Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Шарани около Варна
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Шарани около Варна
Октомври 2008 10 кг амур закачен! Малко преди това Божодо като имаше гости (единият от тях ми държа кепа) шаран гол към 15ката по моя грешка изтърван! Беше издъхнал вече и вместо да се просегне човека аз напънах сопата и шарането се откачи барабар с връхчето на камшика. Ако не вярваш може да потвърди Божо (управителя) 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Рано е още-края на май/и то ако е топло времето/.old navy написа:камен - колега знаеш ли как е на Николаевка много ми се ходи там и се сещам че ти преди ходеше .Знаеш ли как е сега
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- musovir
- новобранец
- Обратна връзка:
Дайте малко повече информация за този гьол в Измътец. Движи ли се вече рибата, колко е дълбок, какви риби има вътре, колко е таксата, рибата плаща ли се? Ако си заслужава мога да ида да хвърля една щека за спорта 

риба дом нема
Къде въобще е това Измътец, според bgmaps няма такова село.
Какви са условията и правилата на водоема.
Някъде тук ли е:
map
Някъде тук ли е:
map
-
- ще става разбирач
Няма такова село,самата местност се казва така....като качиш провадийския баир веднага в дясно....мисля че имаше и табелиJavor написа:Къде въобще е това Измътец, според bgmaps няма такова село.
Някъде тук ли е:
map

Stand and fight
Да не си се регистрирал специално за този водоем, колега?pavlin_r написа:здравейте момчета,силно съм заинтригуван от това място.Аз съм от Варна и съм обикалял почти цяла Източна България,но този язовир не съм го чувал.Моля за малко повече инфо.Благодаря предварително

Фил в крайна сметка ще дадеш ли повече подробности за това място или го написа , за да дразниш останалите
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колеги бихте ли ми предложили още някое язовирче защото така като гледам маи няма да се ходи на Измирци.. 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
-
- вече хвърля и на тежко
Пода трябваше да отваря на 16 ... тряа да пускат вече ... там си има иедри рибоци ,, ама за шарани е раничко , то за всичко е раничко ... доста е студено все още
Относно комплекса "Измътец". Миналата седмица е бил искаран един шаран 5 кг или от нашият колега Камен или от Петър. Сниман и пуснат обратно разбира се. Също така един 4 кг и 3 толстолоба по 9 кг. За цени на бунгала и т.н. всичко останало ще ви дам номера на собственика 0888546125 - Божидар. П.С. Да драснете по едно ЛС да се видим там ако някои от колегите прояви желание да отиде. 

На Бозвелийско държи едри шарани и амури,но не са лесни.Не знам обаче дали е пуснат за риболов.Обикновено го отварят края на март-началото на април. 

Не е, пуснат Бозвели.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Че кога точно става тая работаФил написа:Относно комплекса "Измътец". Миналата седмица е бил искаран един шаран 5 кг или от нашият колега Камен или от Петър. Сниман и пуснат обратно разбира се. Също така един 4 кг и 3 толстолоба по 9 кг.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Управителя не беше сигурен дали си бил ти, защото той много много не различава. 

Кат не го познава, как ще го различи