Помощ за училище

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

петко стоянов

Re: Помощ за училище

Мнение от петко стоянов »

:D И аз съм таков :D :D :shock:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мони,след като те пратих на училище в темата за Севтополис,много бързо го взе при сърце и тръгна ЕСЕТА :shock: :shock: :shock: да пишеш за риболова и такъмите.Вземи са в ръце и наблегни на историята,мисля че ще ти е по-важна в живота от риболова пък и нуждата е очевидна :o :roll: :lol: :lol: :lol: Въртя,сука,хората ти дават линкове и съвети,обаче ти като магаре на лед,искаш "специалистите" по Шимано и Дайва да ти кажат за какво става въпрос.Сто пъти го повтори и явно искаш някой определен човек да ти отговори :mrgreen: Е,аз като "специалист" няма да ти кажа нищо.Помоли Г-н П.Иванов ако има време да ти напише ЕСЕТО :lol: :lol: :lol: :wink:

П.П Мони,не се прави на засегенат и приеми нещата нормално като разумен човек.Мисли -мисли и тази простотия измисли.Направи грешка,като се изхвърли директно на чаршафа,без да помислиш малко,и сега търсиш под вола - ТЕЛЕ :lol: :lol: :lol:.Колкото повече напъни правиш,толкова повече се осираш,това е приятелски съвет и вземи спри че ще сменяш ника май :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

monilom написа:"Риболовните такъми през годините" това заглавие трябва да говари според мен за такъмите....
Момко, кажи на дедо си? :roll: Що си избираш тема, в която си боссс... :roll: Избери си такава в която имаш познания да извадиш добра оценка! С тия такъми няма да впечатлиш никой... :idea:

п.п Аз бих ти предложил супер тема... :roll: Дето може да накара дамите покрай теб да са кото пчелички.... :lol:
"Модерни способи в Пичколовенето!"
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Е квото стане стане колкото толкова укончателната темата по която ще пиша е "Риболова и такъмите през годините" няма да ес утрапя сега.Мерси на всички който се отзоваха. :prayer: :prayer: :prayer:
Тъп и упорит-ще стане човек :wink:
Пп;Без сръдни,така ме докара от вътре :D след обстоен прочит на иначе тази толкова съдържателна тема :wink: :idea:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

monilom написа: .................................
п.п2.Митко аз ако бях на твое място от толкова учене щях да се побъркам.Но иначе браво че си успял да завършиш тази специалност.
Ученето не те кара да се побъркаш, ученето ти дава нужните познания, който в момента ми са страшно необходими.... външна търговия, маркетинг и икономика...

Някой ден, когато завършиш училище.... ще разбереш какво ти говоря :smt023

P.S: А по отношение на Есето ти казах мойте виждания :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Митак,повечето милионери които познавам са със средно :lol: :lol: :lol: :lol: Не само трябва да имаш знания,но да знаеш и да ги използваш :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Илийка, обаче повечето милионери имат такъв човек като мене, който да им казва какво да правят :lol:
Викат им Консултанти...

П.С: Милионери със средно има сега... след 5-10 години едва ли някой със средно ще може да си намери дори работа :smt023
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Монка,вземи си напиши есето на компа,после го пеистни у форума и да вземем и ние да ти пишем по една оценка, и да се оправят нещата.Направи го обаче преди да го покажеш на даскала ти,защото ако той ти пише двойка,връщане назад няма.Пишем ли тия ние,имаш поправителен при нас :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Убеден съм че даскала не разбира много от риболов и каквато ,и информация да му снесеш ще е като теле в железница.Според мен човека ви е дал свободна тема за да развивате въображение то си.Повечето от по-младите ,включай и моят син страдат от липса на въображение\дано нее така де\ :smt023 успех все пак.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик. Ама не си виновен ти, ами господина , който вместо да те провокира да мислиш (да градиш свои мисли и виждания) , ще те пусне да минеш с една суха фактология . И Сапуна те насочи в добра посока , ама ти си знаеш своето. Не се радвай, ако ти пишат хубава оценка , защото е мечешка услуга. Недей се обижда , защото това си е градивна критика и сега трябва да те карат да трупаш знания , за които после ще е късно. Пожелавам ти здраве и успехи :smt023
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мони пич,
ти или си глух или кьорав!!!
Мани го Митко, хич не го слушай, ама вземи прочети поне кво е това животно ЕСЕто бре пич.

Ако става дума да напишеш нещо там, текст някакъв, че да минеш ОК, но не му викай на това животно ЕСЕ.

Вземи прочети 2-3 есета, без значение на каква тема, че поне да видиш, кно е това. :axe:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

monilom написа:
gosta написа:Мони , Монииии, не щеш да послушаш Маверик
Аз бих го послушал обаче вече е твърде късно.Не мога да разработя друга тема а и се сетих прекалено късно да пусна тема във форума.Е нищо колкото толкова. :roll:...
Въх ! Прочетох темата и направо се потресох !!! Монка , сериозно , в случаят са ти предложили да развиеш тема която на теб ти допада :idea: За такава тема и развиването и никога не е късно ! Спомням си навремето кат бех на твойте годинки ( след тва и през Лом в кемавската школа бех де :lol: ) като имах да сътворявам таквози творение как ти е заръчано на теб , просто си навивах часовника до преко сили час по-рано за ставане преди школо и я творех през това време ! Та за тва иде реч - ако наистина имаш интерес да правиш нещо то не се лигавиш а го правиш щот иначе се получава как в поговорката за "многото баби и внучето" :idea: Та да го повторя - ако правиш нещо и те влече то го правиш а не се занимавш с глюпости щот как са ти намекнали Маверика и Чирузчето ......... абе що ли се абим да пишем :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Мони, по постовете в темата, направи есето като като разговор с приятели........Ще ти пишат "6+" :D :D 8)

п.п.Въздържам се от конкретни постове и предложения в темата....... да не ти намаля оценката драстично :idea: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:lol: :lol: :lol: Цели шест месеца школа през 1990г. в ЛОМ та да ми тарифат книжка за механик водач на МТЛБ ( МногоцелевиТранспортьорЛекБрониран) демек - кемаф ! Превод на Български - кемаф - глава проста между два лоста :lol: :lol: :lol: В свинарниците на поделението хванах вторият си трипер от месна мургава девойка , ходих през оградата на сиганска сватба , пазарех през оградата доброжелателни Ломчани да ми земат цигарки от отсрещното магазинче къде е срещу поделението , в големото наводнение га Дунав зале полвината Лом ме караха с линейка до близката болница щот имах неблагоразумието да маам бос във водата а там бутилка на две строшена , приибах сички физични закони и успех да сторя невъзможното като обърнах практически необръщащото се МТЛБ та требваше да преодолявам целият полигон сосе изкопите на бегом и тъй , спомени ............. Баси ! Верно ли че са бастисали кемафската школа :shock: :cry: :cry: :cry:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

monilom написа:Не можах да разбера във поделението ли си служил?

Мони, ей ти тука за четене:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... e10b95d7fd

Едно време викаха "кемафи" на танкистите и на всички завършили видинската школа за механик-водачи на верижни машини . КЕМАФ- е неакъв вид въздушен филтър на танк :idea: от там е повлякло крак за механик водачите на танкове :idea:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”