Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Факти и тенденции
Модератор: bobopeli
- maycal
- ще става разбирач
Факти и тенденции
Статия от днешния "Стандарт":
Икономика СРЯДА, 11 Март 2009
РУБРИКИ
Ходим на риба в Гърция
Македония, Сърбия и Финландия вместо по родните реки и язовири, защото има повече риба и по-добри условия. Това съобщи шефът на Съюза на ловците и риболовците в България Христо Михайлов. Грижата за водните басейни у нас е сведена до нула, а те се експлоатират основно от рибната мафия, твърдят от СЛРБ. Заради лошото състояние на водните басейни и отказа на работна комисия да даде 14 държавни басейна за стопанисване от ловния съюз, риболовците са на път да се вдигнат на бунт. Решението за това ще бъде взето на 18 март.
Юлияна Узаничева
Икономика СРЯДА, 11 Март 2009
РУБРИКИ
Ходим на риба в Гърция
Македония, Сърбия и Финландия вместо по родните реки и язовири, защото има повече риба и по-добри условия. Това съобщи шефът на Съюза на ловците и риболовците в България Христо Михайлов. Грижата за водните басейни у нас е сведена до нула, а те се експлоатират основно от рибната мафия, твърдят от СЛРБ. Заради лошото състояние на водните басейни и отказа на работна комисия да даде 14 държавни басейна за стопанисване от ловния съюз, риболовците са на път да се вдигнат на бунт. Решението за това ще бъде взето на 18 март.
Юлияна Узаничева
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Факти и тенденции
И сега какво в крайна сметка....Ще трябва ли членска карта или не???Къде го пище ясно???
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- вече хвърля и на тежко
Ако си в дупка, престани да копаеш.
-
- и господ не е толокова добър
Тази заповед е от 2007г.Още обаче не са отдадени на здружения посочените водоеми

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
спорихме с колеги за едни водоеми в ямбол дали ще трябва такава карта и някои казаха че вече са ходили и са взели карти и те били за 14 водоема
Ако си в дупка, престани да копаеш.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ша са сетат те ама ще им е малко късничко когато работата стане не нулева ами критична когато 90% от рибарите станат гадни бракониери и сабират вече със сито хайвера на иначе тъй оскъдната риба ....

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
Не са факти-само тенденции са засега,ама на къде ще избие-един господ знае...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Фактите са следните:
Изтече ми билета!Отивам днес да презаверявам и ми се казва,че и тази година имаме проблем с бланките!"Иди .../еди къде си/"!
Отивам-"Ела в края на месеца!"
Е...питам аз как да постъпя през уикенда?Тенденционално да ида за риба и фактически да стана бракониер,или фактически да си остана в къщи и тенденциално да се натискам до края на месеца?!?!?!
На въпроса ми за някаква алтернатива,ми бе отговорено:"Спасявай се!Ние не носим отговорност,но да знаеш че от Ловното трети ден обикалят по проверки!"
До къде я докарахме!!!
Изтече ми билета!Отивам днес да презаверявам и ми се казва,че и тази година имаме проблем с бланките!"Иди .../еди къде си/"!
Е...питам аз как да постъпя през уикенда?Тенденционално да ида за риба и фактически да стана бракониер,или фактически да си остана в къщи и тенденциално да се натискам до края на месеца?!?!?!
На въпроса ми за някаква алтернатива,ми бе отговорено:"Спасявай се!Ние не носим отговорност,но да знаеш че от Ловното трети ден обикалят по проверки!"
До къде я докарахме!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сапуне иди си направи платежно и с него отивай за риба 

Без риболов няма любов !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тенденциално е така,
фактически ша ма хванат да ма разведат!!!
Нямам никакво намерение да се разкарвам като малоумник!
фактически ша ма хванат да ма разведат!!!
Нямам никакво намерение да се разкарвам като малоумник!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе в горна няма ли магазини където презаверчват билетите ?
тука из града има 5-6 магазина стажа за 5 минутки

Без риболов няма любов !
Не ми се пишеше тук, ама Наборче, ти ма убеди!
Всяка година в периода 15-30 . 01хххх год аз си заверявам и 2-та билета. Ами ние се опитваме да бъдем изрядни, според закона, правим всичко необходимо....и ...накрая "Спасявай се"! Ами я ми кажете кой, аджеба нормален бракониер, дръзнал да си плати поне единия билет, ще им слугува на разлплутата администрация?... няма отговор
А ние тичаме и се борим с вятърните мелници и си казваме - Така е по закон! Ша ма извините, ама и аз вече зех да се замислям за бъдещото презаверяване! Ама нали все от мен(нас) да мине...!
Всяка година в периода 15-30 . 01хххх год аз си заверявам и 2-та билета. Ами ние се опитваме да бъдем изрядни, според закона, правим всичко необходимо....и ...накрая "Спасявай се"! Ами я ми кажете кой, аджеба нормален бракониер, дръзнал да си плати поне единия билет, ще им слугува на разлплутата администрация?... няма отговор
А ние тичаме и се борим с вятърните мелници и си казваме - Така е по закон! Ша ма извините, ама и аз вече зех да се замислям за бъдещото презаверяване! Ама нали все от мен(нас) да мине...!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И аз имах същия проблем и питх в ИАРА.Една рядко любезна служителка ми обясни,че само с платежно от Булбанк не става,но докато нямат бланки,може с платежно,което обаче трябжа да се завери от ИАРА и да бъде написана причината да си без билет ами само с платвжно.Така,че можеш и без билет,но ако си си платил таксата и са ти я заверили в ИАРА....sapuna написа:Фактите са следните:
До къде я докарахме!!!
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мафия мафияGODzillata написа:Митак, сканирай си стария билет.............!

Без риболов няма любов !