Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуката тръгна
-
- научил се да хвърля
katri, виж кво човеко, или давай съвестна инвормация за това което си решил да даваш като такава или по добре изобщо не давай! Колко дупки има около долна махала според теб? Или това е загадката на твойта одисея? -> Не се прави така пич! Не се прави така както не искаш на теб да ти го направят. Супер се нервя щото ся като ми се правиш на интересен, че случайно ще секне ловът на щука около Горна Махала, заради това че си казал всички подорбности!Тъпо е! Нали за тва е форума.А и ако хванеш щучки под 1кг по-добре ги пускай!
Сега като стигна Горна Махала един ден или два ще трябва да издирвам за кое място гоовориш!
идеята!!!!
Дай повече информация за да улесниш и без това тежкото положение на днескашния български рибар(риболовец)
Сега като стигна Горна Махала един ден или два ще трябва да издирвам за кое място гоовориш!
идеята!!!!

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги,моля да ме извините
,наистина инфото ми беше за дупките в с. Горна Махала-грешка на езика съм направил,но не умишлено.Просто отскоро разбрах,че около с.Баня Карловско имало подобни дупки,където давало добре щука,но сега всичко било залято.Цяла седмица ми се върти в главата идеята да посетя тази дупка(в с.Баня или както е там-има кой да ме заведе,затова съм спокоен)
,с нея лягам,с нея ставам(просто съм луд на тема-щука) и затова по невнимание,държа да подчертая,а не умишлено,както веднага се изказва "Банкера"...... в името на селото съм записал не Горна Махала,а Горна Баня.Както споменах по горе,аз съм ходил само на дупките в Горна Махала,а именно Пловдив,в посока Карлово(Труд,Граф Игнатиево,мисля че след това беше Чернозем и след това не в ляво,а в дясно от главния път,покрай една малинова градина излизате право на дупките.)Плаща се 2 лв. такса и 1 лв на пръчка-рибата не се плаща.Тази седмица в неделя пак бях на обичайното си място-цял ден без удар-пълно капо,но колегата да мен изкара една около 2 кг..Аз бях с две тапи и блесна,колегата с две тапи.И той стоя като мен цял ден и само един удар-щуката 2 кг(около,не сме я теглили).Общо взето има щука там и то добри екземпляри,но още не ще да гони,имам чувството,че е като шашава още,не знам защо,може би и е още рано,то тази година рибата се размърдва със закъснение.Интересно,че щуката дето я хванах миналата седмица нямаше хайвер в себе си,значи вече е хвърлила хайвера и би трябвало да гони активно.
В заключение колеги,щото без да искам много разводних темата:
1.Става дума за дупките около с. Горна Махала,а не Горна Баня,както по погрешка съм бил записал.Имам снимки на водоема,ако някой проявява интерес може да ги кача някъде да ги разгледа.
2.Има щука там,ама си е измъчена работа цял ден по един,максимум два удара,а може и валат да си тръгнете,като мен тази седмица
3.(Най-вече за "Банкера")-Извинявам се за допуснатата от мен неволна грешка,не съм целял нищо определено с това,просто исках да се похваля,че и аз открих сезона на щуката тази пролет
4.(Пак до "Банкера")-Не ме е страх,че някой може да ми излови щуките в дупките в Горна Махала,защото това ще е много трудно,да не кажа направо невъзможно,пък и тя мойта щука си ме чака там и никой не може да ми я хване

В заключение колеги,щото без да искам много разводних темата:
1.Става дума за дупките около с. Горна Махала,а не Горна Баня,както по погрешка съм бил записал.Имам снимки на водоема,ако някой проявява интерес може да ги кача някъде да ги разгледа.
2.Има щука там,ама си е измъчена работа цял ден по един,максимум два удара,а може и валат да си тръгнете,като мен тази седмица

3.(Най-вече за "Банкера")-Извинявам се за допуснатата от мен неволна грешка,не съм целял нищо определено с това,просто исках да се похваля,че и аз открих сезона на щуката тази пролет

4.(Пак до "Банкера")-Не ме е страх,че някой може да ми излови щуките в дупките в Горна Махала,защото това ще е много трудно,да не кажа направо невъзможно,пък и тя мойта щука си ме чака там и никой не може да ми я хване

Риболовец,а не рибар съм аз!!