: 7лв. за белия, 9лв. за шарения и 9лв. за пинките. Това би решило доста от проблемите.
Повтарям това са цени за търговците.За дребните клиенти не бива да надвишават 14-15лв.при закопуване над 300гр.

Никой не ти говори за бутки и тоалетни. Нормално е като си производител да имаш магазини поне в по-големите градове, където да продаваш на едро и на дребно от това което произвеждаш. От там може да зареждат и търговцитеnasso написа:Emo-83 написа:Защото говорим за цялата страна.Освен това този червей се стопанисва.Стига да знаеш как.Иначе до сега да бяхме сложили бутки,като химическите тоалетни и всеки да копува от там.Ако и сега не се оправят нещата,ще направиме и това.Щом на някои не им идва акъла в главата и не желаят да печелят на 100% ще губят по толкова.Има хора,които са съгласни да работим.Ще опитаме сега така.nasso написа:Емо. Защо нямате ваши магазинчета, където може да се закупи червей на едро (примерно от 1 килограм нагоре) на цените които си дал по-горе: 7лв. за белия, 9лв. за шарения и 9лв. за пинките. Това би решило доста от проблемите.

Можеш ли да смяташ колко града има в България.А по колко да имам в София,Пловдив,Варна,Бургас,Русе,Плевен и т.н.т.
Нормално е е хората да са нормални.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Искам само да дам един съвет към колегите които до сега са купували на кутийка,колеги,имате сметка да си взимате на грамаж,100гр 1.40,средна кутия 1лв а е почти наполовина от количеството,а малкта кутийка е 10гр-0.50лв.В магазин в който не продават на грамаж не стъпвам втори път,аз ловя с много бял червей и такива магазини не са ми по път,даже и да няма откъде да взема.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Аз си имам специална кутия за белите ,с термо изолация.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

как пък ни един голям търговец от Бургас не вкара оферта .инак и те са риболовци-но май пове4е са търгаши.най-високите цени са в Бургас ,но на нас не ни пука

-
- кандидат преподавател
Не от кризата,просто от манталитета на търговците и от клиентите-риболовци ти е обречен бизнеса на повечето места.В Смолян нямаш шансове,освен на мен и още двама-трима да продаваш по повече от кило седмично,тъй,че да забравим /още повече,че тук има целогодишни дестинации,където нит пинките,нито цветния,нит белия стават за нещо/.
- barutchiata ©
- Администратор
Понеже много хора се изказаха без да мислят,и обвиниха Емо в платена реклама ще постна как протекоха личните между нас преди да пусне темата.Та получих това лично:
В интерес на истината не знаех, че се занимава с производство на червей!
Отговорих му така
Той ми върна това
, или ракиите на някой са в повече или просто искате да спорите.Ваш проблем, само не говорете преднамерено и злъчно.
Emo-83 написа:Здравей,Косьо!Желая да те попитам нещо може ли и как да го направим!? Знаеш,че се занимавам с доставката на червея по цялата страна.Получава се така,че аз давам червея на ниска цена на търговците,а те я продават на двойна.Искам да избегна всичката тази спекулация,като съм взел мерки за това и вече директно се свързвам с всички складове и магазини.Но все още има некоректни търговци,които товарят клиентите с цени.Освен това лъжат за самия произход на червея.
Въпроса ми към теб е......???: -Може ли еднократно да заявя в отделна тема цените на които получават дистрибуторите,търговците на едро и малките магазинчета червея.Желая също да оставя телефон и ако някой забележи нередност да ми се обажда лично.
Ако смяташ,че всичко това е възможно.Да напиша Заглавие и текст в темата.Ти да го погледнеш и одобриш и тогава да го побликувам в Захранки и стръв или където кажеш и смяташ за редно.Прецени всичко казано от мен и моля за отговор.
Сега ми се обади Марко,че е взел от риболовния магазин до Пежо червея на 26лв. за килограм белия и 30лв. шарения и пинките.Аз им ги давам на 7лв. и 9лв.Не е редно да се товарят толкова много хората.Три лева за килограм е добра печалба и тогава той ще струва 10лв максимум......,а те ебати 26лв.......какво е това!?
В интерес на истината не знаех, че се занимава с производство на червей!
Отговорих му така

barutchiata © написа:OK бате, пусни тема в стръв и захранка или съобщения.Както прецениш!
Той ми върна това

Не ми е приятно да слушам и чета постове хвърлящи обиди върху потребители от форума.Един човек иска да ви предпази от безобразно товарене на търговците, а вие му се нахвърлихтеEmo-83 написа:Благодаря тиbarutchiata © написа:OK бате, пусни тема в стръв и захранка или съобщения.Както прецениш!