руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от LordAleks »

stoilkatastz написа:много добре ще направите,защото аз от 5 вечери се мача да я сваля и все не става,пак нали не разбирам много :oops: :oops: :oops: :cry: :cry:
Изображение Изображение
Момчета и момичета ЧЕТЕТЕ БЕ... Дай си скайп да ти я пратя
Последно промяна от LordAleks на Сря Мар 11, 2009 2:05 am, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Това е от копривщица - става за локация
Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Копривщица
Изображение
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Колега разясни малко как стават тези неща с правенето на локации ,моля :wink: :roll:
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

В случая само съм сменил снимката и съм сложил риба от якутиа
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

скаипа ми е marti_906 ще сам благодарен ако някои ми прати версията 2.0 :D
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

За снимките Ясно а може ли да сменя името на локацията и как се пускат риби каквито искаш ?
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Здравейте отново колеги мисля,че сайта придобива вече някъкъв вид, НО имайте на впредвид,че го чака много работа вътре има един файл в директорията "Даунлоад" който разяснява как се правят локации!!! Тази информация е преведена от spass48 има запазени авторски права и краденето е немислимо :wink:
>>Сайта<<

Имайте малко търпение и скоро вътре ще бъде обиденено всичко това което сме го писали на тези 58 страници в кратък и лесно достъпен вариант !!!
Изображение
Без риболов няма любов !
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Брабо Момчета !
От мене МНОГО БЛАГОДАРЯ за услията ! Поздрави!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

LordAleks написа:Брабо Момчета !
От мене МНОГО БЛАГОДАРЯ за услията ! Поздрави!
За вас винаги :wink: Лорде само ми кажи дали бачкат линковете за сваляне защото се преуморих и вече нямам сили да проверчвам :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Всичко е ОК ,евала страхотно ! Обаче този дешифратор сваля ли се какво се прави :( :(
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

fishingmania написа:Всичко е ОК ,евала страхотно ! Обаче този дешифратор сваля ли се какво се прави :( :(
Има го дешифратора в секцията даунлоад свали си го и текстовия файл най-долу се намира от линковете и чети пробвай и успех скоро ще добавим още информация за това кое как и защо тъка но в момента ме боли главата вече 4 часа седа и струвам в сайта :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Да намерих го ,съжалявам ! Евалата за това което правите ! Ако имате нужда от помощ skype : chaingang4 !
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

Благодаря за сайта. няма грешка в него :). Как ставаше номера с трайнера, защото ще си правя нов профил и ми трябват пак парите. Мерси предварително .
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

killerl00p написа:Благодаря за сайта. няма грешка в него :). Как ставаше номера с трайнера, защото ще си правя нов профил и ми трябват пак парите. Мерси предварително .
:lol: :lol: За тоя номер ли ставало на въпрос бе :mrgreen: влизаш в директорията Russian Fishing 2.0\Profiles намираш си папката с профила влизаш вътре и слагаш ехе-то RF20 trainer.ехе влизаш в играта поглеждаш колко пара имаш излизаш от играта и пускаш RF20 trainer.ехе на горното поле записваш парите които имаш на долното записваш колко искаш натискаш бутона Сделъть и влизаш да ги размзваш :wink: :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”