Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за буховци
Модератор: sapuna
-
- новобранец
инфо за буховци
Здравейте.Може ли накой да ми каже какъв е статута на яз.Буховци и имали риба там.Язовира се намира между шумен и търговище.Благодаря.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: инфо за буховци
да беше потърсил/а в търсачката ,като ти гледам мненията,само търсиш инфо и после не даваш
-
- новобранец
Благодаря за отговора 'ПРИЯТЕЛ'.Не съм дал инфо ,защото рядко ходя за риба а и няма с какво да се похваля.Питал сам 1 -2 пъти само.Но само заради теб ще започна да пиша.
-
- ще става разбирач
Здравей колега(колежке)!Преди около година там ловях доста добри каракуди(таранки) и червеноперка имаше и костур и бяла риба(сулка),но аз не си падам по риболова на хищна риба.Плащаше се на въдица,мисля,че беше 2лв. но после се чу,че язовира е изтърмъчен и в него са останали само дребосъци(костурчета и червеноперчици).Аз от известно време живея във Варна и нямам актуална информация за язовира,но когато се прибера към Търговище(моя роден град) ще поразпитам и ще ти пиша ако науча нещо.Съжелявам за остарялата информацияsissy_ketch написа:Здравейте.Може ли накой да ми каже какъв е статута на яз.Буховци и имали риба там.Язовира се намира между шумен и търговище.Благодаря.

-
- новобранец
Благодаря!
Здражеите колеги. Миналата година ходих няколко пъти на този язовир и останах страшно доволен. Язовира беше свободен и искаха само риболовен билет. Излизаха доста едри каракуди. Наскоро бях чул, че пак са го взели под аренда, но май не е така. Няма да е лошо ако някой има повече инфо да каже. 

Привет.Буховци е с билет.Излизат целогодишно хубави каракуди,пролетно време на разлива до ресторанта на плувка,след забраната-на спирала,на дъно.Освен това има костур,червеноперка.Миналата година ловиха много раци(техния риболов е забранен,освен с ръце).Надявам се да съм полезен.