Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пясъчник-дупката
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Пясъчник-дупката
Колеги,инфото е старо но все пак...На 3 март бях там,щеката на 11-ия метър,стръв - вердевас,храна МВД Roach,1/1 с глина...Перо 0,5,повод 0,08,18 камасан. Каракуди до педя около 35-40 бройки,10-ина червеноперки и разбира се поне толкова "тигърчета":)Лових до към 1400,имаше към 30-35 човека наоколо...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
-
- ще става разбирач
Re: Пясъчник-дупката
Браво колегa 

- borislav58
- сериозен играч
Днес и аз бях на дупката.ГООООллллааааааа ввода излизаха некъкви малки каракудки и перки .стоях от 13 до 18 и нищо съществено.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
borislav58 написа:Днес и аз бях на дупката.ГООООллллааааааа ввода излизаха некъкви малки каракудки и перки .стоях от 13 до 18 и нищо съществено.

Зимня период от годината рибата се групира по -дупки и т.н. поради причината че есенно време се е нахранила доста обилно и е натрупала мазнини зимния риболов е най вървежен за най-активните риби по движение заради бързото изгаряне на тези мазнени докато шарана лежи долу на дъното и чака малко затопляне било то за ден два ....

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Много добър риболов.Браво. Не всеки може да улови по това време на годината на водоем като ,,Пясъка,,такава бройка каракуди...ееех ,кога ли ще се обзаведа и аз със щека и нужния за нея инвентар? На дупката бях на 10.02. от дясната страна на островчето.С директна 7-ца около 60 дребни перки. На 26.02. на същото место със същия такъм едва отървах капото с 3-4 от същите дребосъци...Сърбят ме ръцете за кулата.Там определено (ако дава) излизат по читави риби........Успехи.