Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да ги купя или не туй е въпроса???
Модератор: dantho.mihov
- Local
- учете се от него
Да ги купя или не туй е въпроса???
Стягам такъм за бомбарди и стигнах до тези 2 неща :

100 гр. акция Trabucco Nexia 4,50m
и Shimano Catana 2500 FA - 4 лагера ( все пак шимано си е шимано)
преден аванс ARB-лагери

100 гр. акция Trabucco Nexia 4,50m
и Shimano Catana 2500 FA - 4 лагера ( все пак шимано си е шимано)

Последно промяна от Local на Пон Апр 10, 2006 1:09 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Красе това Шимано съм го сравнявал с доста други марки и с доста повече лагери ама това чудо както върти е па нема таковоз животно.Аз също и съм и хвърлил око.Мойто мнение е ако ги имаш сто и кусур лева ВЗИМАЙЙЙЙЙЙЙ,а за въдицата ми знаеш мнението,дълга и голяма акция ,не си падам по такова нещо.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Локал кажи цена на пръчката и от какъв материял е направена ?
За мене лично е много по добре пръчката да е карбонова понеже мята много по добре от която и да е стъклопластова !
Не ми се вярва акцията да е 100 грама...изобщо даже щото като си знам шаранджиййските въдици на 90 грама дето са и са на части на тая върха няма нищо общо...иначе за бомбарди около 30-35гр (едни от най големите) е перфектна макар и марката да е незвестна поне не е стигнала до моетж ухо или око
!
За мене лично е много по добре пръчката да е карбонова понеже мята много по добре от която и да е стъклопластова !
Не ми се вярва акцията да е 100 грама...изобщо даже щото като си знам шаранджиййските въдици на 90 грама дето са и са на части на тая върха няма нищо общо...иначе за бомбарди около 30-35гр (едни от най големите) е перфектна макар и марката да е незвестна поне не е стигнала до моетж ухо или око

За бракониерите само слънчаци
!

- Local
- учете се от него
Калканчо има мнооого още да се учиш.kalkan4o написа:Локал кажи цена на пръчката и от какъв материял е направена ?
Не ми се вярва акцията да е 100 грама...изобщо даже щото като си знам шаранджиййските въдици на 90 грама дето са и са на части на тая върха няма нищо общо...иначе за бомбарди около 30-35гр (едни от най големите) е перфектна макар и марката да е незвестна поне не е стигнала до моетж ухо или око!
Трабукото е най-висок клас карбон , 3-на кевларена оплетка и страхотен строй - и повярвай ми 100 гр ще си ги хвърле като отче наш , а за твойта шарана пръчка мога да кажа -

Като дойда във Варна на състезанието сам ще гледам къде отлита бомбардата

Макарата реших да я сменя с Shimano Exage 2500 FA ARB-лагери. 137 лв.
Трабукото е -130 лв .
- Local
- учете се от него
Снощи му се радвах на новия такъмMorski написа:Сопата е върха. Не знам купил ли си я вече, но в момента, по добра от нея на подобна цена няма. Ако имаш добър опит в хвърлянето с тая тоага никой нема да те стигне.

Аз затова взимам с голяма акция щото обичам да не виждам къде пада бомбардата

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това което си взел сигурно е мач.а Lokal пише за болонезе.С тая акция можеш най-много да изхвърляш 15-20гр .Моя мач е 5-20 гр и го товаря максимум с 27 гр. и му идва тежко,затова съм му сменил върха сложил съм плътен.joco написа:Може би ще те разочаровам,обаче преди 2 мес. си взех подобна пръчка на "Шекспир".Акцията не е 100,а 5-10гр.Опитах да хвърля нещо по-тежко и първата секция(най-тънката) излетя-просто се извади.Много е нежна за бомбарда.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА